We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, August 13, 2012

13.08.2012


СаЛуСа – 13.08.2012г.

Олимпийските игри приключиха без никакъв инцидент, въпреки че тъмните сили имаха други идеи. Голям спектакъл, който се оказа случай, когато нациите бяха събрани заедно, обедини хората и доказа, че като раси вие може да живеете рамо дo рамо в мир. Генерираната позитивна енергия се свърза със Светлината по целия свят и ви придвижи още една стъпка напред по-близо до Издигането. С период от интензивна Светлина на път да започне, това ще надгради над това, което вече съществува, и нивата ви на съзнание забележително ще се разширят. Скъпи мои, вие определено сте на пътя към Издигането и единственият човек, който може да спре вашия напредък, сте вие. Тъй като придобивате имунитет срещу по-ниските енергии, ние виждаме славен път пред вас, водещ ви право към следващото измерение. Няма причина да гледате назад, тъй като има много неща, които да очаквате с нетърпение.

Независимо от това, което се случва около вас, имайте предвид, че собственият ви напредък продължава и нищо няма да ви спре да достигнете Издигането. Обаче, ние имаме нашите отговорности към вас и ускоряваме различни действия, които ще поставят моста, който ще ви отведе в Новата Епоха. Има определени цели, които преследваме като Разкриването, което ще създаде условията, които са ни необходими, за да ви извисим. За момента трябва да изчакаме, тъй като с всички тези променящи живота откровения винаги е необходимо да се поеме най-подходящата възможност да продължим напред. Обаче, ние отново ще потвърдим, че никакво забавяне в обявяването на Разкриването няма да задържи напредъка ви.

Ние се появихме по време на Олимпиадата, въпреки че това не беше нищо особено, като се има предвид колко често сега сме виждани във вашите небеса. Пълно Разкриване всъщност ще бъде последната капка за Илюминатите, тъй като то ще разкрие голямата степен, до която те са извършили прикриването, дори са стигнали до там да се отървават от хора, които са заплашвали да разкрият тайните им. Освен това, то се свързва с тяхното собствено разработване на Космически Кораби, което също би станало общоизвестно. Когато това се разбере, ще се стигне до най-изненадващите откровения за тяхната Космическа Програма и до огромната тайна с намерение да ви бъдат отказани резултатите от техните пътувания до Луната и Марс.

Тъй като истината излиза, тя също ще принуди Правителството и Военните власти да изяснят честия си контакт с извънземните в същото време, когато са отричали, че такива контакти някога са осъществявани. Например истинските факти за катастрофата Розуел станаха общоизвестни, но вие все още знаете малко за това какво се случи на извънземните, които участваха. Така че Разкриването е толкова важен въпрос, че ние ни най-малко не го приемаме твърде лекомислено и когато забавяме намеренията си, това си има уважителни причини. Целият проблем е, че това достигна толкова много области от живота ви. Обратното инженерство на разбитите кораби имаше много предимства за вас, но напротив, то беше тайно проведено, за да се използва срещу вас чрез военни приложения. Също така има злоупотреба от страна на държавите ви, които финансират изключително тайни масивни проекти, най-вече, за да увеличат властта на Илюминатите и техния контрол над вас.

Ние все още поемаме нещата в наши ръце, но вероятно сега ще разберете за какво става дума и че за нас или за всеки високопоставен служител не е маловажно да се обяви Разкриването. То ще постави край на черните операции, които често са насочвани към други държави с оглед да се причинят несъгласия и гражданска война. Това са оръжията на онези, които малко ги е грижа за вас и вашия живот, те имат план да намалят световното население. Това зло проникна дълбоко във вашето общество и истината не може повече да се скрива. Краят на тиранията и на тези, които са отговорни за нея, е важен, а ние и нашите съюзници работим изключително упорито да доведем до успешен край намерението си да изнесем истината наяве.

Разликата сега и за периода до сега е, че ние настоявахме за официално обявяване на Разкриването. С право вярвахме, че то ще има повече тежест, отколкото, ако излезеше чрез нас и все още предпочитаме този курс на действие. В крайна сметка вие знаете, че ние сме тук с вас и малко по малко пътищата, които водят до Разкриването, се отварят, което е неизбежно с оглед на натиска, упражняван върху Лидерите ви. Така че ние ви молим да позволите на събитията да се случват, тъй като те се разкриват най-добре по начин, който ще е от полза на всички хора. Очевидно идва момент, когато трябва да бъдат изнесени определени факти и ако някои хора не са подготвени за тях, това няма да е заради желанието да се опитваме да ги подготвим. Целият процес на просветление за нас и нашето присъствие е продължавал от много години и почти всички от вас израснахте през Космическата Епоха и свикнахте с нея.

Тъй като истината за вашата реалност изгрява над хората, те ще търсят отговори и ето къде Служителите на Светлината могат да излязат като обяснят какво се случва. Дори за онези, които вече са просветени, има източници на още по-голямо знание и те сега изплуват. Ако сте готови за тях, може да сте сигурни, че Водачите ви ще организират по някакъв начин достигането ви до тези източници на знание. Ако обаче вие действително осъзнавате присъствието им, те истински оценяват потвърждаването ви на това, което те са направили за вас. В живота вие имате това, което наричате, толкова много съвпадения, които са доказано във ваша полза. Те неизбежно стоят зад тях и понякога това включва въпроси на живот или смърт. Обаче, ние не трябва да забравяме, че вашите Ангели също се грижат за вас и ако е необходимо могат да извършват „чудеса”.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен, че нашите дейности ви доведоха до сравнително мирен период в живота ви. Ние смятаме, че това ще продължи така и в крайна сметка ние ще предприемем действие, за да гарантираме, че е установен траен мир на Земята. Ние искаме да премахнем тези аспекти от живота ви, които нямат място в по-висшите измерения. Това формира част от почистването, което вече започна и ще навлезе в разгара си много скоро. Цялата Галактическа Федерация на Светлината се нуждае от сътрудничеството на вашите власти, така че нашата работа да е официално призната. Това би било първата част от Разкриването, което ще ни позволи по-голям контакт с вас, което ние все още възнамеряваме да следваме.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод : Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com