We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, June 1, 2012

25.05.2012СаЛуСа – 25.05.2012г.


 

Има много знаци, че старите системи се срутват, а това е неизбежно, тъй като те доказаха, че са неспособни да преодолеят проблемите ви. Ще се нуждаят от нов начин за стопанска дейност, който да е в съответствие с цялостната оценка на вашите нужди. Дори и така, на тях може да се гледа като на временни мерки, тъй като те ще преодолеят пропастта, която съществува, между където сте сега и където трябва да сте. Еволюционният период, който започвате, ще е нещо като бърза ситуация на пожар, тъй като не по-рано от него вие ще предприемете голям скок напред и ще се придвижите отново към по-висше ниво. Ние например ви информирахме, че някой ден ще живеете в кристални градове, но те някак си са в бъдещето ви, както и редица нови технологии.

Ние бихме искали да се запознаете със съдбата си, а по този начин вие също можете да помогнете да я проявите. След Възнесението ви вашите способности да създавате ще са се увеличили значително и следователно вие ще вземете по-голямо участие в осигуряването на вашите нужди. Ще откриете, че цялата материя се е усъвършенствала и носи по-голяма степен на съзнание, което ще ви отговори. В действителност в повечето случаи ще имате два начина да контактувате с животни и друга жива материя. Така или иначе няма да има страх, а вашата способност да покажете любов към целия живот ще допринесе за създаването на най-прекрасните взаимоотношения, които ще бъдат напълно щастливи и хармонични.

Бъдещето е това, което трябва да ангажира мислите ви, и това ще ви преведе през всички проблеми, които пряко ви засягат като резултат от промените. Изходът ще е изпълнението на обещанията ни към вас, като част от Божествения велик план за вашето Издигане и последващите ви опити. След като пропаднахте в дълбините на мрака, сега изцяло ще се извисите в Светлината. Там ще откриете истинския си дом и щастието и радостта да сте Едно с целия живот. На Земята не можеше да се очаква от вас да достигнете такива шеметни висоти, поради тежките вибрации, които ви задържаха долу. Това, Скъпи мои, се променя с всеки изминал ден, тъй като вие и всички останала Служители на Светлината бързо увеличавате Светлинния коефициент на Земята.

Едва ли е необходимо ние да ви казваме, че Божествената дата за започването на всички дейности, свързани с изчистването, е достигната. Ние сме в готовност, въпреки че всъщност ние вече започнахме, макар и в сравнително малка степен. Както винаги ние работим зад кулисите, но очакваме с нетърпение да сме в състояние да извършваме работата си по-открито. От наша гледна точка е важно вие да знаете какво правим ние и защо, тъй като искаме вие да участвате. Ще сме доволни, ако можете да правите още повече, тъй като в много отношения проблемите са ваши да ги поправите. Въпреки това, и с най-добрата воля на света, вие не можете да се справите без помощ с тъмните сили. Никога не сме разглеждали задачите си като спасение за вас, а по-скоро се възприемаме като такива, които изцяло ви подкрепят. Определено, без нашите напреднали технологии от вас не би могло да се очаква да завършите изчистващите програми сами, навреме за Издигането.

Навсякъде по света има държави в процес на промяна и всяка ще трябва да отговори на хората и техните искания за свобода. Повече не е възможно да се налага авторитарно управление върху тях чрез отричане на техните права. Хората помирисаха свободата и започват да осъзнават, че тяхно право е да им бъде върната, и така ще бъде. Инерцията и стремежът към мирна промяна могат да бъдат подкрепени от нас и както ние досега сме правили, ще продължим да подкрепяме участващите в това. Не остана незабелязано, че нашите кораби са виждани в много повече населени места и при обстоятелства, които не могат да се обяснят по друг начин, освен чрез истината. Ние вече сме тук и някои предварителни групи са били активни от много години и са били осъществени контакти с вас. Всичко това е известно на вашите лидери, които са част от тайните операции, но честно казано, някои са под изключителен натиск да не разкриват истината. Това всъщност беше проблемът, тъй като Илюминатите имаха такъв контрол, че той се разшири до върха. Въпреки това, с наша защита вие скоро ще видите някои лидери да говорят и да ни подкрепят.

Ние не можем да форсираме въпроса за Разкриването, но работим упорито за постигане на приемливо споразумение, което обслужва всички включени страни. Действително би било в интерес на всеки, ако първо бяха направени правителствени промени, гарантиращи по този начин среща, на която всички биха били възприемчиви и се подкрепяха взаимно. Въпреки това, за нас изглежда, че начинът, по който финансовата ситуация се насочва към колапс, е неизбежен и сега е точното време да се постави тя в готовност за проспериращите програми. Толкова много неща са на прага на случването си, ще е необходимо голямо внимание към всеки детайл, за да се гарантира, че всичко протича добре без затруднения.

Медиите са наясно какво се случва, но са задържани от страх от последствията. Това скоро ще се промени, тъй като ние трябва да имаме информирана публика преди да можем да решим открит контакт. Ние можем да видим по-широката картина, тъй като я наблюдаваме от извън Земята и това ни дава възможност да действаме в интерес на всички. Тъмните сили се надяват да излязат с „Гръм и трясък”, но ние ще гарантираме, че това не се случва. Арестите продължават и тъй като нашите съюзници наваксват с тях, те ще са отстранени или поставен под домашен арест. Ние ще гарантираме, че главните размирници са сред първите, с които ще се занимаваме. Липсата на новини е добра новина, що се отнася до нас, тъй като много от нашата работа ще трябва да се пази в тайна за известно време.

Ние сме само един източник на информация и чувствайте се сигурни, че онези от вас, които са добре информирани, трябва да признаят, че всички послания в основната си част са синхронизирани взаимно. Вземете от тях това, което можете да приемете и ако се съмнявате, вярвайте на интуицията си. В някои случай няма такова значение кой е прав или не. Само времето ще доведе до цялата истина, а до тогава вие ще сте напреднали в издигането. Това е всичко, което наистина има значение, тъй като има много пътища и времеви линии, които водят в същата посока.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм подготвен за финалната акция на нашите съюзници, която ще сложи край на закъсненията и ще види всички нас празнуващи края на тъмните сили. Тогава ще настъпи радостно пътуване по целия път към Издигането и нашата любов е с всички вас.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-Circles


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com