We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Saturday, August 4, 2012

1.8.12СаЛуСа – 1.08.2012г.Вашият отговор на положителните съобщения за Олимпийските игри беше чудесен. Вълна от голямо очакване се разля по Земята и извиси хората. Такива енергии носят такава сила, че засилват обекта на вашата визия, за да може той да се прояви. Ето как чрез фокусиране върху един и същ резултат вие можете да повлияете на това, което се случва. Естествено някаква форма на Разкриване трябва да се случи много скоро, за да ни позволи да вършим нашата работа открито и в сътрудничество с вас. Разбира се, ние бихме могли да продължим както преди и да провеждаме тихо мисията си и зад кулисите, но физическото ни присъствие е необходимо, за да увери хората за истинските ни намерения.

Ние също се нуждаем от възможността да се обърнем директно към вас и с одобрението на вашите Лидери. Бъдете сигурни, че те са напълно наясно с нашето съществуване и че ние сме били в контакт с тях от преди много години. Времето за отхвърляне на мира, който ние ви носим, свърши и те трябва да оставят настрани ограниченията, наложени им от Илюминатите и да отворят вратите за истинската свобода на хората. От Лидерите се очаква да водят и да се грижат за исканията на хората, но малко или никои от тях правят това, за което са били избрани. Ние издаваме указ, че те трябва да се променят или да бъдат сменени, а ние имаме подходящи заместници.

Нашите действия по никакъв начин не са намеса в работата на избраните ви политици и даже няма нужда да се смятат за такива, ако политиците ви изпълняваха правилно задълженията си и отговорностите си към вас. Алчността за богатство и желанието да се упражнява власт дълго мотивираха хората на високите постове. Това корумпира толкова много хора около тях, толкова много, че те започнаха да се страхуват да се застъпят за истината. Събития като 9/11 никога не биха могли да бъдат извършени и да се измъкнат от това, ако не беше голямото тайно споразумение. Ние знаем, че следвайки съвестта си и подтиците на Висшия си Аз, можете да разберете тежестта на тъмните сили върху вас. Те използват изнудване и преки заплахи, за да ви държат на местата ви и наистина е нужна смела личност, която да им се противопостави.

Вие може да попитате защо те не са защитени от Светлината, но разбира се това, което изпитват те, подхожда на житейския им план. Някои велики души жертват живота си, за да заземят позитивни енергии на Земята, което често е по-велико постижение, отколкото, ако те биха преживели живота си както обикновено. Всички вие имате организирано време да напуснете Земята и например, ако ще преживявате дълголетие, ще сте поставени в семейство, което го има. Дори инциденти, които дават възможност на Душата да напусне Земята, са част от жизнен план, който служи на техните интереси. Понякога са необходими определени видове опити, които отговарят на кармични необходимости. Ние знаем, че вие намирате за трудно да разберете, че една душа би се съгласила с такова споразумение, но това е кристално ясно, когато сте извън тялото преди да се въплътите.

Скъпи мои, всички ваши опити са планирани, за да напредва еволюцията ви и дори сега с наближаването на Издигането, вие все още учите. Вие започвате да осъзнавате дълбочината, до която могат да паднат тъмните сили, докато същевременно разбирате как самите вие да съберете повече Светлина. С това вие сте помолени да простите на онези, които са ви малтретирали и са отнели свободата и правата ви. Вашият отговор ще бъде знак за това колко сте еволюирали и ще ви даде един от най-големите уроци, който ще научите от физическите си опити. Ако сте достатъчно еволюирали, вие ще сте в състояние да го направите, тъй като ще разберете, че Единството свързва всички вас заедно. Всички вие сте отговорни един за друг и трябва да оставите осъждането, тъй като не е възможно да знаете защо друга душа е поела определено житейско предизвикателство.

Вие бяхте нетърпеливи да сте на Земята за финалното и време в дуалността и особено за последния си живот, така че да можете да изпитате чудесното вълнение на издигането. Историята все пак ще се развива напълно, но скоро вие ще имате истината пред себе си. До тогава вмешателството на тъмните сили ще е премахнато, тъй като властта им и хватката им повече няма да съществуват. Сега се провеждат арестите, които ще доведат до това и също ще позволят промените да продължат, което в противен случай би било невъзможно. Междувременно нашите съюзници са заети със създаването на структурата за нашата по-голяма дейност във вашите дела и всички ние се стремим да отидем по-напред в официалното обявяване на нашето съществуване. Веднъж след като това е направено, всичко останало ще последва доста бързо.

По един или друг начин ние искаме да видим признато нашето присъствие и за нас има достатъчно време за организираме това сами, ако ни се наложи. Ние все пак виждаме Олимпийската сцена като даваща ви най-голямото шоу на Земята и бихме искали да сме част от това. Ние поставихме краен срок за Разкриване, но по-добре е това да дойде чрез един от вашите лидери. След като бъде постигнато ние се надяваме да бъдем поканени да се срещнем с вашите лидери и да ви бъдем официално представени. Ние не можем да чакаме неопределено време и затова тласкаме въпроса към откриване. Времето за убеждаването изтече и така ние гледаме към други методи, за да постигнем целите си.

Ние сме претоварени с голямата отговорност, която получаваме от вас хората и вярваме, че вашето нетърпение да се срещнем с вас е забелязано от онези във властта. Тяхното нежелание да действат се дължи изцяло на запазването на властта им, но те знаят, че най-накрая ще трябва да се подчинят на вашите желания. Подходът ви към този въпрос е много подходящ, като се има предвид, че вие се залепихте съм властите си, като поставихте изискванията си под носовете им. Те може и да игнорират вашите петиции, но накрая ще трябва да отговорят на вашите изисквания. Онези, които все още се опитват да стоят на пътя ви, ще бъдат премахнати и заменени с такива, които са честни и заслужават доверие.

Поддържайте Светлината си да блести и вървете по течението и знайте, че абсолютно нищо няма да бъде позволено, което да предотврати издигането ви. Така че не се тревожете или отчайвайте, когато не изглежда, че нещата вървят добре. Накрая ще се окаже, че всичко е наред, така че бъдете позитивни и не попадайте в триковете на тъмните сили, които ще се опитат да се възползват от всяка несигурност, която покажете. Подкрепяйте онези, които са от Светлина и се обединете в единство и сила.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да знаете, че ние никога не сме извън връзка с това, което се случва и вярвайте, че дори ако не го осъзнавате, ние работим за вашия мир и свобода. Изпращаме любовта и благословията си на всички вас.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com