We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Tuesday, July 24, 2012

23.7.12СаЛуСа – 23.07.2012г.


Колкото по-дълго сме задържани, толкова повече вие участвате в дейностите с намерение да ви освободят от хватката на тъмните заговорници. Всъщност това ще се желае, тъй като ние винаги сме ви окуражавали да се включите. Вие трябва да завършите опитите, от които се нуждаете като Човешка Раса и не би било наша работа да се намесваме, докато вие все още сте в състояние да напредвате. Въпреки това, ние имаме наша собствена програма и скоро наближава момент, когато действията ни трябва да се обединят. Така че ние правим всичко по силите си, за да ви помагаме, докато вие все още имате стимул да продължите и постигате резултати. Напредъкът се появява бавно, но в действителност вие отбелязвате много добри придобивки и хора започват да се мобилизират, в случай че са необходими.

Бъдете нащрек в тези завършващи времена, тъй като тъмните сили, въпреки че са жестоко отстлабени, планират последната си агонизираща атака срещу вас. Ние можем да ви помогнем да ги отблъснете и да смекчите всеки резултат от техните дейности и можете да покажете пътя. Най-положителната помощ, която можете да дадете, е като поддържате фокуса си върху Светлината и когато много от вас правят това, това е мощна сила, която минимализира ефекта от по-ниските енергии. Каквито и слухове да чуете, не им позволявайте да ви изплашат, тъй като дезинформацията цели да създаде условия, благоприятни за тъмните сили. Очевидно някои неща ще са базирани на истината, но дори и така вие може да вземете под внимание и да вярвате, че по-висшите сили, които включват и нас, работим упорито, за да предотвратим всякакъв сериозен инцидент.

Сега вие имате много смели души, които надигнаха глава с риск за себе си, които показват пътя, а ние ги подкрепяме. Така че, моля, идентифицирайте се с тях и помагайте, където можете и ако не можете друго, разпространявайте информацията, така че другите да могат да извлекат известна увереност от това, което се случва. Галактическата Федерация на Светлината вече е известна в Запада, но не е непременно разбрана, що се отнася до ролята, която ще изиграе в крайните времена. За нас би било от полза, ако вие можехте да помогнете на хората да разберат, че всички ние сме Едно и че ние не сме извънземни в истинския смисъл на тази дума. Ние сме вие, но от вашето бъдеще и имаме своя произход, както и вие в Единствения Бог на тази Вселена.

Ние не представляваме абсолютно никаква заплаха за вас и сме достигнали високо ниво да духовно разбиране, което познава само любов към нашите братя и сестри от други светове. Когато имате възможността да запишете историята си, както е била и без неточности или умишлени изкривявания, ще откриете, че ние често сме ви помагали, когато сте били в крайна беда. Вие обаче ще откриете, че предишните цивилизации са били атакувани от Космически Единици или дори са били превземани, но те по никакъв начин не са свързани с нашата Федерация.

Ние сме положили клетва пред Бог, че ще отстояваме правата на всички души да преживяват това, което избират, гарантирайки, че това не отнема нечия друга свобода. Ние също признаваме, че на всеки от вас е дадена свободна воля да създава собствения си път, да придобива опита, необходим, за да напредне еволюцията ви. Това, Скъпи мои, е причината, поради която ние не можем просто да скочим и да поемем контрола на вашите работи, тъй като това би отнело вашата възможност да се развивате, както сте избрали. Ние обаче се отзоваваме на по-висши Същества, които наблюдават вашата цивилизация, и имат собствена отговорност към Бог да уверят, че Божият План работи. Разбира се, ваша съдба е да завършите този цикъл на дуалността с възможност да се издигнете. Ние сме тук, за да ви уверим, че това не ви е отказано от страна на всяка външна намеса или чрез дейностите на Илюминатите.

Помнете, че много проблеми, които са ви натрапени и имат намерение да ви поставят под още контрол, всъщност няма да имат никакви последици. Така че, моля, не си пилейте енергията за такива заплахи спрямо вашата свобода. Тъмните сили също знаят истината, но настояват с плана си, надявайки се да създадат такъв страх, за да забавят напредъка ви. Вашият път ви води далеч от такива възможности и колкото повече усилвате Светлината на Земята, толкова по-защитени сте. Тъмните сили имат късогледство към живота и не могат да видят отвъд безумните си цели. Позволете им да продължат да копаят собствената си дупка, защото ще паднат в нея, а връщането им към Светлината ще им отнеме доста дълго време. Ние не ги съдим, тъй като това е техният избран опит, но това не извинява престъпните им деяния срещу другите.

Животът и законите, които са свързани с него, са написани от Бог и никой не може да действа против тях, без да си създаде карма. Действия срещу другите все пак могат да се очакват, поради ниското вибрационно ниво на вашето измерение, а това се случва поради липса на Светлина у някои души, които паднаха толкова ниско. Това е предизвикателството на дуалността, а вие го поехте с голяма охота, знаейки, че ще ви се помогне да се издигнете от нея. Сега края се вижда и скоро ще е време за празнуване, защото дългото ви чакане ще е свършило. Вие няма да имате никакви съжаления, всъщност ще сте доволни, че сте имали възможността да изпитате последиците от това да имате свободна воля. Наградата ви е голям скок напред по пътя обратно към по-високите измерения. Така че моля поставете нещата в перспектива, когато се срещате с тъмните сили, тъй като те не могат да спрат напредъка ви към завършване на вашето пътуване.

Подкрепете хората, които бяха достатъчно смели да се поставят в светлината на прожекторите, за да ви донесат истината. Те правят това с известен риск за живота си, въпреки че на нас ни е позволено да ги защитаваме, ако житейският им план все още има време за извървяване. Обаче, има случаи, когато велика душа ще направи върховна саможертва, за да помогне на Човечеството да еволюира. Малцина от вас имат това в плана си и вие трябва единствено да погледнете на въздействието, което оказва това, като например Джон Ф. Кенеди. Те правят това, защото са чудесни Същества от Светлина и знаят, че животът е безкраен и смъртта не е краят. Те създават голям изблик на любов, който извисява вибрациите на Земята. Вие по ваш собствен начин може да направите нещо подобно и мнозина са се въплътили, за да допринесат за цялостния план за извисяването на всички.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам призива към нас да окажем тласък напред с план, който трябва да е често обновяван според това което се случва на Земята. Той се нуждае от постоянен преглед, тъй като целият сценарии може да се промени толкова бързо. В момента ние сме доволни, че вие водите битката с тъмните сили и печелите. Това е всичко, за което молим, а времето ни да станем повече включени бързо наближава, всъщност трябва да е така, защото времето се ускорява.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com