We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, June 20, 2012

20.06.2012
СаЛуСа – 20.06.2012г.Вие достигате толкова близко до истинските действия, които ще ви покажат без съмнение, че сте на път да станете свидетели на края на тъмните сили. Всичко е организирано и не може да бъде задържано повече. Дори и така, вие ще бъдете изненадани от това, което е на път да се появи и удивени, че е организирана операция от такъв мащаб. Планирането беше педантично, за да гарантира, че арестите колкото може повече са извършени за възможно най-кратко време. Бъдете сигурни, че доказателството за криминалните действия от всяка личност бяха внимателно документирани и е достатъчно да се потвърдят обвиненията, които ще бъдат отправени.


Илюминатите са шокирани от скоростта, с която се промениха съдбите им, и никога не са си мислили, че ще трябва да отговарят за престъпленията си срещу Човечеството. Те също научават за края, опитвайки се да избегнат крайна справедливост, но откриват, че ние сме отрязали пътищата им за бягство. Ние проследихме всеки един от тях, така че нашите съюзници да могат бързо да ги обградят, а ние наблюдаваме цялата операция. За тъмните сили това е време на неизбежна отчетност, но в техния случай вместо преглед на живота им и действията им след смъртта, те се изправят пред хората, които искат да видят, че справедливостта се изпълнява. Също така е важно вие да разберете как сте били задържани в продължение на векове и техните роли зад почти всеки инцидент, включващ огромна загуба на животи. Войните бяха „организирани”, за да подплатят джобовете им и да намалят населението, както винаги е било тяхна цел. Въпреки това, ние искаме вие да се концентрирате върху бъдещето и на първо място да търсите поддържане на Светлината на Земята, без да пилеете енергията си като насочвате гнева си към Илюминатите и техните слуги. Ще бъдат трудни времена за всеки, който наскоро е загубил близки хора или приятели като резултат от техните действия. Това обаче ще бъде тест за вашата способност да останете в Светлината и да покажете силата си като прощавате на виновните. Ако не направите това и търсите всякакъв вид отмъщение, вие завършвате малко по-добри, отколкото са те, и формирате енергийна връзка с тях. Те може да не заслужават много съчувствие, но вижте ги като души, които зле са се заблудили и почти са изгубили искрата си Светлина. Ще е нужна много Светлина, за да ги възвиси отново, но това е възможно. Ние сме сигурни, че ще разберете, че е далеч по-добре да се извисят отново падналите, отколкото да се усложнява ситуацията им като се свързват с повече негативна енергия. 


Всички вие преживяхте етапи, в които вървяхте срещу Светлината. Въпреки това, с няколко изключения, вие разбрахте причините, които доведоха до това и днес стоите като примери, които са преодолели предизвикателствата на дуалността. Всички вие сте по-силните за това и действително това е причината, поради която избрахте да прекарате толкова много животи в по-ниските измерения. Сега ние виждаме най-красивите души сред вас, които постигнаха ниво на майсторство и Светлина, така че където и да отидат, са великолепни маяци от Светлина, помагаща на другите да се събудят. Както виждаме, масовото съзнание бързо расте и това е още една гаранция, че имате сигурен път към Издигане. 


Каквото и да става около вас или пряко към вас, останете силни и всички проблеми би трябвало да бъдат бързо разрешени, тъй като вие сега сте определено на възходящата крива и изоставяте по-ниските енергии зад себе си. Всъщност толкова много от вас чертаят ясна линия между себе си и старите енергии, които повече не удовлетворяват желанието ви за чисти неща в живота. Това може да причини трудности между семейството и приятелите, но вие трябва да следвате собствените си нужди. Вие сте във време на себереализация и откривате кои сте всъщност и повече не сте зависими от мненията на другите. Ако е необходимо, направете своя собствена пътека към Издигането и позволете на другите да направят същото. Любимите хора също могат да участват, но и те също трябва да следват интуицията си, а ние пак повтаряме, че връзката от любов винаги ще съществува. 


В близко бъдеще ще пътувате чрез мисълта, ако така искате, а това е мигновено. Така любимите ви никога няма да бъдат напълно извън обхвата ви. С всеки живот, които имахте на Земята, близките ви взаимоотношения бяха изключително ограничени, особено, ако сте склонни да се въплътите със същата група души. Въпреки това, всъщност вие наистина имате много велики взаимоотношения, формирани в продължение на много дълъг период от време и след като сте се издигнали, отново ще си ги спомните. Мнозина очакват вашето извисяване, така че приятелствата да бъдат подновени и не на последно място истинското ви семейство, което вие веднага ще познаете. Вие може да разберете, че има много да празнувате в гранд стил. 


Можете да започнете да се чувствате по-добре спрямо живота, поради това, което той обещава да бъде и да го почувствате от сърце, тъй като след като сте се издигнали, ще стане удоволствие да се живее. Ще има известен контраст с това, което изпитвате сега, защото в някои отношения вие действително не сте живяли все още както бе предназначено да живеете. Радостта и щастието ще трябва да са ваши, за да се наслаждавате през цялото време, а не само в краткотрайни моменти. Да бъдеш в енергията на по-висшите измерения е блаженство и ще почувствате любов навсякъде около вас. Това е вълнуващо и спокойно по такъв начин, че няма да искате да го напуснете, а да останете в него завинаги. 


Дори на борда на нашите кораби енергиите са”пригодени” да ви издигат в Любов и Светлина и вие ще сте в състояние да почувствате мира и хармонията, които съществуват навсякъде. Това е подобно на преживявания, които имат някои от вас, когато са извън тялото си и влизат в астралните региони на Светлината. В сравнение с вибрацията на Земята те са забележимо по-високи и не е изненада, че много души се опитват да останат вместо да се върнат в телата си. Обаче вие дойдохте, за да обичате Майката Земя по ваш собствен начин, но тя можеше да се справи с повече разпознаване и любов към начина, по който се справи с вашето присъствие. Всичко, за което сега тя ви моли, е да поемете вашата част от почистването на бъркотията, в която оставихте Земята, а тя ще направи останалото. Както знаете, Скъпи мои, ние от Галактическата Федерация на Светлината смятаме да използваме нашата технология, за да ускорим почистването на замърсяването, включвайки райони с радиоактивни отпадъци и отлагания. Вие може да помогнете като възстановите баланса между вас и природата и всички други форми на живот. Те страдаха изключително много, поради редицата поколения, които ги използваха за собствената си печалба и алчност за натрупване на богатство. 


Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че извисихме сърцата и умовете ви. Както винаги ние ви изпращаме нашата любов и най-добри пожелания.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com