We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, June 29, 2012

28.06.2012

СаЛуСа – 27.06.2012г.

Действието се провежда, но както разбрахте, това все още не е стигнало до основните Медийни издания, но новината ще стане толкова важна, че ще дойде момент, в който повече не може да бъде скривана или игнорирана. Правителствата обичат да контролират нещата и винаги са се опитвали да прикрият новините за демонстрациите или бунтовете сред народа. Обаче, след като медиите получат най-достоверната истина зад това, което се случва, те ще застанат на страната на хора. Естествено все още ще има такива, които ще вземат отбранителна гледна точка спрямо събитията, страхувайки се, че промените ще ги засегнат сериозно. Хората не искат да се изправят пред идеята, че са на път да изгубят властта си или в някои случаи незаконно придобитото си богатство. Никой няма да избяга от финансовите промени или споделянето на богатството, което ще е още по-голямо чрез включването на Фондовете на Доверието, създадени по този повод. Бъдете сигурни, че премина огромно планиране в гарантирането, че този непосредствен период дава възможност за вземане под внимание на нуждите на всички. Ще е нужно време, за да се обхване всичко, но първо трябва да е отървем от старата система и да се постави нова на нейното място. В последния момент неизбежно има пречки, но в контекста на цялата мисия те няма да причинят ненужно забавяне. Въпреки това, натискът върху онези в предните линии се увеличава, за да поемат нещата. Това действително изисква много координация и въпреки че ние сме основно зад кулисите, все пак можем да упражним властта си, за да придвижим напред нещата. Всъщност в определени случаи като тези, в които заговорниците опитаха фалшиви флагови операции, ние в голяма степен бяхме в сърцето на въпросите. Както винаги, ние ви насърчаваме да поемете водеща роля, тъй като никога не е било предвиждано ние да свършим вашата работа вместо вас. Причините за това са свързани с карма и от вас се очаква да изчистите проблемите, създадени от вас. Те в действителност са от много време назад, през които периоди вие срещнахте същите условия през много животи. * Със сигурност вие направихте такъв голям напредък от началото на века, но дори и така вие трябваше да направите върховно усилие, за да спрете плана на Илюминатите да се осъществи. Ние бяхме част от движението да се просветят хората за заплахите срещу тях и тяхната свобода и това движение беше много успешно. Преди това време вие бяхте приспивани да приемете промените, които бяха коварно въвеждани малко по малко и премахваха правата ви тухла по тухла. Мисълта, че те са безпогрешни, ни позволи да използваме арогантността на тъмните сили, за да обърнем нещата срещу тях и те се оказаха неподготвени. 


Вие трябва да се насладите на идващите времена като поискате връщането на суверенитета ви, тъй като вие напълно заслужавате това, понеже бяхте третирани като роби толкова дълго време. Като индивиди, няма толкова голямо значение какво може да сте правили в миналото, тъй като дойдохте на Земята, за да изпитате дуалността. Всички от вас имаха своите висини и падения и това е, което днес има значение. Всичко се свежда до научаване на уроците, от които се нуждаехте, за да еволюирате и всички вие ще знаете как стоите в това отношение. Ако смятате, че сте от Светлина, вие без съмнение сте по този път и разтоварвате багажа, който сте натрупали. Вие започвате да разбирате истинската си същност и да издигате живота си до желанието си да бъдете от Светлина и ще знаете по-добре от всеки друг как смятате да Бъдете с добро сърце, състрадателни и любящи спрямо всички души и ако сте способни да направите това, вие сте добре по пътя на възнесението. 


Наближават времената, когато общностите може да трябва да се обединят, за да помогнат на онези, които може да са объркани от това, което е на път да се случи. Ще изглежда така сякаш светът се преобръща с главата надолу и бъдещето е несигурно. Някои райони могат да бъдат притеснени от недостиг в резултат на ограничаването на нормалното обслужване. Така че е важно да се грижите един за друг, когато възникне необходимост. Проблемите ще бъдат само временни без дългосрочни трудности, тъй като ние сме добре подготвени и вече знаем къде ще има нужда от помощ. Посрещнете бъдещето с весело очакване и помогнете да се поддържа мира, който е от съществено значение сега. 


Ние от Галактическата Федерация сме толкова радостни за вас, защото най-сетне вие можете наистина да видите проработването на всички усилия, вложени за слагането на край на ограниченията, които поразиха живота ви. Контрольорите са на пътя си към излизане от играта, жестоко ограничени в способността им да финансират огромните операции, които управляват. Когато се направят банковите промени, още повече ще се намали властта им и повече няма да са възможни сенчести или незаконни сделки. Отношенията, които са открити и прозрачни, ще са на дневен ред и възможни, тъй като нелоялните търговци ще са отстранени. Обаче, много неща дойдоха от върхушката и това също ще се промени с повече отговорност. Вие имате способни хора, които знаят какво трябва да се направи и ние ще работим с тях. 


Нивата на съзнанието ви продължават да нарастват и това е добър знак и ваша гаранция за достигане на достатъчно високо ниво за издигане. Предимството е това, че сега за вас е пo-малко вероятно да се върнете назад и ще стане по-лесно да поддържате фокуса си върху Светлината. Вие получавате огромна помощ и по пътеката през последните месеци има да дойдат повече ключови моменти, които ще помогнат за вашето извисяване. Ние продължаваме да потвърждаваме, че въпреки закъсненията, всичко върви добре и ние сме готови да се впуснем в действие за минути. Ние всъщност сме на Земята по начини, които не са непосредствено очевидни, тъй като имаме бази, които ни дават полезен достъп до нашите съюзници. Можем също така по-лесно да следим определени членове на Илюминатите, които се опитват да избегнат необходимостта да се предадат. 


Ние искаме вашите медии да не се колебаят да докладват истинските новини, защото, ако те са докладвани честно, ще достигнат до повече хора, които все още имат малка представа за това, което ще се случи. Междувременно ние очакваме вие да разпространите новините, където и когато е възможно и скоро ние ще организираме даване на гласност на нашите съюзници, която ще достигне до широката общественост. Комуникацията е на много високо място в списъка ни и вие ще видите, че новата система ще бъде въведена далеч по-превъзходна от тази, която имате сега. Ние искаме всеки да е в състояние да я използва и тя ще включи използването на безплатна енергия. 


Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благодаря за продължаващото постоянство.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com