We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Tuesday, July 10, 2012

04.07.2012СаЛуСа – 04.07.2012г.

Що се отнася до разбирането относно какво се случва в света, буквално има два лагера, тези, които не знаят или не се интересуват и тези, които действително знаят, но го обясняват чрез различни обяснения. Нужни са хора с много отворена система от вярвания, за да приемат промените, които променят цялата им концепция за смисъла на живота. Най-трудната част е приемането, че много от тези, които споменахме, бяха марионетки на Илюминатите, увековечаващи лъжите, които ви държаха в тяхно подчинение. За щастие повишаването на вибрациите издига хората от мрака и тъй като нивата на съзнанието им се увеличават, започват да поставят под съмнение вярванията си. Сега съществува много по-вярна информация и като следвате интуицията си със сигурност ще започнете да разбирате истината. Самостоятелното ви търсене ще ви подготви за още по-голямо разбиране, тъй като с нашето идване заедно с много други напреднали същества, истината ще се изправи пред вас.


Разпознаването на истината няма нищо общо с интелекта и всъщност тя често може да бъде срещната естествено, а за много хора това е просто въпрос на проницателност. Нито пък може да ви бъде гарантирана истината чрез обръщане към религиозни движения, понеже това, което беше започнато като честен опит да просвети хората, беше корумпирано. Ще откриете, че онези, които учат на истината, не я налагат върху вас, а просто я представят като полезен инструмент за вашето собствено развитие и търсене. Налагането на контрол чрез страшни последици от не-следването на определени вярвания, не е нищо повече от ужасно изкривяване на истината.

Всичко, което трябва да знаете, се пази дълбоко в подсъзнанието ви. Ето как ние можете да станете собствената си личност и интуитивно ще знаете кое е приемливо и е в обсега на истината. Въпреки това, винаги бъдете отворени за разширяване на вашето разбиране, защото тъй като сте извисявани, това разбиране ще върви напред скокообразно. Приемайте го малко по малко, докато се почувствате удобно с това, което сте приели и ще откриете, че нивото ви на съзнание ще се разшири доста бързо. Помнете, че ако това, което ви е дадено, не резонира с вас или не носи по-висшите енергии на Любов и Светлина, малко е вероятно то да е истина.

Когато можем открито да се срещнем с вас, по всички начини поставяйте под съмнение това, което ви даваме, тъй като ние не сме Богове, но може да ви се струва така, тъй като ние сме много по-напред по пътя на разбирането. Ние не можем да правим чудеса, а нашите напреднали технологии се дължат на по-голямото ни разбиране и употреба на природните енергии, които изпълват Вселената. Вашите учени често са наясно с потенциалния напредък, но им липсва на ноу-хау, за да ги приведат в съществуване. Въпреки това някои бяха подпомагани от други извънземни в продължение на много години, заедно със знанията, получени чрез обратно инженерство на напреднали технологии от разбити кораби. Вместо да споделят такива подобрения, те в голяма степен ги пазеха в тайна поради причини на власт и контрол над света. С нашето идване всичко това ще се промени и такива тайни ще бъдат разкрити за благото на всички, заедно със свободния достъп до нашите технологии.

Вие имате пълното право да се вълнувате от перспективата на чудесно бъдеще, свободно от ненужен контрол или ограничения на свободата ви. С това ще дойдат нива на щастие, които не сте чувствали от много дълго време. За тази цел тъмните сили бяха идентифицирани и вече са отстранявани, за да се отървете от тумора, който почти разруши вашата цивилизация. С това ще последва почистване, което ще отстрани всички следи от техните негативни енергии и тяхната способност да се налагат над вас. Мирът е близо и за всички горещи точки ще бъдат положени грижи и ще са почистени, за да се позволи премахване на всяка следа на войни и въоръжени сили. Мирът не е опция, това е ваше право да живеете без намеса по собствен начин и да живеете според вашите култури.

Когато е разкрито естеството на престъпленията на тъмните Заговорници, разбираемо е, че ще има огромен гняв и ще е време на изпитание да оставате спокойни и да не губите контрол над себе си. Имайте предвид, че нашите способности и технологии са такива, че нито един престъпник няма да избяга от необходимостта да отговаря за престъпленията си. Няма нужда вие да се опитвате и да поемате справедливостта в собствените си ръце, а просто позволете въпросите да поемат по собствения си курс. Вашето време ще е далеч по-добре прекарвано като помагате да се донесе стабилност на района ви и да разпространявате спокойствие, където е необходимо. Вие обаче не трябва да правите всичко сами, тъй като нашите съюзници ще поемат важна роля и в крайна сметка ние също ще сме с вас.

Вие сте на прага на историческа победа над тъмните сили и много скоро ние ще спрем техните действия. Те имаха всички намерения да останат в блясъка на славата, но ние ще ограничим действията им колкото може повече. На някои обстоятелства им е позволено да се развият и в този процес ние се надяваме да хванем тъмните сили на местопрестъплениията. Те знаят, че времето им е ограничено и че им остава малко преди да бъдат извадени от обращение и изхвърлени. Животът ще стане забързан за известно време за повечето хора и известно неудобство е неизбежно поради мащаба на промените. Не се тревожете за това, тъй като в сравнително кратко време вие ще сте повече от компенсирани. Онези от вас, които са по-малко засегнати, трябва да се стремят да помагат на всеки, който има нужда като споделят, каквото могат.

Какво велико приключение ви очаква и вие вече знаете, че вашето Издигане е гарантирано. Да мислите, че след хилядолетия вие стигнахте до края на дуалността, преминали през един от най-мрачните периоди, който някога сте преживявали. В същото време това беше също така период, който беше много важен за нивото ви на еволюция. Той ви даде възможността да еволюирате в степен, която преди беше безпрецедентна през времето ви в по-ниските вибрации. За щастие, ако искате, можете да заделите спомени за това, отколкото да си припомняте много животи, които могат да не са от най-висш порядък.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви поздравявам от името на Галактическата Федерация на Светлината. Ние сме просто една от многото групи, които са се събрали около вашата Земя, за да станат свидетели на събитие, което ще е уникално, що се отнася до Издигането, а за ваша бъдеща наслада и интерес, цялото събитие се записва. Присъстват представители на цивилизации дори от други Вселени, тъй като те проявяват интерес към това, което се случва във вашата Вселена. Вие сте звезди от велико Вселенско шоу, което буквално ще освети вашия свят.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com