We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, June 7, 2012

1.06.12СаЛуСа –1.06.2012г.

Тази година изминахте дълъг път за толкова кратко време, а нашите съюзници напреднаха до точката, където усилията им са на път да се отплатят. На моменти това беше рисковано пътуване, тъй като колкото по-успешни бяхте в закотвянето на Светлината на Земята, толкова повече тъмните сили бяха решени да спират напредъка ви. И все пак вие се издигнахте до предизвикателството, а възможността да бъдете спрени преди да сте достигнали целта си, отмина. Следователно от тук нататък има гладко плаване, тъй като нашият план се разгръща и почти всичко е на мястото си за финалния тръст. Времето както винаги е най-големият фактор сега и когато получим сигнал да продължим, въпросите ще се придвижат много бързо.

Тъй като хората се събудиха за вътрешната Светлина, така Светлинният коефициент на Земята се повиши експоненциално и достигна мощно ниво. Резултатът е такъв, че по-ниските вибрации се трансмутират и че съществува далеч по-голямо ниво на съзнание в сравнение с преди. Това означава, че всички планове и упорита работа да се издигнете до такива нива, бяха голям успех. Внезапно повече от вас станаха възприемчиви спрямо новите идеи, които са изнесени и които ще издигнат цивилизацията ви нагоре и извън тъмния период, през който току що преминахте. Идеята за драматични промени в живота ви, в закостенелите навици и вярвания изведнъж е приветствана, тъй като можете да виждате предимствата, които тя ще донесе. Нищо не идва без известни жертви, но както често ви информирахме, всичко това е за бъдещото ви щастие и добруване.

Разглеждаме сегашната ви позиция като такава, която ви дава възможност да се справите доста лесно и гледаме към вас, за да водите напред другите хора, които знаят по-малко или са по-малко информирани. Приготовленията, които направихме, на някакъв етап ще поемат отговорността да държат хората в течение на това, което се случва. На това се гледа като на нещо много важно, тъй като ние трябва да сме възприемани като действащи във ваш най-добър интерес по всяко време. Всъщност за нас е много лесно да предадем посланията ни във вашите телевизионни приемници дори когато те не са включени. Обаче, след като ни е разрешено открито да се срещнем с вас, обстоятелствата ще се променят, тъй като тогава ние можем да се появяваме на живо и да поддържаме собствени телевизионни канали.

Степента, в която имаше действащо прикриване на истината за много много години, е доста удивителна за нас, тъй като вашите Правителства изхарчиха огромни суми за поддържане на организации, които бяха използвани за таи цел. Дори сега това продължава с ТИР/търсене на извънземен разум/, които претърсват Вселената за знаци на интелигентен живот, все пак вашето правителство имаше продължителен диалог с извънземни, които са ви известни като Сивите. Той продължаваше редовно около 70 години. Дори ние от Галактическата Федерация на Светлината имахме контакт с вашите лидери, а нашите предложения да донесем мир на света бяха отказани. Това не ни изненада, защото дневният ред на тъмните сили беше да превземат света и да поробят хората. Плановете им бяха доста напреднали и с изглед на успех, докато вие изведнъж отговорихте на Светлината и започнахте да разбирате истината.

В миналото вие гледахте към нас, за да ви спасим, но това не беше позволено, тъй като с избора на свободната воля вие създадохте обстоятелствата, които се развиха и ви хванаха в капан. Това се свързва със Закона на Привличането и когато вибрациите достигнаха много ниска точка, това позволи на Извънземни Същества от подобна вибрация да се свържат със Земята. Това беше, когато бяха направени съглашения да им позволите бази на вашия свят, в замяна на информация за напреднали технологии. Това, разбира се, беше използвано за скрити цели и най-вече за оръжия за унищожение. Много малко от това беше прехвърлена на вас, като се има предвид как големите подобрения биха били от полза в живота ви. Това обслужваше плановете на тъмните сили, тъй като те знаеха, че хората, на които им липсват обикновени неща, за да живеят нормален живот, зависят от тъмните сили за съществуването си.

Най-гнусният аспект от плановете на тъмните сили беше намерението им да ви държат в състояние на война, дори и когато тя е започнала чрез фалшиви средства. Над тях виси вината за смъртта на милиони и милиони души. Ние знаем, че някои от вас не могат да разберат защо в такива обстоятелства ние не се намесихме, но на нас не ни е позволено да се намесваме в еволюцията на цивилизациите. Единственото изключение е там, където ни е дадено Божественото право да го направим, както се случи наскоро, когато беше постановено да няма повече войни. Ще добавим, че това важи и за световни войни, а преди дълго време на вашите велики сили им беше казано недвусмислено, че няма да бъде разрешено да бъдат изнесени ядрени оръжия в Космоса. Въпреки това те игнорираха нашето предупреждение и понесоха последиците, когато корабите им бяха унищожени или премахнати.

Скъпи мои, ако действително знаехте истината за тъмните операции, които са извършени, бихте били толкова шокирани и разстроени. Хората от върха, които често са стояли зад такива случки и притежаваха такава власт, че онези, които са честни и с добра воля, не смееха да излязат с истината поради страх за живота си и често за семействата си. Въпреки това ние сме доволни да отбележим, че напоследък повече хора от обикновено са подготвени да излязат открито с истината. Тя разкрива тайните операции на Илюминатите, които са основно режисирани и подкрепяни от мощните банкови фамилии. За щастие, същите информатори са в състояние да ви информират за това как онези, които работят за Светлината, оказват натиск върху тъмните сили, до степента, в която много от тях са маркирани за арест и ще отговарят за престъпленията си.

Това, което ние разкрихме, не е точно пазено в тайна и ако знаете къде да търсите, можете да намерите много повече информация в Интернет. Един от най-ужасяващите актове на Илюминатите беше на 11 септември и откакто това се случи, то беше проучено частно от много професионални органи и във вашия Интернет има купища информация за това. Вашият ум може би не ще ви позволи да повярвате, че цялата атака беше фалшива флагова операция и че беше скалъпена до такава степен, че проверката и също беше пригодена да подкрепи версията за събитията на Илюминатите. Имаше и други и това от 7 юли в Англия беше подобен сценарии, с хора, които бяха изкуствено поставени да поемат вината. Въпреки това, всички отговорни и участващи в това са известни и ще се изправят пред съда за престъпленията си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уверявам, че предстоят мирни времена.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com