We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 15, 2012

15.08.2012


СаЛуСа – 15.08.2012г.

Ние навлизаме в заключителните етапи на подготовките за Издигане и това изисква много сътрудничество с нашите Съюзници. Да изобличим корупционната мрежа и корпорациите, на които Илюминатите дадоха власт, беше огромна задача и това все още продължава. Имайте предвид, че планът на тъмните сили беше създаден преди 200 години и неговите пипала са проникнали в почти всеки аспект на вашето съществуване. Като тумор той бързо се разпространи докато не стана трудно той да се елиминира напълно, но ние бяхме в състояние да го спрем. Нашите съюзници използваха същите обстоятелства, които бяха създадени от тъмните сили, за да ги обърнат срещу тях и сериозно отслабиха структурата им на властта.

Отстраняването на много топ членове на Илюминатите е в ход и като цяло набира сили да премахне други, които са техни пионки в политическите и Правителствените кръгове. Това върви добре и скоро ще отвори възможности да се придвижим по-близо до Разкриването и да се организираме за напредъка на други проекти. Вярвайте ни, Скъпи мои, ние сме зад онези, които носят отговорността за действителното проработване на нещата. Всички ще въздъхнем с облекчение, когато най-накрая можем да бъдем виждани да работим открито с вас. Един аспект на вашето извисяване работи независимо от всички дейности за задържане на напредъка ви, а това е количеството Светлина, получавано от вас. Тя се излива върху Земята от много източници, много от които са извън вашата слънчева система. Вие се в Галактически преход с огромна сила и сега започвате да усещате промените.

На вашето ниво, следвайки ежедневните си дейности, може да ви се прости, че мислите, че се случват малко неща. Това е далеч от истината, а много Същества извън Земята участват в едно от най-вълнуващите приключения, което някога са имали. Това е така, че Вселената ви е наясно за огромната важност на това, което сте на път да преживеете. Ако наистина осъзнавахте това, което сте поели, вие едва ли щяхте да сте загрижени за това, което ние бихме нарекли дребни детайли. Разбира се, те са важни за вас, но нищо не е така важно както действителното ви Издигане. Така че ви молим да поддържате непоколебимия си фокус върху там, където отивате и да оставите детайлите на нас и няма да сте разочаровани.

Тъй като абсорбирате повече Светлина, ще откриете, че нивото ви на съзнание нараства. На физическо ниво понякога може да се чувствате сякаш ходите по въздуха, дори пристъпи на световъртеж. Това ще премине и ще сте действително наясно по отношение на по-големия вътрешен мир и ще сте сигурни за бъдещето си, така че ще изпъкнете като човек, който свети с любов. Емоциите ще са спокойни и лесно контролирани, но ще изпитате дълбоко чувство на щастие и радост просто да сте на Земята в такъв важен момент. Това също е подсъзнателно разбиране, че най-сетне се издигнахте от дуалността и че тя повече не може да ви задържи. Вие постигнахте целта си и спечелихте битката да преминете през всичко това с вашата Светлина, сияеща ярко.

Мислете мащабно и мислете за Издигане, тъй като то е най-фантастичното преживяване, което ще имате и ще запомните всяка секунда от него. Всяка душа има същата възможност да се издигне, така че моля не се тревожете за тези около вас, които изглежда не се интересуват. Те все пак ще имат последен шанс да се издигнат и вие не може да знаете точно какво може да ги събуди. Така или иначе, те ще следват курс, който е правилен за тях и ще продължат да имат житейски опит, който ги поддържа на пътя на еволюцията. Помагайте на хората с всички средства, когато имате възможност да го направите, но не налагайте на вярванията си над тях, защото колкото и полезни да ви изглеждат те, вие може да причините повече вреда, отколкото добро. Душите растат с различни степени на напредък и нито двама от вас не са напълно еднакви. Оставете ги да открият собствения си път и знайте, че те имат Водачи, както вие имате и тези Водачи работят с тях в това отношение.

Както откривате, има много източници, обръщащи внимание на това какво означава бъдещето за вас действително. В крайна сметка има малко време преди да се издигнете и ще трябва да знаете какво да очаквате. Сега никой източник няма намерение да прикрива всички аспекти от промените, но всеки на свой ред ви информира какво ще изпитате в непосредствено бъдеще и веднага след Издигането. Старите технологии отдавна преминаха ползата си и трябва да направят път за голям напредък, който до сега ви беше отказван. Както вече знаете голяма част от това се базира на безплатната енергия, която е навсякъде във Вселената. Няма значение колко от нея използвате, тя никога не свършва и просто я събирате и я влагате в употреба.

Друга голяма промяна ще претърпят всички устройства, причиняващи замърсяване, които ще бъдат заместени с такива, които не замърсяват. Замърсяването не само увреди земята ви, но и въздуха и океаните ви. Вие и други форми на живот страдахте от болести или смърт като резултат и земята стана отровна. Трябва да има чиста и здравословна вода, чист въздух и земя, която е изчистена от отровните химикали и всички видове отпадъци. Майката Земя трябва да бъде възстановена до девственото си състояние след хилядолетия от време, позволявайки на Човека да живее от нея. В края на краищата всички райони, които са били замърсени с негативни енергии също ще бъдат възстановени, докато не остане нищо, освен по-висшите енергии.

Галактическата Федерация на Светлината се подготви добре за предстоящото време и направи аудио презентации, които ще ви дадат ясно разбиране за това, което ще се случи. Вие вече имате достатъчно добра представа, но ние искаме да разширим знанието ви, така че да се чувствате удобно с промените. Скоростта, с която те ще се случат, ще ви увери, че вие не сте встрани от тях. Даже издигането на Земните вибрации ще доведе до степен на почистване, защото по-низшите енергии ще бъдат трансмутирани чрез молекулни промени. Нашите технологии до голяма степен ще ни позволят да работим директно от корабите си, които са разположени около вашата Земя. Наистина, ние вече работим по този начин от доста време, за да поддържаме главното замърсяване в океаните ви на ниско ниво.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благодаря за търпението ви, което трябва да е добре възнаградено. Ние сме ваши приятели и ще се отнасяме с вас като такива и ще споделим много с вас, което ще е радостно, включително и някои пътувания с нашите кораби. Продължавайте и знайте, че ние и много други души сме с вас и обичаме всеки един от вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com