We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, July 26, 2012

25..7.12СаЛуСа – 25.07.2012г.


Ние сме с вас от дълго, дълго време и като вас очакваме с нетърпение края на дуалността. Вие се сблъскахте с огромни предизвикателства, но реагирахте на Светлината и Любовта, които бяха насочени към нас от много различни източници. По-висшите сили зад Плана за вашето просветление доказаха, че са взели правилните решения, тъй като сега вие стоите на прага на Издигането. Никои двама от вас не са имали еднакви опити и все пак толкова много от вас сега са готови да поемат онези финални стъпки на извисяване и да се издигнат. Тъй като вашата раса се подхлъзна надолу в Тъмните Епохи, каквато и малка Светлина да имаше, тя беше потисната, а личностите бяха заглушавани със смъртна заплаха, ако проговорят.

Днес вие имате много повече свобода на словото, и все пак онези, които казват твърде много истината все още се страхуват за живота си. Естествено ние ще подкрепяме и пазим такива Същества, доколкото това не се намесва в жизнения им план. Ние и също Ангелското Царство можем да ви дадем пълна защита, ако е необходимо, а някои изключително важни души трябваше да бъдат спасявани повече пъти, отколкото вероятно бихте очаквали. Разбира се по ваш собствен начин вие всички сте важни и всеки един от вас действително има Ангели, които вървят с вас през живота ви. Няма съвпадения, където случките са от основно значение за вас, и все пак вие може даже де не осъзнавате какво се е случило.

Когато сте спокойни и в състояние на мир можете да се свържете с Висшия си Аз, но проблемът е, че хората много често не се вслушват в съветите, които получават. Така че, ако се отклоните от житейския си план, това няма да е поради липса на помощ от вашите Водачи. В крайна сметка вие сте този, който решава какво да прави, но с решенията ви идва отговорността за резултата. Най-общо егото ви е това, което сте програмирали да действа във ваш интерес и което има контрол над действията ви. Когато сте на път към промяна и особено, когато издигате вибрациите си, то може да се опита да ви убеди да продължите по старите си начини.

Не е невероятно, че сега сте толкова близо до Издигане и все пак външно изглежда, че не много неща са е променили. Обаче, нищо не се постига без много планиране и въпреки това, тъй като събитията се разгръщат, ние вечно правим корекции, тъй като времето се променя. Толкова много неща се случват зад кулисите и ние трябва да действаме, когато видим, че е безопасно да го направим. Това изисква много търпение от ваша страна, тъй като в много случаи ние си мислехме, че е дошла нашата възможност да действаме само за да бъде осуетена в последния момент. Ние можем да се справим с това, тъй като сме подготвени за всеки сценарии и знаем, че независимо от това, което се случва, вие ще достигнете Издигане и че това ще се случи. Както често подчертаваме, това, Скъпи мои, е, което има значение и е без значение по кой път поемате, за да го постигнете.

Останете спокойни и не се ангажирайте с натоварени със страх съобщения, тъй като има източници, които искат катастрофален край на този цикъл. Въпреки многото предсказания от този сорт, вие ще откриете, че последните няколко месеца ще са много по-спокойни, отколкото сте карани да вярвате. Разбира се Майката Земя има участие в промените и изригванията ще причинят физически движения, които ще причинят щети, а понякога нараняване или смърт. Много по-ранни предсказания говореха за земни маси, потъващи в морето, но тази възможност отдавна премина. Просто бъдете наясно с местните си слабости и ако живеете на морски бряг, установете колко може да сте уязвими спрямо наводнения. По този начин може сами да прецените какво действие би било необходимо за вашата безопасност.

В някои отношения въпросите сега са малко по-различни от това, което бяха във всеки живот, който сте имали, тъй като всички дойдохте с житейски план и до голяма степен бихте го изпълнили съответно. Тъй като вашият преход беше също част от плана, вярвате или не, вие също се споразумяхте за начина, по който трябва да излезете от всеки живот, а също и кога да го направите. В това отношение този живот също е планиран и освен, ако не го съкратите чрез отнемане на живота си, което изобщо не е препоръчително, вие или ще преминете преди Издигането, или ще продължите с Издигането, или ще се преместите на друга планета, за да продължите трето - измерните си опити. Каквото и да сте планирали, имали сте пред вид вашия най-добър интерес и ако това ще е вашето бъдеще, вие можете да се издигнете от духовните реалности. Така че разберете и приемете, че вие ще преживявате в съответствие с нуждите си, а ключ към това е напредък, що се отнася до вашата еволюция.

Вие имате забавна поговорка за това да сте сложени в пресата за изцеждане на прането, но това не е смисълът на живота или не се желае за вас. Бог ви даде свободна воля и вие сте този, който създава пътя, който следвате. От вас зависи дали той е лесен или труден, но хората имат навик за поемат по трудния път към дома. Обаче, това означава, че вие научавате много уроци, които трябва да ви помогнат в дългосрочен план. Ако можем да го кажем така, не е грях да сте сгрешили, тъй като цялата идея да изпитате дуалността, е да се изправите пред предизвикателство. Разбира се няма „грях „ като такъв и вие със сигурност не сте родени в него. Би било много по-правилно да се каже, че дойдохте с карма и тя ви дава възможност да преодолеете грешките, които направихте. Ето защо Бог не се включва и не се намесва в свободната воля, която Бог ви е дал.

След като сте се издигнали, вие ще сте повишили нивата на съзнанието и като Същество от Светлина ще сте се придвижили отвъд изкушенията на по-ниските вибрации. Всъщност, те повече няма да ви интересуват и ще търсите удовлетворение и постижение на много по-високо вибрационно ниво. Сетивата ви ще бъдат издигнати, а удоволствията от по-висшите измерения ще направят повече от компенсация за всяка мислима загуба. Всъщност мислите ви ще са се преместили на по-високо стъпало така или иначе и вашите опити на дуалността ще избледнеят на заден план. Така че опитайте се да не се придържате към сегашното си измерение, освен ако, разбира се, не се чувствате готови да се издигнете. Това е ваше решение и вие избирате къде и как ще бъдат изпитани следващите ви животи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и Галактическата Федерация на Светлината, и ние виждаме, че много страни на Запад предприемат законни действия срещу корупцията във финансовия сектор. Ние също отбелязваме, че повече от тях извършват по-дълбоки разследвания, за да видят колко далеч се е разпространил тумора. Това само може да е за добро и да ускори времето, когато другите във властта сред политиците ще са призовани да отговарят за действията си. Стойте силни в Светлината си и знайте, че постоянно сте обливани с Любов от много източници.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com