We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Tuesday, July 10, 2012

06.07.2012СаЛуСа – 06.07.2012г.

Не сваляйте гарда си след толкова дълго време на издигане на себе си в Светлината. Сега се разпространява много дезинформация, но не винаги с умисъл и понякога от хора с добри намерения, които просто не са информирани. Също така е трудно да се променят устойчивите вярвания, когато често те са насаждани в ума ви от много ранна възраст. Онези, които се стремяха да ви заблудят, са били много умни и даже промениха историята ви, за да ви убедят, че ученията им са правилни. Следователно ние ще имаме солидна задача в ръцете си да сложим в ред много от това, което ви е дадено като фактология, а всъщност е фалшиво. Това важи също и за науките, които направиха изявленията си, без да разбират по-духовните аспекти на живота и как те се вписват в това. Интуицията ви е и винаги ще бъде най-добрият ви водач, но по всякакъв начин считайте всеки източник на информация, с който се чувствате комфортно, като средство за проверка.


Когато ви даваме нашите равносметки спрямо вашата история, това, което ще е от решаващо значение, е фактът, че ние можем да я архивираме с абсолютно доказателство чрез въвеждане на хора, които могат да се свържат със събитията от първа ръка. Ние даже можем да отидем назад във времето и да ви покажем действителното проиграване, така че да не може да има спор по отношение на фактите. На някои от вас ще бъде разрешено да се върнат назад във времето във всеки период във вашата история и да видят със собствените си очи какво се е случило. И не само това, но вие също ще разбирате какво се говори. Бъдете сигурни, че с времето само истината ще остане и разбира се вие ще сте направили велик напредък в знанията си.

Нашето идване е, за да ви донесе истината и това ще помогне да създадете Единство между вас, докато сега вие сте много разделени. Най-важна област е отчитането на многото религии и техните опити да ви поставят под Един Бог, но им липсва истинно разбиране или факти, за да могат да го направят. Истината ще бъде дадена от Майсторите, които ще говорят на своите, но това ще покаже, че всяка система от вярвания ще трябва да бъде значително изменена, ако иска да носи някакво подобие на истината. Ако някои души не могат да направят тези промени към по-просветено състояние, на тях естествено ще им се позволи да продължат да следват старите си вярвания. Ние знаем, че с времето те ще осъзнаят, че ако ще продължават напред, ще трябва да погледнат отвъд старите представи.

Има души, които са били учени, че извънземните са дяволи под прикритие и ще ги вземат. Докато Галактическата история показва, че имаше войни, започнали от зли елементи, които превзеха или унищожиха планети, вие не сте в опасност сега от случване на това. Вие бяхте защитавани от нас еони от време, а ние бяхме упълномощени да контролираме на кого е разрешено да посещава Земята. Ние сме в служба на Вселената в името на Бог и се наричаме Галактическа Федерация на Светлината по уважителни причини. Както преди ви информирахме, има изключения, когато поради кармични причини беше разрешен контакт със Сивите, но дори и така, те никога не са били истинска заплаха за вашия свят.

Когато ви запознаем с членове на нашата Федерация, вие не ще намерите причина да поставяте под съмнение целта за пребиваването им тук. Цялото ни поведение беше такова, което ви доближаваше в мир и по никакъв начин нашите разговори или маниери не ще представляват най-малка заплаха. Както често беше посочвано, всяка напреднала цивилизация с намерението да ви превземе, лесно би могла да стори това. Така беше до скоро, тъй като сега вие сте много по-способни да се защитите. Всъщност наскоро ние отблъснахме инвазия, която беше последният опит за вашето превземане. Светлината на Земята привлича много внимание и определени тъмни групи правеха всичко по силите си, за да предотвратят вашето Издигане, но безуспешно. Ние отново ще кажем, че Издигането е според Божествен Декрет и абсолютно никой не може да го спре от случването му. Нашето присъствие също е предназначено да гарантира, че се извършва само минимална намеса.

Така че, Скъпи мои, вашето Издигане е независимо от многото промени, които знаете, че започват да се случват. Те са, за да напреднете много бързо, така че да сте подготвени за нов живот, който подобава на души, които са се издигнали в Светлината. От вас се изисква да оправите щетите и разрушенията на Земята, така че Майката Земя също да е готова да се Издигне. В тази задача ние вече сме подготвени да се заемем с кратка работа по обширното почистване, което се изисква. Това изобщо не е проблем като се имат предвид напредналите ни технологии.

Ние знаем за вашата неудовлетвореност от забавянията на всички действия, но това вече започна, макар и в малка степен. Подготовките са завършени и както винаги времето е от решаващо значение, но както знаете, има крайна дата, според която това трябва да започне с пълна скорост. Така че не се притеснявайте, тъй като все още ще трябва да изпитвате начините, по които работим ние, а те ще ви удивят, когато осъзнаете, колко бързо се движим. Вие очевидно сте склонни да гледате на предизвикателствата на базата на собствените си способности, но не забравяйте, че Галактическата Федерация сме на хиляди години пред вас. Ние контролираме вашето бъдеще и ви обещаваме славна победа над тъмните сили.

Ние вероятно ще даваме намеци, когато е на път да се случи голямо събитие, но научихме, че Хората са склонни да ги приемат като сигурност, оттам и олелията, когато те не се случат. Плюс това ние не можем винаги да ви кажем причините за забавянията и ние действително трябва да бъдем подготвени да променим курса в кратък срок, тъй като обстоятелствата го налагат. Всичко, което наистина трябва да знаете, е, че по един или друг начин, ние ще изпълним обещанията си към вас. Ние сме наясно, че вашето търпение се изчерпва и можем да разберем това, тъй като вие съвсем основателно очаквахте действие до сега въз основа на това, което ви казахме преди известно време. Въпреки това, ние повтаряме многократно всички процеси добре и в крайна сметка не очакваме никакви трайни проблеми. Във всеки случай ние сме готови за всички възможни варианти на това, което е необходимо, за да ви отведе безопасно през оставащия период до Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че самото споменаване на арестуването на топ членове на заговорниците донесе ново чувство на надежда. В края на краищата условията на Земята се влошаваха бързо и се насочваха към пълен колапс на вашата цивилизация. Вие реагирахте позитивно на добрите новини и това ви даде извисяващо знание, че онези, отговорни за вашите условия щяха да бъдат отстранени – и това е така.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com