We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, August 31, 2012

31.08.2012 
СаЛуСа – 31.08.2012г.

Тъмните сили наистина си мислеха, че са спечелили и Новия Световен Ред бе на тяхно разположение. Обаче, те не отчетоха вашата устойчивост и решителност да се изправите срещу тях и за сравнително кратко време от началото на сегашния ви век вие увеличихте експоненциално Светлината на Земята, за да ги победите. Те още шумят и вярват, че все още могат да се намесват в плановете за Издигането, но фактът е, че сега вече те не са нещо повече от леки дразнители. Те повече нямат силата или подкрепата, за да постигнат някакъв реален успех и стават свидетели на падането на империята си.

Това, с което сега се занимаваме, е системата, която те основаха и която още функционира. Тя например стои на пътя на Разкриването, но с всеки изминал ден тяхната обструкция се премахва. Веднъж след като Разкриването е официално одобрено, то ще отвори вратите за много други аспекти на продължаващата ни връзка с вас. Открит контакт трябва да бъде разглеждан като отделен въпрос, но ще се случи преди да се случи Издигането. Първо трябва да бъде подготвен пътя за такива големи откровения, защото много хора все още отричат нашето съществуване, камо ли са готови да ни приемат. Въпреки това, истината трябва да излезе, тъй като вашето бъдеще е силно свързано с нашето, защото Всички Ние Сме Едно.

Нашето пристигане няма да означава никакво намерение да отнемем нещо от вас, а точно обратното, тъй като ние имаме толкова много неща да ви дадем, за да ви помогнем да скочите в Новата Епоха. Това разбира се не е краят, тъй като тогава вие ще се присъедините към нас като към равни и заедно ще служим на другите, които се нуждаят от вида опит, който можем да дадем. Вашето бъдеще ще прилича малко или въобще няма да прилича на това, което сте изпитали и ще е напълно различно, но също и много приемливо. Бихме могли да кажем, че вие все още не сте живели, защото вашите животи са обслужвали фалшива реалност. Реалност, в която сте били надарени със свободна воля да създавате, каквото искате, но тя беше превзета от тъмните сили.

Вашата свободна воля няма да ви бъде отнета и каквото и да изберете, то ще бъде новия ви път, който ще започне след завършването на сегашния цикъл. При тези обстоятелства няма смисъл да се опитвате да убеждавате другите да правят нещо различно, тъй като те няма да се чувстват удобно извън дълбините си. Освен това, няма такива неща като крайни срокове, що се отнася до вашата еволюция. Вие напредвате с ваше собствено темпо и ако душите изберат да останат в по-ниските измерения, то напълно ясно е, е те не са готови да се придвижат напред. По всяка вероятност няма да е необходимо те да останат там за дълго, тъй като както вие, и те също могат да разчитат на предишните си опити.

Независимо дали медиите се грижат да го докладват или не, ние напредваме много стабилно и въпросите се надграждат към гранд-финала. Новата финансова ситуация придобива форма и се приема необходимостта от голяма промяна. Следователно не след дълго предстоят някои съобщения за нея. Със сигурност това ще е началото на края на Илюминатите. Без контрол на паричните постъпления, те се разпаднаха и не са в състояние да финансират различните си дейности. Във всеки случай ние възстановяваме огромни суми, облигации и ценни метали, които да бъдат върнати на законните им притежатели или поставени в Световния Фонд за Преразпределение.

Скъпи Мои, ние сме много ангажирани да наблюдаваме действията на нашите съюзници и колкото повече работим заедно, толкова повече успехи постигаме. След Издигането нашите взаимоотношения с вас ще станат още по-лични и вие бързо ще станете Звездни Същества, каквито бяхте преди еони. По тази причина вие ще приемете това много лесно и ще се почувствате у дома с това, което ще правите. Всичко ще бъде много целенасочено с цел да ви доведе напълно в новите ви животи. Колко хубаво ще е за вас да научите, че всеки, когото срещнете ще е надежден и искрен в дейностите си. Честността ще се приема за даденост, тъй като в по-високите измерения няма място за нищо по-малко.

Така че дръжте се още малко, тъй като каквито и да са проблемите ви, независимо дали са физически или други, те ще бъдат разрешени. Ние знаем, че мнозина страдат от физически заболявания, свързани с живота на Земята, но останете спокойни в знанието, че всички те ще бъдат преодолени. Няма абсолютно нищо, което да не може да бъде отстранено чрез нашите целебни методи и като енергийно Същество, ще откриете, че звукът може да се използва по начини, по които се създават най-мощните енергии за трансформация и лечение. В същност кристалите ще играят много голяма роля в живота ви в бъдещето. Тези концепции в никой случай не са нови за вас, тъй като много от вас бяха в Атлантида в периодите, в които те бяха широко използвани.

Ние вярваме, че вие започвате да разбирате защо за вас се мисли толкова много, защото нивата ви на съзнание бяха много по-високи в миналото. По-ниските вибрации на дуалността направиха трудно вие да си припомните онези времена и едва наскоро вие започнахте да се пробуждате за истинската си същност. Вашият потенциал е неограничен и скоро ще намерите истинското си място в схемата на нещата. Когато ни опознаете, ще видите себе си в нас, а това е, защото много от вас дойдоха от цивилизации, които са членки на Галактическата Федерация на Светлината. Когато срещнете собствената си, веднага ще разберете, че те са свързани с вас и само какво обединение ще имате. Наистина ще има тържества, когато ние можем открито да се срещнем с вас, защото вие ще осъзнаете, че ние винаги сме били близо едни до други. Това ще е най-естественото обединение на души, които са работили заедно еони от време.

Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение, така че не си пилейте времето или енергията да се тревожите за това, което ще се случи на тъмните сили. Със сигурност ще бъдете информирани за това кой е стоял зад плановете за превземането на вас и вашия свят и кой е бил отговорен за зверствата, извършени във вашата история. Естествено повече ще ви интересува това, което се е случило в собствените ви животи. Ще има много шокове, тъй като хора, които може да сте уважавали, ще бъдат разкрити като това, което наистина са. Оставете информацията да изчисти пространството на спекулации, което обгръща трагедии като 9/11, но моля ви не я използвайте, за да търсите отмъщение срещу тези, които са участвали в тях. Оставете тези проблеми на по-висшите власти, които знаят точно какво да правят, така че вие да знаете, че справедливостта ще възтържествува.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви желая успех в подготовката за Издигане.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com