We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Tuesday, July 10, 2012

09.07.2012СаЛуСа – 09.07.2012г.

Каквото и да видите, че се случва външно или чуете, че се случва, знайте, че далеч повече неща се случват, отколкото знаете. Ние постоянно помагаме на нашите съюзници да постигнат целите си и докато не стане спешно, ние избягваме да се намесваме пряко. Със сигурност ще бдим, за да уверим, че съюзниците ни са в безопасност, тъй като, въпреки че знаем, че тъмните сили са наясно, че времето им свърши, те продължават да представляват заплаха. Каквито и забавяния да бяха изпитани, бъдете сигурни, че ние не променяме плановете си и всички замислени действия ще бъдат завършени. За нас времето няма същата важност, както за вас и ние не действаме като използваме линейното време, което ви е толкова необходимо, за да водите живота си.


За начало ние виждаме вашата победа като вече постигната, така че знаем, че независимо от това, което се случва, вашето бъдеще е гарантирано. Корпорациите затъват и бизнеса, който е основан на корупционни практики, се разкрива такъв, какъвто е. Те не са способни да устоят на повишените енергии, излъчвани към Земята, които трансмутират по-ниските енергии, с които процъфтява този бизнес. Истината излиза всеки ден, а очите на хората се отварят за начина, по който те са били въвлечени в плановете на Илюминатите да ви поробят. Това вече не е възможно и вашата цивилизация участва в световно търсене на мащабни промени, които ще ви освободят от оковите, в които сте оковани. САЩ е основният фокус на това, което се случва, и като пример ще поведе света обратно към свободата и просперитета. Това няма да се случи за една нощ, но въпреки това ще се ускори поради нашето присъствие.

Очите на Вселената са отправени към вас, което е удивително за такава малка планета да поддържа такъв интерес, но това, което се случва с вас и Земята, ще има отзвук във Вселената. Вие сте така да се каже последната тухла в стената на промяната и последващото я Издигане, което всички очакват. Когато влязохте в по-ниските измерения, вие знаехте, че вашата роля беше изключително важна за другите и сте силно обичани заради жертвите, които направихте за тях. Първоначално вие бяхте пълноценни души от Светлина, които знаеха, че можете да изпитате мрака и най-накрая все пак да намерят пътя си обратно. Така че, когато погледнете към вашите спътници, моля помнете, че по същността си те са точно същите като вас. В очите на Бог никоя душа не е по-добра от друга, а просто са на различен етап на опит.

Скъпи мои, поддържайте погледа си фокусиран върху бъдещето ви и където е възможно не си пилейте времето и енергията за проблеми, които принадлежат на стария режим, който е на път да свърши. Тяхната съдба е запечатана и те ще са отстранени, ако възнамеряват да попречат на плановете ни да продължат. В момента те все още планират да ни забавят, но няма да докажат, че ще успеят, тъй като ние сме напълно наясно какво ги очаква. На водещите играчи на тъмните сили все още им се предлагат средства да се предадат и по един или друг начин те ще бъдат отстранени. След като влиянието и силата им са спрени, цялата клика ще се разпадне и повече няма да бъде заплахата, която все още представлява.

Светлината, която прониква във вашия свят, издига все повече души, които напълно бяха задържани от по-ниските вибрации и те бавно осъзнават истината за живота си. Сега те осъзнават как са били възпрепятствани от истинско разбиране на целта на живота и са отворени към истината, която се разкрива. Ние със сигурност ще направим всичко по силите си, за да дадем информация на всички вас, която ще извиси живота ви и ще ви постави на път, който отваря Светлината за вас. Първоначално вие ще намерите това за объркващо поради многото различни мнения с претенции да са истината. Както винаги, ние бихме предложили да следвате интуицията си, но ще се появят учители по Земята, които ще са уважавани и бъдат следвани поради способността им да предадат истината.

Оставете всяко отвличане на вниманието от всичко, което се случва около вас, и гледайте към Издигането и отвъд, тъй като това ще е прекрасен период в живота ви. От опити на трудности, бедност и недостиг, вие най-сетне бързо ще се намерите радващи се на всички предимства на това да бъдеш в по-високо измерение. Чистотата и свежестта на въздуха, земята и моретата ще е нереална след това, което вече изпитахте. Брилянтните цветове и красотата на всичко за вас ясно ще посочи, че вие сте там, където цялото творение е изразено в най-висшата си форма. Хармония и баланс ще се откриват където и да погледнете и мир и радост ще са естествена част от живота. Вероятно най-изумителното откритие ще бъде, че другите форми на живот си говорят не само една с друга, но също и с вас. Всичко ще е далеч от това, с което сте свикали и голяма радост е да откриете всичко, което можете за по-висшите реалности.

Защо се притеснявате за сегашните ви условия, когато толкова много неща са на път да се променят към по-добро за толкова кратко време. Приемайте ги такива, каквито са, защото вие имате способността да се справяте доста добре след това, което вече сте преживяли. Несигурността за вашето бъдеще беше отстранена, така че можете да игнорирате всички опити да бъдете разсеяни. Понякога това може да дойде отвътре, от хора, които все още не знаят истината. Както вече знаете, има хора с твърди вярвания, които все още очакват да се случат катастрофални събития в оставащите няколко месеца като средство за освобождаването им от Земята като Избраните. Както всяка друга душа, те ще изпитат това, което са създали за себе си, така че можете да позволите на тях и другите да говорят своята истина, без да сте засегнати от това. Не е ваше място или наистина ваша отговорност да променяте убежденията на другите освен ако, разбира се , не сте приканени да го направите.

Тъй като научавате истината за живота и как той функционира, вие ще разберете, че не трябва да се намесвате в намеренията на никоя душа. Ето защо ние често трябва да стоим назад и да ви позволяваме да проправите собствения си път напред. Това, което изпитвате, е ваш избор и дори в тези крайни времена вие вече ще сте направили плановете си. Вие може да не знаете предварително какви са те, но бъдете сигурни, че вашите Водачи и други помощници гарантират, че това работи за вас, така че да имате точните преживявания, необходими за вашата еволюция. Това може да са хаотични времена, но те все пак изпълняват плана за вашата цивилизация.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа, че ние от Галактическата Федерация на Светлината ще сме с вас през целия път към Издигането и след това. Наш дълг и желание е да ви видим вкъщи живи и здрави.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com