We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Saturday, June 30, 2012

29.06.2012


СаЛуСа – 29.06.2012г.Горещата тема, която занимава повечето от вас, е започването на арестите, така че да не се съмнявате, че последните дни на заговорниците настъпиха. Няма нужда да се каже, че това ще предизвика сензация по света и медиите ще трябва да отговорят. Те ще са затрупани с обаждания, изискващи обяснение, и най-накрая дори онези, които са консервативни, ще са принудени да дадат истинските причини за това, което се случва. Ще има официални обявления в САЩ и ще се предприемат внимателни стъпки, за да се гарантира, че хората имат правилно разбиране защо се случват арестите. Ще има съмнение докато стане ясно, че действията са в интерес на всички хора, чрез предоставяне на сценарий, при който те могат да бъдат освободени от хватката на тъмните сили. Ще има умишлена дезинформация, разпространявана от онези, които все още са под контрола на Илюминатите, но ние ще изясним, че Военните са включени като защитници на онези, които извършват арестите. Те не са изпълнителни отряди и ще използват оръжие единствено, ако те или Маршалите са нападнати в хода на техните законни преследвания. Първото истинско действие сега дава възможност на следващата част от плановете ни да върви напред, безпрепятствено от намеса с цел да забави напредъка. Ще има належаща нужда да се създаде временно правителство от представители, които са доказали, че са верни и честни. Онези, които вече са инструктирани за отговорностите си към вас хората. Така че най-сетне нашите обещания към вас могат да бъдат доказани като истински и правата ви ще бъдат възстановени. На първо място първите неща и когато сме удовлетворени, че не съществуват допълнителни опасности, можем да творим напред с други аспекти от нашия план. 


Нямате ли нужда да разтъркате очите си, тъй като това, което виждате и за което чувате, се случва наистина и дали Служителите на Светлината поемат отговорността за вашата съдба. Дори онези от вас, които живеят извън САЩ, са част от плановете, а почистването ще се разпространи по света. В крайна сметка това е план за всеки, който е готов да се издигне, но естествено ще повлияе на онези, които имат други планове за бъдещето си. Със свободата идва избор и всички от вас накрая ще се намерят точно там, където трябва да са. 


В далечината има, разбира се, дългоочакван контакт с вас чрез разкриване. С всичко, което се случва, онези длъжностни лица с клетва за пазене на тайна, ще са освободени от тази отговорност и ще са свободни да ви разкажат за собствените се преживявания, които подкрепят нашето съществуване. Вече вие знаете доста, но когато това е публично достояние, то ще достигне онези, които обикновено не са следили такива въпроси или в някои случаи са в състояние на неверие. Определено има много работа за вършене, за да се убедят хората, че ние не сме просто ваши приятели, а ваше семейство. Въпреки това, ние вярваме, че присъствието ни скоро ще бъде разглеждано като такова, каквото е и ние ще сме поканени да се приземим на вашата ценна Земя. Ние разбира се, се нуждаем от този контакт, за да създадем работни групи, които да са част от силите за почистване.


Всичко ще се случи в добро време, но ще се ускори след като започнем, тъй като има много работа да се свърши само за няколко месеца. Ние усещаме, че вълнението нараства при мисълта за вашето освобождение от контролиращите сили, а вашите животи са извисявани в Светлината. Крайните времена на този цикъл бяха планирани преди много еони и въпреки всички мисли за обратното, когато вие се нуждаехте от помощ, тя дойде. Нашите усилия и тези на Духовната Йерархия ви насочваха да този момент във времето и сега вие сте на път да се възползвате от чудесната възможност да се възнесете. Дълбоко в себе си вие винаги знаехте, че опитите ви ще завършат с връщането ви в по-висшите царства. Именно от там дойдохте и където имате право да бъдете Същества от Светлина. По-ниските измерения са дом на онези, които бяха въвлечени в мрака, който ги събори, но те се възползваха от присъствието си край вас дори ако все още не признават Светлината. 


Разберете, че много души, които не се възнасят, не са непременно неуспели да се извисят, но са планирали своите преживявания по този начин. Така че не съдете другите, които следват различен от вашия път и им позволете да имат същите избори, както вие имахте, за да очертаете собствената си съдба. Свободата ви може да е отнемана от време на време, но винаги ще е връщана по божествено право. Помнете Бог и помнете Майка Гая, тъй като двамата са като ваши родители, те винаги ви гледаха и ви оказваха помощ. Тя ви беше оказвана, въпреки че вие не знаехте от кого идва тя, а сега ще е добре за вас да я признаете и да изразите своята благодарност. Любяща мисъл или молитва би донесла още повече Любов и Светлина обратно към вас, а това е Законът на Привличането, работещ на най-високото си ниво.


Скъпи мои, от сега нататък нещата постепенно ще станат по-лесни и ние ще сме до вас, за да уверим, че след като сме стигнали до тук, вие няма да се провалите в последния момент. Разбира се, ще има физически промени, но тъй като вибрациите извисяват, тяхната степен няма да е така жестока, както някои я разбираха. Няма нужда от опустошение с голям мащаб, така че да се възстанови Майката Земя до девственото си състояние. Докато ние трябва да позволим това, което трябва да се извърши, можем да помогнем на Майката Земя, която със сигурност не иска дейностите и да причинят неуместни вреди на живота. С адекватно предупреждение хората могат да се преместят от пътя на щетите, ние ще сме там, за да помогнем. Не трябва да забравяме, че Съществата от Вътрешната Земя също чакат призива на повърхността и те имат толкова много да ви предложат. Те също са ваше семейство от преди много хиляди години и ще се радват да осъществят отново контакт с вас. 


Вие, разбира се, сте смесица от Същества, които са свързани с различни Звездни Цивилизации от основно хуманоиден произход. Те ще дойдат на Земята да срещнат своите и вие ще имате много извисяващи срещи с тях, когато се върнат старите спомени. Така че виждате, че сте толкова Космически Същества, колкото онези, които мнозина разглеждат като различни от себе си. Във всеки случай всички вие сте Едно с Източника, така че моля, отнасяйте се с другите като със себе си и бъдете мили и внимателни по всяко време. 


Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че наближавате края на пътя на това, което беше дълбок и продължителен опит в дуалността.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com