We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, July 19, 2012

11.7.12СаЛуСа – 11.07.2012г.


Няма време като сегашното, за да разгледате вашите връзки със семейството си или приятелите. Често, когато се инкарнирате, вие те поставени с души, които познавате от предишни животи и това е по причината, че вие е вероятно да имате проблеми помежду си, които се нуждаят да се изправите пред тях отново. Защото между вас има блокаж, който се носи напред в следващите животи, докато този блокаж не изчезне. Когато отново сте поставени заедно като семейство, вие не знаете защо, но може да имате противоречия помежду си. Поради това, че от членовете на семейството се очаква да се опитат да съжителстват един с друг, би могло да има надежда различията да могат лесно да се преодолеят. Обаче, това не винаги е случаят и положението може да стене по-лошо.

Така че, ако откривате себе си в такава ситуация, осъзнайте как се е случило това и направете стъпка към проправянето на повредата във взаимоотношенията ви. Понякога най-трудната част е да сте способни да простите и това не е признак на слабост от ваша страна. Бъдете първият, който ще предложи маслиновото клонче и това ще облекчи негативните емоции, които задържате. Ще бъде по-добре да сте се занимали с проблема сега, отколкото да го оставите да тлее и да остане във вас. Онези, които се придържат към идеята, че са жертвата, трябва да разберат, че кармата е отработването на проблемите между двама души, и двамата от които са еднакво замесени.

Тези души, които намират за лесно да простят действията срещу тях, показват духовния си напредък и като правят това, помагат на другата душа да еволюира. Това е начинът да избегнем мислене за отмъщение, тъй като то не е необходимо, тъй като никоя душа няма да избегне необходимостта от това да се изправи пред душевно правосъдие в някакъв момент. Това не означава, че се включва наказание, това е карма и резолюция, че вие ще приемете друга възможност да покажете, че може да се справите с проблемите си без неблагоприятни резултати.

Неконтролираните емоции са в основата на толкова много разочарования, които изпитвате, и обикновено са причинени от егото и така наречената гордост. Ако искате да се издигнете в реалност, където съществуват мир и хармония, тогава трябва да започнете да живеете по този начин сега. Бъдете това, което виждате като Висшия си Аз и се освободете от старата си същност, която затъна в по-ниските вибрации и в липсата на Светлина. Времето на борбата за оцеляване почти свършва и вие сте на прага на нова фаза, където няма недоимък, а изобилие. Където онези, които са от тъмните, повече няма да са в състояние да ви повалят и да отнемат правата ви. Вие стоите пред вратата на свобода и мир и от вас се иска малко в замяна, просто да се отнасяте с другите като към Едно с вас.

Само ако можехте да разберете, че сте чакали този период еони от време. Миналото се откъсва от вас и вие трябва да му позволите да напусне живота ви. Вървете напред с опитите, които ви извисиха, и знайте, че онези души, които сте обичали и с които сте живели, също правят това. Ако е в бъдещите ви планове да се срещнете с тях отново, все пак това ще стане, но разбира се мнозина ще пътуват с вас, когато се издигате. Никой не скъсва умишлено взаимоотношенията, но вие трябва да разпознаете свободния избор, който имат другите, точно както вие имате вашия.

Всичко, което предстои на онези, които ще се издигнат, е от по-висока вибрация и като такова то не е склонно към по-ниските вибрации и поддържа формата си. Остаряването, както го разбирате, повече не се среща и всъщност всичко остава в най-перфектното си състояние. Можете ли да си представите колко е чудесно това, когато няма гниене или смърт. Все пак условията не са статични и може да се случи промяна, без да оставите и следа от боклук зад себе си, тъй като тя е мигновена. Помнете, Скъпи мои, че това са реалностите, където ще сте в състояние да създавате чрез силата на мисълта и да разваляте, ако е необходимо.

Когато си мислите за това, което трябва да получите, със сигурност си струва да вложите всички усилия, които са необходими, за да сте сигурни, че ще се издигнете. Вашето намерение е едно нещо, но вие трябва да започнете да живеете вашата истина сега. Чудесата на Вселената са далеч отвъд въображението ви и животът изобилства навсякъде, дори в същото пространство, което заемате вие. Всички души изпитват това, което са избрали като средство за издигане на вибрациите им, докато в същото време прибавят това към басейна на знанието, от който всички други души могат да черпят.

Отвъд вашето измерение ще откриете, че Единството на целия живот се цени и разбира, и следователно има любов и приятелство между всички цивилизации. Има обаче индивидуални групи, които са изключение и които бихте нарекли бунтовници, но те представляват малка беда и могат да се преодолеят. Понякога те проникват от други Вселени, но могат да бъдат изпратени обратно откъдето са дошли. На Земята беше много различно, тъй като вие сте от много по-ниска вибрация, която позволява на Същества от подобна вибрация да навлизат във вашето пространство. Като казваме, трябва да се отбележи, че ние сме ваши защитници, за да пазим неоторизирани посетители далеч от Земята. Ако нямахте Галактическата Федерация на Светлината, пътуваща с вас, вие нямаше да сте, където сте днес. В сегашния ви цикъл вие бяхте като малки деца, нуждаещи се от напътствие и защита.

Ние се радвахме на опита си с вас и научихме много за проблемите, пред които се изправихте. За нас това беше много удовлетворяващо приключение и очакваме с нетърпение чудесно обединение, което наближава много бързо. Тогава вие ще се срещнете с истинските си семейства, от които дойдохте преди еони. Беше дълго пътуване, но в по-ранните цивилизации като Атлантис мнозина от вас ни срещнаха тогава, тъй като в определени периоди, когато вибрациите ви са по-високи, ние редовно бихме ходили сред вас. Атлантис имаше своите висини и падения и накрая беше отговорен за собственото си разрушение. Това толкова лесно би могло да се случи на вашата Земя, ако не беше нашето присъствие и намеса.

Вашата съдба е да се издигнете и никаква намеса от тъмните сили няма да промени това. Не само че е твърде късно, но базата на силите им сега рухва и е почти неизползваема. Те, както бихте казали, бягат изплашени, а тяхната арогантност беше такава, че никога не са си представяли, че планът им можеше да пропадне. Сега те удрят в отчаяние като последно издихание, но това ще е всичко, тъй като ще са отстранени от това, което си мислеха, че са техните непревземаеми позиции. Никога не се страхувайте, Скъпи мои, ние поемаме отговорност и ще ви защитаваме чак до последните мигове.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com