We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, August 17, 2012

17.08.2012г.


 

СаЛуСа – 17.08.2012г.
 
 
Ще разберете, че от дълго време ние работехме върху различни проблеми, които задържаха прогреса. Вероятно даже и ние разбрахме колко трудни са били някои от тях, но сега виждаме, че нашите съюзници са на прага на осъществяването на внезапен пробив. Ще се въздържим да бъдем твърде прецизни, но този път събитията ще са твърде големи, за да се скрият, а медиите няма да са в състояние да продължат да ги игнорират.

Развитията във финансовия сектор ще покажат, че каквото и да правят сега, те не могат да се върнат към старите начини и ще трябва да приемат огромни промени. Намираме се в момент, в който единствените решения са Големите банки да приемат новата структура, която е готова да бъде внедрена. Няма възможност, която би им позволила да възкресят старата система, а тя скоро ще престане да функционира. Това успешно ще даде зелена светлина на нашите съюзници да продължат напред и да въведат новата система.

Има други въпроси, които идват бързо на преден план, за да позволят правителствени промени, ние подтикваме нашите съюзници веднъж за винаги да отстранят онези, които не ви служат. Това върви напред с по-бързи темпове и вие може да получите предварителна информация и от други източници, освен от нас. Обаче, без значение как става това, ще е добра новина, която ще ви покаже, че са се случвали много неща, за които вие не сте знаели. Нашето желание е да видим цялата дейност, изнесена в публичното пространство, така че в бъдеще да знаете точно къде стоите.

Твърде дълго ние трябваше да пазим подробностите в тайна и даже сега ние все още внимаваме какво разкриваме. Става въпрос за пазене в тайна на плановете си колкото може повече и за спиране на вмешателството в тях от страна на тези, които все още са верни на Илюмиатите. Някои от тях разбира се са обвързани с тях чрез подкупи или изнудване и все още се страхуват от последиците на неподчинението си към тях. Ние обаче ги поканихме да се присъединят към нас и им предоставяме убежище, така че да не са застрашени. Това не означава, че те ще избягат с престъпленията си, това не е въпрос, с който ние се занимаваме, а е най-добре това да бъде оставено на по-висшите сили. Тъй като правосъдието винаги се изпълнява, няма смисъл да си пилеете енергията като се притеснявате за резултата.

Вие имате право да знаете кой и какво стои зад отвратителните престъпления срещу човечеството. В знанието има също уроци за вас, в противен случай бихте намерили за трудно да приемете, че като колектив вие позволихте на тези престъпления да се случат. В много случаи вие ефективно дадохте вашето одобрение като не ги предотвратихте. Обаче, тъмните сили са големи манипулатори и измамници, защото в противен случай те не биха били в състояние да извършат или да се измъкнат с престъпленията си. Също така беше нужно изключително тайно споразумение с онези, които направиха предложението. Дуалността със сигурност ви даде много сурови уроци, но също така и много красиви, тъй като това по никакъв начин не е едностранно. Сега, когато този период завършва ,вие може да се върнете към истинската си реалност.

Тъй като се разкрива истината, тя също ще обедини хората що се отнася до разбирането им какво е или не е Бог. Истината повече няма да е в състояние да стои рамо до рамо с това, което е фалшиво, а вие ще откриете, че думите на много учители бяха променени, за да обслужват амбициите на онези, които искаха да ви контролират. В действителност, те също направиха допълнения в подкрепа на собствените си интерпретации. Никое учение действително не е по-добро от друго, въпреки че някои имат по-точно обяснение на Бог. Той/Тя не е в образ на Човек или на личност, както бихте го разбирали. Бог е самата същност, енергията, в която всичко има своето съществуване. Бог е Любов и е всемогъщ и е Бащата/Майката на целия живот. Ние признаваме Източника и отдаваме дължимата благодарност за всичко, което имаме, най-ценното от които е самият живот.

Там, където имате, както бихте казали, заблуждения, не се притеснявайте за последиците. Дуалността е за опит и духовен растеж, а загубвайки връзка с Бог, вие изминахте собствения си път и разчитахте на съзнанието си да ви води. За съжаление Човек винаги е имал инстинкт на стадо и е следвал водача и е воден далеч от Истината и Светлината. Сега вие се извисихте отново и отхвърлихте оковите на тъмните сили и се връщате в Светлината. Това привлече вниманието на онези, които ви водят, защото сега вие сте отзивчиви към тяхното присъствие и „чувате” съвета им и се отзовавате на подтиците им. Ако не сте наясно с това, опитайте да стоите тихо и се отпуснете и най вероятно ще започнете разговор с Водачите си или Висшия си Аз.

За тези, които все още се подготвят за Издигане, съветът е да пазите енергията си близо до вас и да не я отдавате на ситуации, които са били емоционално предизвикани от действията на тъмните сили. Твърде лесно е да се ядосаш на техните действия, но яко сте постигнали степен на контрол, вие можете да избегнете това и ще е още по-добре. Поддържайте спокойствие, тъй като ще има много неща, заради които да сте щастливи и радостни, тъй като бъдещето е разкрито пред вас. Оставете старите начини и живейте според това както си представяте живота след Издигането. Това ще е част от най-щастливите времена, които някога сте изпитали и този период и предишните периоди ще изглеждат просто като лош сън. Подгответе се за внезапни промени, които са на път да навлязат в живота ви и ще потвърдят, че вие излизате от наследството на дуалността и от Илюминатите, които използваха това за техни собствени цели.

Много пъти вие питахте защо ние просто не поемем нещата, но трябва да кажем, че това е невъзможно, докато не ни бъде дадено божествено разрешение. Ние често споменавахме, че внимаваме да не се намесваме и това е, защото дуалността е експеримент. Целта беше да откриете какво бихте правили, ако бяхте отделени от Бог и всеки един от вас доброволно пое тази роля. Наградата за вас беше опитът, който щяхте да придобиете, който би ускорил еволюцията ви в сравнение с всичко, което би направило това по обикновения начин. Това означаваше, че вие трябваше да сте отговорни за действията си, а това би ви лишило от този опит, ако ние бяхме се намесили. Трябва да ви кажем, че нашата власт сега се увеличи, за да ни позволи да поемем някои ситуации в собствените си ръце.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и завършвам с любовта ни към всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Kуинси

Превод : Tauno


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com