We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Tuesday, July 10, 2012

02.07.2012
СаЛуСа – 02.07.2012г.

Истински вълнуващите времена дойдоха, тъй като получавате потвърждение за арестите, които започнаха да се провеждат. Правата ви са такива, че вие имате властта да отстраните онези, които извършиха актове на държавна измяна против вас. Това определено са много необходими стъпки, за да позволят да се случат важни промени, които ще ви придвижат в следващата фаза на плана. Няма начин действията да могат да бъдат игнорирани повече, а нашите съюзници търсят източници, които имат желание да прикриват това, което се случва. Разбира се, с обявлението, което е предназначено да успокои умовете на хората, ние очакваме медиите да обърнат внимание на това. Скоро ще дойде момент, в който новините повече не могат да бъдат скривани или игнорирани, а ние знаем, че ще има смесени реакции спрямо това. Обаче, ние очакваме Президент Обама да са обърне към света, да увери хората, че действията са положителни и в интерес на всички, за да възстановят световния мир. Това ще се разпространи по света и ще е извън всякакви опити на тъмните сили да го спрат.


Ние от Галактическата Федерация на Светлината за известно време ще продължим да работим зад кулисите, но ще чакаме първа възможност да въведем разкриване. Това не се отнася само до нашата история на работата за вас и с вас, но също и до общия интерес, показан в еволюцията ви в продължение на хиляди години. Обаче това ще ни даде възможност да представим някои от различните цивилизации, които ще срещнете. Всички от тях ще имат някаква връзка с вас, само ако са имали пръст в генетичната ви еволюция. На ниво душа всички ние сме от Източника, но сме изминали различни пътища в съответствие с избора ни на опит. Разлики между нас следователно действително съществуват, но всички ние еволюираме като вас с изключение на това, че някои души са на по-високи нива от други.

Скокообразно вие бързо ще откриете себе си издигани до следващия етап на вашето извисяване. Много от вас вече са подготвени за нов начин на живот, а той ще ви настрои за завръщането ви към по-висшите реалности, които ще дойдат с Издигането. Чудесен удовлетворяващ живот ви очаква, който ще ви се струва като рай след вашите опити в дуалността. Вие не само ще разберете как идва енергията в живота ви, но също и как да свикнете да я използвате за вашите нужди. Ударението ще е поставено върху различните начини, по които тя може да бъде използвана, и не на последно място като средство за пътуване в космоса.

На Земята вие прекарвате огромно количество време да пътувате с това, което ние виждаме като остарели форми на транспорт, повече няма да е необходимо да пилеете толкова много време по този начин и ще сте надарени с технология, която позволява почти мигновено пътуване. Всички тези неща са основани на използване на безплатна енергия, която е чиста и не замърсява околната среда. Тъмните сили вече разработиха някои кораби от този тип, а технологията им е известна от много дълго време. На вас ви е била отказана употребата и, за да не се засегнат традиционните методи на пътуване и за да се гарантира, че те запазват властта си над други страни.

Вашите мечти ще се сбъднат, а най-чудесните промени ще дойдат с връщането на свободата ви. Вие толкова свикнахте да сте контролирани в буквално всичко, което правите, че забравихте какво е да си свободен. Ще получите вкус за това преди Издигането, но помнете, че със свободата идва отговорността да не се отдавате на дейности, които причиняват опасност или вреда за другите. С идването на вашите по-високи нива на съзнание също ще дойде по-състрадателно и по-балансирано разбиране за това как да се отнасяте с други души. Това е желанието да бъдете Едно с целия живот, което ще ви позволи да заемете мястото си сред онези, към които ще се присъедините. Ние знаем, че суровостта на Земните вибрации не е благоприятна за мирно съществуване и вие постоянно сте пред предизвикателството да останете спокойни и да контролирате емоциите си.

Вие бяхте изпитани и тествани в продължение на хилядолетия, често повтаряйки същите уроци многократно. Вие доказахте, че можете да съществувате в напреднала цивилизация и сте приветствани в по-висшите царства. Вие издигнахте нивото на вибрациите си и това ще гарантира, че сте готови да се издигнете. Онези, които не са готови, няма да имат склонност да напуснат дуалността и по избор ще продължат опитите си на същото ниво. Пътищата, отворени за вас, са ясно определени и вие не можете да се движите извън вашата станция. Обаче, всичко постоянно е в състояние на промяна и най-накрая вие ще постигнете напредък, както правят всички души.

Позволете на земните ви привързаности да си отидат и вместо това бъдете готови да разширите съзнанието си да приеме това, което ще е нов начин на живот. Когато научите повече за нас и получите възможност да ни посетите на нашите кораби, ще видите от първа ръка как живеем и се смесваме с други цивилизации. Всички действаме в служба един на друг и да си способен да правиш това е благословия. Егото е укротено и егоистичните нужди не са поставяни пред всички други. Ние сме общност в хармония и влагаме енергиите си в служба на Върховния Създател. От правенето на това получаваме голямо удовлетворение и дори за миг не мислим, че това ограничава свободата ни по някакъв начин. Ние обичаме работата си, а приноса ни към Всичко Което Е помага за издигането на всички форми на живот.

Животът ни е пълноценен и най-удовлетворяащ и ние служим именно по избор и по наш собствен начин. Това е ни повече, ни по-малко, отколкото вие бихте направили, помагайки на собствените ви братя и сестри. В края на краищата ние сме едно голямо семейство, което признава дара на живота, даден ни от нашия Баща/Майка Бог и ни е дадено всичко, от което вероятно ще се нуждаем, за да се радваме на съществуването си. Ние също сме съ-творци с Бог, след като достигнем по-висше състояние на съществуване и сме в състояние да използваме такива сили с пълна отговорност. На Земята малцина действително разбират потенциалните сили, които имат и не осъзнават, че те са отговорни за начина, по който е еволюирала тяхната цивилизация. Следователно вие също жънете това, което сте посели, ето защо вие се оказахте в дуалността. Обаче, вие открихте пътя си извън нея и сега мнозина са в състояние да се възползват от възможността да се възнесат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви желая най-щастливите времена, които ще ви донесе освобождаването от дуалността.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com