We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 22, 2012

22.08.2012

СаЛуСа – 22.08.2012г.

Можете да сте сигурни, че няма нищо, за което да се тревожите що се отнася до тъмните сили, защото ние осуетихме много от опитите им да причинят проблеми. Ние задържахме дейностите им за известно време и възнамеряваме да продължим да го правим. Те се вторачват в бездната на забравата и за тях няма измъкване. Ние обаче действително наблюдаваме отблизо някои личности, които от само себе си все още упражняват власт над слугите си. На всички фронтове нашите съюзници напредват добре и много въпроси биха могли да се финализират успешно към края на този месец. Междувременно вие се пробуждате с много по-бързо темпо и вашата осъзнатост е друга причина, поради която Светлината все повече увеличава силата си.

С вашето разбиране за това, което се случва зад кулисите, ние сме доволни да отбележим, че има по-малко притеснение относно забавянията в публичното оповестяване на нашите дейности. Сега вие знаете, че пътят към вашето Издигане напредва според плана и всичко друго в сравнение с това е по-малко важно. В подходящото време ще научите истината за дневния ред на тъмните сили и повече за хубавите детайли на чудесния живот, който е пред вас. Много от вас вече са доста осведомени, но независимо от това има много неща, които могат да се добавят, които ще дадат цялата картина. Ние обаче няма да се спираме на негативните, тъй като такива въпроси ще са предопределени за историческите книги на вашата цивилизация и ще са на разположение за ваше по-задълбочено разбиране в Акашик Записите. Всичко, което се е случило някога, е записано с оригиналните си подробности и всяка част от него може да се пре-живее, ако това е вашето желание.

Ние знаем, че очакването на значими събития всеки ден сега може да е досадно, но ще имате своя ден на удовлетворение и вълнение. В края на краищата можете да видите доказателство около вас за промените и дори още неща се случват, които не са очевидни. Арестите на корумпирани служители се разпространяват, а някои вече бягат и се опитват да избегнат последствията. Няма значение какви стъпки предприемат те, за да избегнат правосъдието, всъщност няма къде да се скрият. Така че, моля ви, не пилейте енергията си като се ядосвате на въпросните личности. Вашето бъдеще е далеч по-важно, отколкото тяхното и там трябва да е фокусът ви. Не става въпрос, че няма да сте в състояние незабавно да свикнете, но цялото преживяване ще е много по-вълнуващо и разбираемо.

Тъй като навлизате в последните седмици ние ще ви дадем повече подробности за това как да се подготвите за промените, които ще донесе Издигането. Обаче няма нищо, което ще ви причини някакъв стрес или неудобство. Ще е като излизане от Тъмните Епохи към страната на мечтите, където всичко е настроено за ваша радост и щастие. То няма да е завършено и все ще са необходими някои промени, но вие ще сте постигнали всички аспекти от живота си, сегашната робия отстранена, така че живота да е най-радостен. Остава толкова малко време и то все пак се укорява, така че опитайте се да поддържате вниманието си върху великото бъдеще, което ви очаква. То ще е отвъд всичко, което можете да си представите и вероятно ще разберете, че личните ви промени ще бъдат най-приемливите.

Да се придвижите от сегашното си физическо тяло към такова, което е от по-висши вибрации ще е чудесно чувство. Да сте свободни от всичките болки и страдания, често свързвани със сегашното ви тяло, ще е толкова извисяващо. Нивото, в което ще се придвижите, има такива високи вибрации, че тялото ви няма да е в състояние да пренесе напред нищо по-малко от съвършенството на вашия оригинален план. Съзнанието ви ще се извиси и ще се изостри възприятието ви за нещата. Тялото повече няма да се изморява или да страда от умора, както е сега и следователно вие няма да имате нужда от дълги периоди на сън. Може да вземете възстановителни мерки, ако се нуждаете от тях, но също ще се презареждате от самата среда, в която сте.

Настоящите ви ниски вибрации и тези около вас са всъщност много тежки и се нуждаете от сън, за да възстановите тялото си. Обаче, тъй като телесните ви клетки продължава да се променят в кристални, тялото ви ще става по-съответстващо на новия си шаблон. Като резултат то ще започне да има нужда от по-кратки периоди на сън, за да се възстанови, а вече някои от вас започват да забелязват това. Всъщност моделите на сън ще променят в сравнение с обичайните и ще откриете, че сте в състояние да живеете с по-малко сън. Подобна промяна също се случва що се отнася до хранителните ви навици. Вие се нуждаете от по-малко и изборът ви на храна ще се насочи към пресните храни и към неподправените с химикали и добавки.

Тялото ви е храм, към който, ако се отнасяте правилно, ще ви служи добре и рядко, ако въобще се случи, ще преживявате болест. Ако го храните с нездравословна храна в крайна сметка ще се окажете с лошо здраве дори ако е нужно време това да се изяви. Може да сте млад и здрав, но непрекъснатата злоупотреба с тялото ви най-накрая ще вземе своята жертва. В по-напреднала възраст ще сте предразположени към срив в основните ви органи и за тях ще е трудно да се възстановят. Добрата новина е, че тъй като издигате вибрациите си вие сте по-малко склонни да сте насочени към тежките храни като червеното месо. Следвайте реакциите на тялото си относно това, с което го храните и скоро ще научите как да се отнасяте с него разумно и във ваша полза.

Помислете за това, което искате от живота и знайте, че ще откриете повече щастие и удовлетворение, когато се грижите за себе си правилно. Това е свързано и с това, което ангажира ума ви, тъй като някои от вас следват нездравословни пътища и просто завличат вибрациите си надолу. Това действително привлича подобни вибрации и е вероятно да пропаднете още повече, по този начин проваляйки всяка възможност, която може да сте имали за извисяване на време за Издигането. Ние знаем, че някои души сякаш просто не ги вълнува какво им се случва и определено се нуждаят от много помощ. Както често ви напомняхме, без значение в какви обстоятелства се намирате, наблизо винаги има помощ. Така че, моля, помолете за нея и тя ще дойде в една или друга форма, но не я очаквайте непременно веднага.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че всички вие сте имали толкова много животи на Земята, че сега би трябвало да се възползвате от опитите си. Вглъбете се и слушайте Висшия си Аз и ще получите добър съвет, но той трябва да се вземе под внимание, ако ще се извисявате. От една страна времето е кратко, но вие все още имате достатъчно време, за да направите равносметка за промяна и да станете това, което всъщност сте, красива душа от неограничена Любов. Желаем ви добро.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод : Tauno


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com