We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, June 7, 2012

4.06.12СаЛуСа – 4.06.2012г.

Пътят към Издигането ще е много по-гладък, отколкото можете да повярвате, защото с течение на времето необходимостта да се донесат тежки физически промени отмина. Вие можете да се възползвате много от тази ситуация, защото като колектив издигнахте нивата на съзнанието. При донасянето на повече Светлина на Земята вие активирахте трансмутирането на по-ниските енергии. Резултатът е, че необходимото прочистване не призовава дълбочина на промени, които някога се считаха за необходими. Земята непрекъснато се променя и има стотици незначителни земетресения, които се случват всеки ден без никакви неблагоприятни резултати.

Така че, Скъпи мои, не се страхувайте от идващия период, а понасяйте последиците, знаейки, че всичко е за ваше добро. По-скоро гледайте на промените, които заливат Земята, като не изчистващи я от нейните белези и грозни петна, така че тя да може още веднъж да бъде възстановена. Имайте предвид, че вие също сте изчиствани по подобен начин, за да освободите всякакви вибрации, които не могат да бъдат взети с вас в по-висшите вибрации. Много от това се случва без вашето знание, но вие можете да помогнете чрез придобиване на стил на живот, който се поддава на пречистване на тялото и ума ви. Вашият избор на храната е важен фактор с оглед на вашето здраве. Опитайте се да се въздържате от преработени храни и да се насочвате към пресни продукти. По този начин ще избегнете много химикали, които в противен случай биха били погълнати и останали като токсини в тялото ви. Където е възможно, включвайте сурова храна в диетата си и се възползвайте от енергиите, които тя носи. Пийте много вода, за да изчиствате органите на тялото си и избягвайте газираните напитки, ако е възможно.

В бъдещето поради това, че вибрациите на тялото ви ще са издигнати, вие повече няма да сте привлечени или няма да се нуждаете от по-тежките храни. Нуждите ви ще са значително по-малки, тъй като ще ги допълвате чрез поемане на повече от енергията, която е около вас. Единствено в по-ниските вибрации вие се нуждаете от месо и постепенно ще откриете, че месото не ви удовлетворява. Яденето е удоволствие и ние все още се отдаваме, но не и до степента, която вие имате сега. Ние не бихме мечтали да сложим ваш вид храна в телата си. Въпреки това, за момента вие трябва да поддържате телата си и да получавате енергията си чрез традиционните си храни, но може да се опитате да въведете промени, които да ви отведат към по-естествени и чисти храни.

Ние ви водим към нов начин на възприемане на живота, такъв, който ви дава голямо удовлетворение и реализация. След промените темпото на живот ще бъде много по-бавно и вие няма да бъдете поставяни в стресови условия. Всъщност, вие ще имате достатъчно време за релакс и за следване на личните ви занимания, а ние имаме Холодек, които са за ваше забавление. Да, те действително съществуват и могат да ви предоставят знания, докато същевременно са източник на забавление. Ние имаме своите забавления и също чувство за хумор, но не се отдаваме на грубости или неприятности. Ние сме щастливи и весели и в оценяването на Единството на целия живот нямаме задръжки в общуването и приятелството с други Същества. Ревността и завистта не са емоции, с които се забавляваме, тъй като разбираме, че всички ние живеем в единство и съществуваме един за друг.

Ние сме Едно, като се има предвид, че успяхте да създадете разделения помежду си. Вие можете да изглеждате различно според Расата, към която принадлежите, но по същество всички вие сте еднакви и заедно сте на пътя към Издигането. В действителност, тъй като сте приели серия животи за необходимите ви опити, вие ще разберете, че от своя страна сте имали животи в много различни страни. Помислете за това и обмислете дали сте специално привлечени към една конкретна държава или период от историята. Не би ли ви казало това, че в съзнанието си вие все още имате спомени за онези опити? Определено би имало по-малко расово напрежение, ако можехте да приемете другите като себе си.

Когато погледнем към вас, ние знаем, че не виждаме самите вас, а просто тялото, което сте приели за сегашното си въплъщение. Ние също така сме снизходителни спрямо липсата ви на Светлина и дори любов, тъй като по-ниските вибрации са ви завлекли долу. Обаче това ще се промени и се променя сега и никога не е имало такава възможност, както сега, да ги издигнете. Все повече светлина се излъчва към Земята и вие можете да я привлечете към себе си като издигате нивата си на съзнание. Истинският ви потенциал е неограничен и трябва да се стремите колкото може повече към по-висш израз на себе си. По природа вие сте мирни любящи Същества и се насочвате към връщане към това ниво. Останете спокойни и вървете и говорете от любов към ближните си. Това е единственият път, и ще се превърнете в непобедима сила за добро.

Сега ние от Галактическата Федерация се подготвяме за финалната акция срещу последните заговорници. Тъй като те стоят на пътя ни и на вашия, те ще са отстранени по един или друг начин и тогава нашите съюзници могат наистина да се придвижат с всички промени, които са планирани. Ще има пълна промяна в начина ви на живот и всичко е за ваше по-добро и за подготовка за Новата Епоха. Няма причина да се придържате към нищо от старото или да се притеснявате за това, което може да изгубите, тъй като ние отново подчертаваме, че единствено можете да спечелите от промените, които са на път да се появят. Вие ще предприемете квантов скок в бъдещето, което е вашият преход в по-висшите реалности. В противен случай вие не бихте могли да влезете в тях, докато вибрациите ви не са съвместими с тях. Ето защо ще има души, които не са способни да го направят, тъй като не са готови и ще продължат в тяхната сегашна вибрация. Всъщност, това не би обслужвало целта им ли нуждите им, ако те бяха поставени в по-висша реалност, тъй като това би било неудобно за тях.

Въпреки това, което някои може да си мислят, всичко се придвижва добре и ще гарантира, че най-сетне сте готови да се издигнете, когато изникне възможността. Все още се нуждаете да се грижите за потребностите си и да работите към достигане на ниво на контрол и осъзнатост, което и дава възможност да поддържате напредъка си. Както често посочваме, това е именно ваше намерение и воля за успех, което ще ви отведе напред към успешно завършване на пътуването ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви желая радост и щастие тъй като се подготвяте за най-голямото събитие, което се е случвало някога в живота ви.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com