We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Saturday, August 4, 2012

3.8.12СаЛуСа – 3.08.2012г.


Както обикновено има смесени послания, но те са от далеч по-позитивно естество и в тях вие трябва да вложите вашата увереност и енергия. Проблемът, който все още съществува, е, че някои хора още съживяват старите пророчества, без да осъзнават, че времената са се променили. Ако не бяхте издигнали вибрациите си, те може би все още щяха да са валидни. Не казваме, че всички стари предсказания не са валидни, но вие трябва да търсите информацията си от настоящите пророчества. Въпреки това вие трябва да сте наясно с дезинформацията и ако някое послание не излъчва Любов и Светлина, то трябва да се пренебрегне. Същото би могло да се каже за онези съобщения, които се концентрират върху възможни катастрофи, без да бъдат балансирани с положителен резултат.

Така че бъдете нащрек и също помнете, че независимо от това какви промени в Закона са предложени, много малко от тях ще видят дневна светлина. Например, настоящите спорове относно правото на оръжие, дори и ако лобиращите за оръжия успеят, те никога няма да постигнат целта си. Не след дълго ще има правителствени промени и ще бъдат приети нови Закони и изменения в Конституцията. Това в крайна сметка ще се приложи в светове мащаб, тъй като с всяка стъпка вашата свобода ще ви бъде връщана. Това няма да се случи напълно преди Издигането, но поне всички драконовски или несправедливи Закони ще са премахнати. Отговорните хора със сигурност нямат нужда от големи ограничения върху тях и ние ще уверим, че вие сте освободени от тях колкото може по-скоро.

Има известна утеха, в резултат на забавянията, които изпитахте, тъй като колкото повече хора са изправени пред действията на тъмните сили, толкова по-голямо е разбирането им за това какво правят те. Това ги подбужда за действие и помага да се поддържа баланс, така че проблемите да не излязат от контрол. Като резултат масовото съзнание се повиши скокообразно и гарантира, че тъмните сили са обречени на провал. Наистина, тяхното остроумие вече се изчерпа и те вече нямат властта да постигнат плана си за световен контрол. Ние искаме те да си отидат тихо, но все още има съпротивляващи се, които биха направили всичко, за да не признаят поражението си. Обаче, това е, което те в крайна сметка трябва да приемат, тъй като времето им изтече.

Междувременно ние очакваме с нетърпение възможността, че Лидер някъде ще види чиста възможност да обяви Разкриването. Вероятно е, ако това се случи, да е страна като Китай, която първо да направи това. За съжаление страните от Запада все още са широко под влиянието на Илюминатите. Те се страхуват от последиците, ако продължат, а страхът е силен фактор, що се отнася до такива решения. Ние просто настояваме нашето присъствие да бъде признато официално на високо ниво, така че светът да е наясно с това. Разбира се, милиони хора вече знаят за нас и са видели корабите ни и имайте предвид, че това вече се случва повече от 60 години, откакто първоначално решихме да ви се представим.

Знаем, че се изморявате от продължителното чакане и аплодираме разбирането ви и търпението ви. Можете да се утешите като знаете, че ни сме на един дъх разстояние от пълно излизане на открито и разбира се от поемането на възможността да се срещнем с вас. Ние сме планирали първоначално тържество и все още възнамеряваме да прелетим над основни градове, така че повече хора да могат да видят корабите ни. Ние може също да поканим вашата собствена Космическа Флота да се присъедини към нас и така вие ще имате разкрита една от последните големи тайни. Разбира се това ще бъде демонстрация на мир и по никакъв начин няма да има някаква военна връзка. Войната и всички неща, свързани с нея, ще бъдат премахвани или блокирани, тъй като в бъдещето няма място за тях.

Сега повече от всякога ние имаме нужда вие да се концентрирате върху Издигането, с най–високото си възприемане на това, което вярвате, че ще бъде то. Тъй като изтичат последните няколко месеца, ние не искаме вие да губите фокуса си, защото колкото повече от вас се обединят, толкова повече вие усилвате мощта на Светлината. Определено няма перспектива или наистина някаква причина защо трябва да направите това, но ние искаме да видим Светлината да завърши този цикъл като забележителната мощ, която тя е. Тя ще измете последните остатъци от старите енергии, които поддържаха старата парадигма. Тя повече не е подходяща за Новата Епоха, която се оформя, а новата парадигма бързо ще заеме мястото си.

Вие вече сте дали сила на визуализациите си, що се отнася до безплатната енергия, а нейното въведение няма да представлява проблем. Вие сте готови за нови технологии и те незабавно ще преодолеят много проблеми, които сега изпитвате. Красотата от използването на безплатна енергия е, че тя никога не се изчерпва, а вие може да използвате толкова, колкото искате. Определено наближават вълнуващи времена и ето там искаме да е вашият фокус, оставете почистването на онези, които са назначени да го направят. Вярвайте ни, промените ще дойдат много бързо след като можем за започнем. Сега всичко е готово и въпреки това, което виждате като огромни проблеми на доставянето, за нас не представляват никаква трудност.

Не забравяйте, че трябва да извършите личното си почистване и тъй като по-висшите енергии ви издигат, те ще разкрият дълго задържани емоции и проблеми, които са били оставени неизчистени. Често те са свързани с неразрешени различия, където хората, участващи в тях, не ще признаят позицията си, когато прошката би решила такива проблеми. Това, Скъпи мои, е ключът да продължите и само егото е вероятно да ви задържа назад. Вие твърде много свикнахте да се налагате над другите и намирате всякакви причини да го правите. Понякога се налагате над онези, които са слаби, умствено изостанали или инвалиди, а трябва да ги виждате такива, каквито наистина са. Те са души точно като вас, които са избрали трудно въплъщение за еволюцията си и трябва да бъдат третирани с еднакво уважение.

Понякога душите поемат проблематични животи, за да вдъхновят другите да се извисят. Те ви дават възможност да покажете колко сте еволюирали и вие и те заедно може да напреднете в резултат от това. Вземете всички възможности, които изникват, и докажете какво означава за човек да се стреми да живее живота си с безусловна любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви моля да поддържате Олимпийския дух, а той ще създаде ново ниво на обединение по света, което ще е трайно.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com