We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, June 25, 2012

25.06.2012
СаЛуСа – 25.06.2012г.

Броят на хората, отворени за идеята за големи промени, расте, а това е знак, че много повече хора стават чувствителни към новите енергии, които изобилстват на Земята. Някои чувстват страх от промяната, докато други усещат, че зад нея стои намерението да измъкнат цивилизацията ви от блатото, което заплашва да превземе света. Следователно това е уникално време за онези, които знаят до какво водят промените и възможност да се знае, че всичко завършва добре. В момента въпросите достигат точка, от която няма връщане назад и ние и нашите съюзници чакаме сигнала, за да преминем в действие. Междувременно ние се групираме около съюзниците си, тъй като те се мобилизират за първите от многото действия. Това, което започва в САЩ, ще се разпространи в други държави, тъй като хората навсякъде ще настояват за свободата си и ще се проведе голямо прочистване. Там, където има съпротива, ние ще пазим съюзниците си и ще обясним, че свободата трябва да бъде дадена или иначе ние ще бъдем принудени да се намесим. За старите заговорници няма избор и тяхната власт ще бъде премахната заедно с тях, ако се наложи. Сега не е време за лъжливи обещания или за връщане към старите начини, които повече не ви служат. Всички държави накрая ще базират Конституцията си върху това, което ще бъде възстановено в САЩ, съобразно Бащите – основатели, но ще е модифицирано, за да отрази Новата Епоха, в която навлизате. Тези въпроси вече бяха адресирани и подготвени за бърз преход. 


Някои хора се чудят как ще реагират военните сили, а ние трябва да ви кажем, че мнозинството са готови да предадат оръжието си и да станат истински защитници на Човечеството, както беше планирано първоначално. Повече те няма да залагат живота си на фронта, сражавайки се във фалшиви войни, вместо това те ще действат, за да поддържат мира по света. Оръжията като такива няма да бъдат използвани срещу хората и ще дойде ден, в който те повече няма да са необходими. Ние знаем къде са скритите съоръжения и те ще бъдат унищожени, за да се гарантира, че никога отново няма да бъдат използвани. Всъщност, ние вече започнахме да затваряме подземните им бази и разоръжаваме тъмните сили колкото може по-бързо. 


Имайте предвид, че нашите действия се извършват по такъв начин, че няма загуба на живот. Ние можем да „премахнем” хора много лесно и да ги депозираме, където изберем и често това е извън планетата. Ние пре-образоваме онези, които се отдават на убийства и насилие, така че те може да се върнат на Земята като полезни граждани. Онези от вас, които се придвижват в Светлината ще знаят, че на определено ниво вие се движите извън негативните емоции и те повече не могат да ви засегнат. Вашата Светлина е вашата защита и ще върне обратно такива енергии към изпращача им. Такава е силата на Светлината, че що се отнася до творението, нищо не е невъзможно и единствено липсата на вяра е това, което го предотвратява. 


Скъпи мои, вие се справяте толкова добре, въпреки че сте под голямо напрежение, но опитайте и се отпуснете и се наслаждавайте на това, което трябва да е вълнуващо време. Времето се движи толкова бързо, преди да разберете какво се е случило, ние ще говорим с вас и ще комуникираме редовно. Нашето намерение е да ви държим добре информирани за нашите дейности и очакваме с нетърпение пряко да се обърнем към вас. С нас ще застанат онези души, които ще са били идентифицирани като от Светлина и ще ви отведат до целта на Издигането. Естествено това не спира там и вашата еволюция ще продължи в по-високите измерения. Само ако знаехте, щяхте да очаквате с нетърпение толкова много неща и живота ви ще се промени завинаги. 


С каквито и проблеми или затруднения да се намирате, приемете ги, като знаете, че скоро решенията ще ви намерят. По-високите вибрации ще облекчат много медицински проблеми и с идващите Градове на Светлината ще дойдат и лечебните камери и други напреднали технологии, които могат да се справят с проблемите. След Издигането вие няма да имате болести или физически проблеми въобще, тъй като вашите тела ще са в състояние на съвършенство. Така че приемете всички съществуващи проблеми, тъй като не е нужно много дълго време да се примирявате с тях. 


Лекарствата рядко действат като лекарство, а като ограничител и като укритие, което например бихте имали като лек за бича за Човека, какъвто е ракът. Много медицински напреднали технологии бяха задържани, така че да не удрят по нивото на печалбата на фармацевтичните компании. Също така много лекарства се пускат на пазара като се знае, че имат сериозни странични ефекти, а други, които са забранени и изтеглени в една държава, се продават в Третия Свят. Недостигът на вода също би могъл да бъде преодолян, но отново е задържан, за да се поддържат високи цени. Има много такива примери в различните пазари и не на последно място Петролната индустрия. Те манипулират пазарите, за да създават недостиг и високи цени, докато всъщност въобще няма недостиг. 


Вие не трябва да страдате повече в ръцете на Илюминатите, тъй като решението на проблемите ви е с нас и новите ни технологии, които сме готови да споделим с вас. Вие вече научихте за истинския си потенциал, който ви очаква и ние няма да губим време да го поставяме на мястото му. Ние просто чакаме новото Правителство да бъде поставено на място с представители, които наистина ще работят за доброто на Човечеството. Те са там и са ни известни, защото е напълно невъзможно някой да се представи без наше знание. Това означава, че когато ние преговаряме с тъмните сили, няма никакъв смисъл те да се опитват да ни измамят с думи, когато можем да прочетем мислите им. 


Аз съм СаЛуСа от Сириус и Галактическата Федерация на Светлината ви уверява, че сте в сигурни ръце и няма нужда да се притеснявате от твърдения, които имат намерение да ви изплашат. Не само Илюминатите създават дезинформация, но също така групи, които искат да видят различен край на този цикъл, за да задоволят собствените си вярвания. Също така помнете, че много стари предсказания вече не са валидни, тъй като условията са променили резултата, който ще е по-малко опасен и по-лесно ще се справите с него. Останете спокойни и в Светлината и Любовта, които постоянно къпят Земята и издигат вибрациите и.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com