We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, August 20, 2012

20.08.2012


 
СаЛуСа – 20.08.2012г.

За вас най-великото откритие е, че нивата на съзнанието са се повишили значително в последните няколко години. Знанието е полезно, но само по себе си не е паспортът ви за Издигането. Като живеете най-висшата си концепция, която имате за себе си, вие полагате целите си да стане това, което е ваша съдба. Вие също помагате да се повишат нивата на Масовото Съзнание, а това привлича дори повече души, така че на края голям брой от вас да се издигнат. Също така ще откриете, че можете да се издигнете над притегателната сила или привличането на по-ниските енергии. Те повече не са част от вас, когато се стремите към по-висше изразяване на себе си. Това, което ви удовлетворяваше в този живот, не е необходимо повече да е удовлетворяващо, тъй като вие станахте по-чувствителни спрямо това, което създава несъответствие или неудовлетворение.

Вие ще продължите да се откъсвате от по-низшите вибрации, а това също може да повлияе на естеството на приятелството ви с други хора. Ще търсите онези, с които откривате хармония и може да споделяте възгледите си за живота. Ще разберете, че това е естествено разделение, тъй като намирате за по-лесно да споделите радостта и щастието си с хора като вас. Третото измерение отдавна извиси „радостите” на наркотиците, алкохола и секса, всички, от които, когато са използвани изключително много, водят до силно пристрастяване и понижават вибрациите ви. Тъмните сили са наясно с това и насърчават това начинание, тъй като то ви откъсва от истинските проблеми в живота ви, върху които трябва да се концентрирате. Разбира се, че вие дойдохте тук, за да изпитвате, но много от вас бяха заключени в по-низшите аспекти и не се придвижват напред.

Както до сега знаете, подобното привлича подобно и вие привличате към себе си онези души, които е много вероятно да са на подобно на вашето ниво. Изборът е често дали взаимно да се изтеглите надолу или сте в състояние да се извисите взаимно. Естествено често са включени кармични проблеми, но за всяка душа, която е „паднала”, винаги има възможности да се върне. Никога на гледайте на себе си като на незначителни или безпомощни, тъй като винаги е възможно, ако направите първата крачка, да се издигнете отново. В тези крайни времена много души са поели няколко предизвикателства, които да им дадат възможност да са готови за издигане. Това е последното изчистване на карма, събрана през многото животи и понякога трябва да сте силни, за да я изчистите. С Издигането на ум всяко усилие, което влагате, си струва.

Ще усетите кога сте преодолели предизвикателствата си, когато внезапно спокойствие навлезе в живота ви и се преживее голямо облекчение, сякаш от плещите ви е премахната голяма тежест. Често това включва други души, с които е трябвало да се помирите и сте били неспособни да се придвижите напред докато не е достигнат акт на прошка. Оставете осъждането и простете и забравете, тъй като уроците от това ще останат с вас, за да продължите да учите от този опит. Гледайте на живота като на участие в пиеса и осъзнайте, че веднъж, след като падне завесата, всички вие ставате приятели отново. В бъдещето такива проблеми не съществуват, тъй като измерението, в което ще бъдете, е измерение на пълна хармония и баланс.

С приближаващото много бързо ваше Издигане, имайте предвид, че то не зависи от физическите промени, които се случват на Земята, но има важни стъпки за предприемане, ако Майката Земя трябва да е готова за собственото си Издигане. Издигането е в ход и не може да бъде предотвратено, то е процес от Галактически пропорции, в които вие все пак имате важна роля. След като вие се придвижите напред, всичко останало също може да направи същото, а вие може да гледате на това така, сякаш последното парче от пъзела е завършило картината. Ето защо Космически Същества от цялата Вселена се събират, за да станат свидетели на вашето Издигане.

Различни дейности отбелязват напредък, а ние наблюдаваме отблизо как протичат те. Бъдете сигурни, че каквото и да трябва да се завърши преди Издигането, ще бъде направено даже ако ние трябва да играем по-голяма роля, отколкото първоначално се мислеше, че е необходимо. Ние сме под божествените инструкции, за да ви помогнем да сте готови в подходящото време и сътрудничим на много други По-Висши Същества. Никой източник не е счел за необходимо за вас да правите всичко това сами и това винаги е било съвместно усилие. В края на краищата, ние бяхме с вас хиляди години, идвайки и отивайки си основно, за да помагаме на Майката Земя. С гибелта на Лемурия и Атлантис може да предположите, че имаше моменти, когато ескпертизата ни беше необходима.

Вашата цивилизация не беше непременно сигурно, че ще завърши този цикъл без бедствие и много пъти беше близо до самоунищожението си. Всъщност вие направихте това, което направиха по-ранните и бяхте очаровани от властта и оръжията за масово унищожение. Това е резултат от липса на оценяване колко опасни са ядрените средства и научните среди, които ще експериментират преди първоначалното разбиране за това какви са вероятните резултати от тях. Когато беше взривена първата атомна бомба, вашите учени знаеха, че ще има възможност тя да разруши света, но все пак продължиха. Нормално вие трябва да изпитате глупостта на вашия каприз, в противен случай вие не бихте научили от това, което правите. Обаче, когато действията ви заплашиха други цивилизации, ние трябваше да се намесим.

Появата на вашата Ядрена Епоха беше ясен знак към Вселената, че вие притежавахте способността не само да се взривите, но също и да взривите Майката Земя. Този път това нямаше да бъде позволено, тъй като на всички души щеше да се даде възможност да се издигнат. Знаем, че когато се огледате наоколо, вие сте убедени, че някои души не са наясно с това, което ще се случи. Ние обаче ще ви уверим, че преди да се въплъти в този период от време, всяка душа беше наясно с неговата значимост. Дори въпреки че някои души избраха да не се издигнат, те все пак искаха да изпитат енергиите. Това е причината, поради която вие не трябва да се тревожите за другите, тъй като те ще завършат точно където е предопределено да са според техния собствен избор.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще спомена, че ние възнамеряваме да покажем повече от нашите кораби, така че да сте наясно, че голямата ни флота е навсякъде около вас. Това, което ще видите, са членове на Галактическата Федерация на Светлината, подготвящи се за повече открити показвания. Това е акт на приятелство от наша страна, който е извършен с благословията ни към всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com