We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, June 20, 2012

13.06.2012
СаЛуСа – June 13, 2012г.Промените се случват навсякъде около вас и са сигурен знак, че импулсите за промяна стават все по-силни и така ще продължи чак до Издигането. Добрата новина е, че резултатът е очакван от нас и ние сме предприели всички необходими действия да гарантираме, че ще се издигнете. Основната ни отговорност беше да помагаме на нашите съюзници да премахнат тъмните сили. Това протича добре и разделя редиците на Илюминатите, които стават дезорганизирани. Това ще действа като спирачка върху тях, там, където те могат да имат някаква останала амбиция да засилят плановете си, за да разрушат вашия прогрес. 


Действително има „сценарий всеки ден сега”, доколкото се осъществяват основни събития и няма измъкване от последствията за тъмните сили. Промени ще има, те ще премахнат всичките наслоявания, които поразиха живота ви в продължение на хилядолетия. Прочистването ще ви даде ново начало, за да се придвижите бързо в по-висшите реалности, където ви е мястото. Това ще бъде почти невероятен преход за толкова кратко време, с голяма помощ от нас и други по-висши източници. Ние знаем вашия потенциал и това колко бързо трябва да ви помогнем, за да продължите напред. За вас е време да поемете риска и да заемете законното си място при нас. Ние гледаме на вас като на равни и с такава смелост да си позволите да изпитате по-ниските вибрации, знаейки, че беше вероятно те да ви завлекат надолу в мрака. Не носете никаква вина напред, тъй като е време да си простите за всички грешки, които може да сте направили и във всеки случай крайните времена позволяват на Закона на Милостта да изчисти плочата ви. Опитът е точно това, поради което искахте да се спуснете надолу през измеренията и причината за голям скок във вашата еволюция. 


Един ден ще погледнете назад към вашето приключение в дуалността и ще разберете защо тя предприемаше различни обрати. Вие ще видите как вашия отговор на ситуациите написа следващата глава в живота ви и как успяхте да се издигнете до сегашния си етап от еволюцията. И все пак като гледате назад всичко това ще ви изглежда, сякаш е сега, тъй като всички ваши опити могат да се разказват така, както са се случили. Някъде във вашето подсъзнание лежат всичките спомени за всяка среща, която сте направили и те ни напътстват през всеки нов опит. След като сте се издигнали, ще сте в състояние да се включите в просто всичко, което съществува. Ако е необходимо, вие също ще сте в състояние да се възползвате от опитите на други души, без да се налага да ги придобивате чрез пряк опит. 


Вашият щит и меч са направени от любов и никой няма да е в състояние да проникне през вашата защита. Дори на Земята вие можете да използвате силата и да творите и много от вас правят това, за да лекуват. Енергията на любовта привлича по-висшите вибрации към вас, които са извисяващи и донася хармония и баланс на тялото ви. Противоположно на това енергиите на такива емоции като гняв и омраза, разрушават тялото ви и водят до лошо здравословно състояние. След Издигането вибрациите ще са толкова високи, че само най-чистите мисли ще съществуват. Това, Скъпи мои, е, за което работите точно сега, а някои от вас вече постигнаха висока степен на успех. 


Вашето бъдеще винаги е било в собствените ви ръце, но режисирано от Божествения замисъл на тези, които създадоха вашата Вселена. Също така имаше план за еволюцията на Човечеството, който се свързва с еволюцията на други цивилизации. Всички са свързани и това, което прави един, се отразява на всички други, ето защо издигането на вашата цивилизация е толкова важно събитие за нас. Вие сте така да се каже, дъното на стълбата и когато се издигате, това правят и всички онези над вас. Вашият успех е толкова важен за всички нас и толкова много любов се изпраща на вас точно сега, за да ви помогне на всички. Вие не можете да не сте повлияни от нея и ето защо ние знаем, че вие ще се издигнете, както е планирано.


Галактическата Федерация очаква удоволствието от вашата компания, но не и преди Разкриването, когато ние ще сме в състояние да се срещнем с вас според нашата собствена фразеология. Ние имаме да ви покажем много неща, но и много неща да направим в донасянето до вас на ползите, които са предназначени. Нашите съюзници са почти готови да преминат в действие и всичко посочва някаква дейност много скоро. С всяко закъснение ние бяхме в състояние да се пренастроим много бързо и можем да ви уверим, че планът ни все още се държи. След като детайлите могат за бъдат оповестени, ние виждаме, че повечето от вас ще имат възможността да обединят сили с нас. Никога не е имало намерение да се извърши всичко от ваше име и ще има силно насърчаване спрямо вас да поемете своя дял от отговорността. 


Разказът на ужасите, в който живяхте, скоро ще стане вълшебна приказка, която се сбъдна чрез мечтите ви за Утопия. Златната Епоха действително ще е такава, която ще изпълни мечтите ви и ще ви отведе в някои невероятни пътешествия. Времето ще спре да съществува и животът ще е безкраен в непрестанни серии от прекрасни преживявания. Ние знаем, че идеята за „безвремие” е трудна да се осъзнае, но ще я приемете доста лесно. Представете си, че всичко се случва в сега и на кръгова равнина и че вие можете да идвате и да си отивате във всеки момент, който изберете. Времето ще е ненужно и неадекватно и без значение. 


Вие ще имате да учите много за новото си измерение и как то ще ви повлияе и ще имате много да учите за това как да използвате силите си да създавате. Обаче, до тогава нивото ви на съзнание ще се е извисило до такова, че няма да имате проблем да станете надеждна и достойна същност. Думите едва ли могат да опишат това, което сте на път да изпитате, освен, че ще бъдете развълнувани и даже поразени от величината на това, което е на път да се осъществи. Най-големите от всички промени ще са във вас и много от вас вече са наясно, че сте различен човек в сравнение с това, което бяхте само преди няколко години. Вие сте от Светлина и я разпростирате навред където и да отидете и помагате на вашите спътници.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и представлявам само една цивилизация, която имаше връзки с вас от еони от време. Тези връзки постепенно ще се засилят и други цивилизации също ще подновят връзките си с вас. Всички ние ще станем като Едно в рамките на Галактическата Федерация на Светлината, работейки с Любов и Светлина.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com