We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, May 21, 2012

21.05.2012СаЛуСа – 21.05.2012г.

Можете ли да усетите промените около вас, когато енергиите продължават да се повишават и ще продължат така чак до Издигането. Те носят мир на Земята и на вашата цивилизация, мир, който ще види много повече души да се извисяват в Светлината. Това ще повлияе в успокояването на ситуациите, които водят до агресивни реакции. Всъщност, има много проблемни въпроси, които трябва да се доведат до прекратяване на споровете и борбите, и вие ще видите обрата им. Когато достатъчно хора са открили вътрешната сила да донесат мирно решение на такива проблеми, те ще престанат да са заплаха за мира. По наша преценка не е имало такъв период в миналото ви, когато хората се извисиха, за да постигнат успешно мир. Естествено все още има Лидери и Диктатори, които говорят за война, а онези от последните заговорници все още искат да разпространяват мизерия и смърт. Обаче, да говорят е единственото, което ще им е разрешено да правят, тъй като ние можем да ви подкрепим в стремежа ви за мир и да сложим край на всеки опит да се действа по друг начин.

Точно сега ние сме доста активни, когато са предоставени много събития във ваше предимство. Те ще бъдат изнесени напред от нашите съюзници и ние, така да се каже, ще стоим в сянка и ще гарантираме, че всичко се проявява, както е планирано. Когато е възникнала необходимост, ние сме излизали и повече няма значение дали вие сте свидетели на нашите действия, тъй като нямаме причина да ги крием. Така или иначе не след дълго ние ще се освободим от вниманието на тъмните сили и ще сме в състояние да се смесим с вас. Временно търсихме съдействие от някои Лидери, които работят със Светлината, така че най-сетне Разкриването да може да бъде обявено. Ние искаме да го обвържем с намерението си да ви покажем корабите си като начин за отпразнуване на нашето обединение отново. Както често сме отбелязвали, има много от вас, които са пряко свързани с нас и другите членове на Галактическата Федерация. Така че, моля бъдете с нас тъй като седмиците минават, защото обещанията ни не са забравени. Ние държим на думата си и поредица велики събития са на път да бъдат освободени за вас.

Доста забележително е как изведнъж се събудихте за истинското си аз и идентифицирате скритите сили, които имате. Вие можете да постигнете всичко, което зададете в ума си и когато се обедините с хора, мислещи като вас, силата ви се увеличава десетократно. Вие споделяте пак вашата реалност и създавате новата парадигма, докато същевременно трансмутирате по-ниските енергии. Вие сте хората, които показват силата си да оформите бъдещето си и докато го поддържате във фокуса си, то ще продължава да се появява в живота ви. Не всеки е готов за промените, а за някои те са твърде много, за да се справят с тях. Те предпочитат да останат в комфортната си зона и ние нямаме причина да променяме това за тях. Обаче, в крайна сметка нещата трябва да се придвижат в съответствие със завършването на този Цикъл на Дуалността, а сегашната ви Земя ще престане за съществува, както сега е известно. Нова Земя очаква онези, които избраха да се възнесат и ще е извисен вариант без всички аспекти на Старата Земя, които нямат място в по-висшите измерения. За другите има друго място, приготвено за тях.

До сега повечето от вас, които ще се издигнете, ще знаете кои сте и няма да има съмнение в умовете ви. Това ще се чувства правилно от вас и тъй като времето минава, вие ще откриете, че все по-малко неща от старата Земя ви удовлетворяват. Въпреки това тя ви служеше добре и отразяваше само условията, дело на Човека. Определено тези условия не винаги бяха полезни за Майката Земя и днес виждате около себе си резултата от най-лошите аспекти от човешката намеса в нуждите на другите. И не само това, човек взе Земята за даденост и показа малко уважение или любов към такова велико предприятие. Ето защо Земята ще е възстановена до нейното девствено състояние и това ще е вашият начин да благодарите на Майката Земя за всичко, което е направила за вас.

Това, което е на път да се случи в живота на всички, е далеч от повечето очаквания на хората. Ще има известни катаклизми и неудобства, но бързо ще се разбере, че целта е за ваша полза. Ние ще гарантираме, че вие предприемате велик скок напред и сте на път да получите технологичните предимства, които ще ви отведат в Новата Епоха. В по-голямата схема на нещата, те са споделени между всички цивилизации, защото се вижда, че по този начин всички са извисени. Само на Земята алчността и контролът ви държат в състояние на нужда, а не беше предопределено да е така. Някои технологии, които бяха скрити, вече са на път да бъдат освободени. Те ще разрешат настоящите ви проблеми, произлизащи от начините за доставка на енергия за различните ваши нужди.

Всъщност има изобилие на всичко необходимо, за да живеете комфортно. Навсякъде около вас има безплатна енергия и се изисква малко оборудване, за да се прекара тя за ежедневните ви нужди. На по-мащабен план Вселената изобилства от енергия, а вашите учени отдавна знаят, че тя е източникът, който захранва Космическите ни Кораби. Всъщност, те се научиха как да правят това и вие имате свои кораби, захранвани по същия начин. От наша гледна точка те са в известен смисъл примитивни, но остава факта, че са захранвани с безплатна енергия. Тя може лесно да замени вашите двигатели с вътрешно горене и вместо това да ви осигури екологично чисти начини за пътуване. Това ще стане своевременно и ще ви доближи с една стъпка по-близо до превръщането ви в Галактическа Цивилизация, което е вашата съдба.

Чрез предприемането на квантов скок напред, ще се е променило толкова много, че посетител от миналото не би разпознал вашата цивилизация. Също така поради онези от вас, които вече се възнесоха, това ще включи душите, които достигнаха ниво, в което надминаха мислите или действията, типични за по-ниските вибрации. С други думи, престъпленията ще са преодолени и ще имате общества, в които на хората може да се вярва и които работят заедно в Любов и Светлина. Привличанията на енергиите с по-ниски вибрации повече няма да съществуват, тъй като те не могат да бъдат понесени в по-висшите вибрации. Освен това, ще сте се извисили до такова ниво на съзнанието, че в никакъв случай не бихте се забавлявали с такива мисли.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам сигурен, че вие започвате да разбирате какво ви носим ние от Галактическата Федерация. Ние сме Едно и вие ще се извисите до нашето ниво на съществуване и съвсем законно ще заемете мястото си сред нас. По сърце всички вие сте любящи Същества от Светлина, ето как ние виждаме всички вас.
 

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com