We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, July 19, 2012

13.7.12СаЛуСа – 13.07.2012г.


Както виждате, има забавяния, но много повече неща се случват по целия свят. Цялостният ни поглед и знание показват, че крайните времена настъпват добре. Огромните ресурси, които ще са използвани, ще гарантират успех, както е планирано, и с доклади от няколко надеждни източници скоро ще сте наясно кога ще се разпространят широко арестите. Това ще е първата голяма стъпка към изчистването на пътя, за да се случи всичко останало. Основният момент е, че това започна и изведнъж ще се разрасне в действие от широк мащаб. То ще има такова въздействие, че по никакъв начин няма да може да се пази в тайна от онези, които скриват истинските новини.

Това, което е окуражаващо и своевременно, е, че ден след ден много повече хора започват да се съмняват в действията на тези, които отговарят. Те разкриват лъжите и дезинформацията и започват да си задават въпроси по отношение на това какво се е случило в миналото. Това ни радва, тъй като е разхлабване на контрола, който заговорниците са наложили върху вас, както и на властта, която те са упражнявали върху вас. Това, от което те се страхуват, е силата на хората, а тя набира инерция, тъй като се формират групи, които наистина имат известно влияние. Най-полезен метод да направите желанията си известни е чрез петициите, които сега се разпространяват. Нека гласовете ви да бъдат чути, а за онези, към които се обръщате да отстранят проблемите, става все по-трудно и все по-трудно. Само за няколко години позицията ви се промени и везните на правосъдието се накланят във ваша полза.

Приемливи са каквито и да е мирни средства, за да привлечете вниманието на вашите лидери, но моля, избягвайте лудите глави да вземат превес и се пазете от провокатори, които са на вън, за да причинят проблеми във вашите редици. Поради различни причини има хора, които са срещу промените и в някои случаи това е страхът от нашето пристигане. С времето ние ще се надяваме да сме показали на всички, че намеренията ни са чисти, а ние взимаме присърце вашия интерес. Така или иначе, ще бъдат направени разпоредби за всички души и те в крайна сметка ще се намерят напредващи към правилното ниво. Имайте предвид, че сегашната ви Земя също се издига и единствено душите, които са готови, могат да вървят с нея. За всички други бъдещето им е също гарантирано и нито една душа няма да бъде пренебрегната, тъй като всички те имат свое място във Вселената.

Сега вие сте в последните няколко месеца преди големия ден и разбираемо някои се питат дали да планират бъдещето след него. Те се питат за неща като инвестиции или притежания на собственост и основно за недостига и в много случаи бедността. Сега ние ви молим да приемате нещата ден за ден, тъй като много скоро много проблеми, които сега ви тревожат, ще са разрешени чрез планираните промени. Изобилието и просперитета скоро ще отговорят на различните ви нужди и най-накрая вие ще имате всичко. Много неща ще последват след Издигането, но също така вашите най-належащи нужди ще бъдат разгледани колкото е възможно по-скоро. Ние сме напълно наясно какво трябва да направим, за да сте щастливи и спокойни като знаем, че сме упълномощени за това. Вие ще поемете своя дял от работата с нас, тъй като ние искаме вие да участвате с нас в съвместно усилие.

Всичко планирано е много близко до започване по начин, по който ще видите какво се случва и ще сте добре информирани. Ние знаем, че толкова много от вас така желаят да бъдат включени сега и в зависимост от това какви умения имате, със сигурност ще сте привлечени към други хора, които ще са включени, ако не е осъществен пряк контакт с вас. Като цяло ние се нуждаем от малко помощ, тъй като напредналите компютри, които използваме, могат да поемат най-трудните задачи. Обаче ще е хубаво да работим заедно, както ще направим за известно време, дори и след Издигането. Тъй като нашите взаимоотношения прогресират, вие разбира се ще сте напреднали и в крайна сметка ще сте в състояние да се справите с предстоящите задачи. Както до сега трябва да знаете, в реалността вие сте велики Същества по право и не след дълго вие ще се върнете към нивата, на които се радвахте преди.

В някои отношения вие водихте прости животи, докато бяхте на Земята, но предизвикателствата, пред които се изправихте, ускориха много еволюцията ви. Понякога може да е било трудно, но когато дойдохте като доброволци, вие знаехте, че можете да се справите с това. По всяко време помощта никога не е била далеч и ви е била давана в моментите, когато се нуждаехте от нея. Вашите Ангелски Водачи ви държаха за ръце, когато се изправяхте пред опасност и често се намесваха, за да ви спасят от смърт. Можете добре да откриете, че те са направили много повече за вас, отколкото знаете и все пак те не искат нищо в замяна и въпреки това са благодарни да получат вашата благодарност. Целта на вашите водачи е да ви пазят, когато сте застрашени, освен ако, разбира се, това не е част от кармичните ви опити. Те също така ще направят всичко по силите си, за да ви поддържат на пътя ви, за да изпълните жизнения си план. Така че сега те знаят много повече за вас, отколкото вие самите знаете.

Пред вас има за подновяване много обединявания с приятели, които не са били в сегашния ви живот, а в предишни животи. Помислете колко много души сте срещнали, с които сте станали добри приятели през стотици животи, някои от които много по-продължителни и по-близки от други. Даже някои, които се въплъщават с вас в същите семейства. Това допринася за опити на любов и за връзки, които никога не се развалят. След Издигането вие ще сте се преместили в по-високите измерения на хармония, където всички Същества са свързани взаимно в любящи енергии за постоянно. Няма причина да е противополжното, а животът е живот на пълно щастие.

Земята е най-красив свят, и все пак вие не сте я видели в нейното най-славно облекло и великолепие. Това ще дойде след като Майката Земя е приключила прочистването си и е в състояние да се върне към девственото си състояние. Когато за последен път изпитахте това, беше преди еони време с цивилизации, които са отминали отдавна. Така че, както често казвате, най–доброто все още предстои, а вие ще имате голямо участие в него. Ние чувстваме, че вие започвате да оценявате точно какъв важен момент е да си на Земята. Наистина, време да се радвате на освобождението си от целия мрак, който срещнахте.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация на Светлината аплодира вашето наближаване до крайните времена и знае, че сега вие имате силата и решимостта да ги видите и да заявите победата, която е ваша. Нашата Любов и възхищение върви завинаги с вас.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com