We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, June 20, 2012

18.056.2012
СаЛуСа – June 18, 2012г.Условията на Земята се превръщат в хаос в очакване на ефекта от финансовата криза. Все пак ние стоим зад действията, предприемани, за да се компенсира този ефект, така че с окончателното финансово рухване, нашите съюзници да могат да излязат напред с отговорите. Няма да има връщане назад към старите начини, които ви поставиха в позицията, в която се намирате. Всички други стъпки, които са предприети, за да ги удължат, само ще продължат агонията и решението трябва да се приеме много бързо. От съществено значение са нови системи, които поемат пълен контрол на начина, по който работят банките, а банкнотите повече няма да са разрешени. Дългите години на корупционни практики и манипулирането на паричните пазари създадоха чудовище, което трябва да бъде премахнато. Малките ще станат красиви, а големите корпорации ще бъдат разбити. Опрощаването на дълговете ще премахне настоящите проблеми, породени от безразсъдството на банките, и ще възстанови вярата ви, поради обещанията на Новата Епоха, която ще гарантира, че те не се повтарят. 


Вратата към Издигането е широко отворена, но на нищо няма да бъде позволено да влезе, освен ако не е от по-висшите вибрации. Демонтирането на военната машина също ще е голяма стъпка напред, тъй като с нарастващото ниво на съзнанието тя няма да има място във вашето бъдеще. Тя струваше невъобразима финансова сума и енергия, която би могла да е използвана, за да даде на всички вас много приемлив стандарт на живот. Цената в човешки животи също е астрономическа и положи толкова много негативна енергия, че тя ви задържаше назад много, много векове. Животът през дуалността беше най-предизвикателният опит и много неща бяха научени от вас, които напреднахте в еволюцията си толкова бързо. Някои души все още са задържани от тъмнината, която създадоха, но бъдете сигурни, че на тях ще им се помогне да я преодолеят. Не всеки може да направи това, въпреки че по-висшите вибрации ви извисяват и ви помагат да трансмутирате по-ниските енергии.Сега ние виждаме чудесното пробуждане, привличащо толкова много Светлина на Земята, и много души, действащи като маяци Светлина, която показва пътя на другите. Действително, много от вас се въплътиха в този период от време специално, за да помогнат на другите и дойдоха от по-висшите нива. Такива души от ранна възраст знаят, че те са пристигнали, за да извършат специална мисия и сега изпъкват като ваши лидери и водачи за финалния устрем към Издигането. Като напредвате духовно, вие лесно ще приемете разбирането, че всички вие сте Едно, а най-естественият порив е да искаш да помогнеш на другите да се извисят. Разделението, създадено от тъмните сили, вече не работи, въпреки опитите им вие да се хванете за гърлата. Вие разобличавате опитите им да създадат климат на страх, който ви държи разделени, а религията също има своя дял от отговорността за това. 


По-висшите енергии вече трансмутират по-ниските и Светлината започва да прониква в онези региони от Земята, където мракът е останал в продължение на много векове. Кръвопролитието и плача на онези, попаднали в това, оставиха наследство, което едва сега може да бъде отстранено. Почистването ще продължи докато Майката Земя е отново възстановена до девственото си състояние. Това ще започне преди Издигането и ще продължи веднага след това, когато условията вече ще са се променили. Все още има много да се направи, но с нашето обединение ще се справим бързо със задачите, а нашето пристигане може да бъде обявено скоро.


Докато силите на Светлината, много хиляди от които, се подготвят за действие, за да започнат първите големи промени, ние ви съветваме да се концентрирате върху изпращането на Светлината. Не се колебайте, въпреки че съществува несигурност относно точната дата, тъй като по един или друг начин целите ни ще бъдат изпълнени. Малцина от вас са пряко ангажирани в това, което предстои да се случи, но вие можете да помогнете като разпространявате спокойствие и давате на другите увереност, че всичко ще е наред. Никой от нас не е стигнал толкова далеч, за да е възпрепятстван от оставащите пречки за изчистване. Ако е необходимо, ще има божествена намеса, така че ние сме напълно наясно, че успешния завършек е абсолютно сигурен. 


Ние от Галактическата Федерация държим ключа за много развития и просто очакваме условията и възможностите да се появят, така че да можем да продължим напред. Каквато и картина да е нарисувана от онези, които се противопоставят на нашето присъствие, бъдете сигурни, че ние не можем да бъдем спрени от завършване на мисията си. Самият мащаб на нашите сили е далеч от всичко, което имате на Земята, но ние не ги използваме, за да наложим целите си дори въпреки че те са във ваш интерес. Обаче, ако е необходимо ние ще ги използваме, ако това е режисирано от по-висшите Същества от Светлина, които наблюдават крайните времена. Именно поради тези причини ние можем да бъдем толкова уверени за резултата, а той ще ви отведе до Издигане и още по-напред.


Имайте предвид, Скъпи мои, че ние можем да виждаме в тайните места, където тъмните сили замислят действията си, така че има малко или никакви изненади, които те могат да ни погодят. Ние можем да внушим на съюзниците си какво трябва да се направи, за да се преборят с тях и те са в състояние да минимализират ефекта от тези изненади. Както беше предсказано преди известно време, вие ще сте забелязали, че истината зад някои тъмни операции излиза. Вие можете да се възползвате много от това, тъй като нивото на вибрациите се повиши доста значително и Светлината ще разкрие това, което преди беше скрито. Истината ще излезе, независимо от това какви стъпки са предприети, за да я скрият, а ние ще охраняваме доказателствата срещу Илюминатите за престъпленията, извършени от тях, срещу вас. 


Ние ви молим да продължите да излъчвате мисли, които ни канят да се срещнем с вас, а това ще помогне да се поддържа енергия, която ще позволи на това да се случи. Страхът от нас е много по-малък от когато и да било преди, а вашите собствени екскурзии в Космоса помогнаха на хората да приемат, че други Същества също могат да пътуват в него. Очакваме с нетърпение възможността да ви покажем кои и какви сме ние, знаейки, че вие ще сте приятно изненадани от това колко много ние приличаме на вас. Всъщност имаше повече страх от Човешката Раса, поради войнолюбивите ви маниери и стремеж към власт и контрол. Въпреки това, ние знаем, че това е етап в еволюцията ви, който е към своя край със затварянето на цикъла на дуалността. 


Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че нашето вълнение расте, тъй като е очевидно, че въпросите на Земята се придвижват. Бъдете част от това и се радвайте на този ключов период във вашата история.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com