We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, August 6, 2012

6.08.2012


 СаЛуСа - 6.08.2012

Наследството, което тъмните сили оставиха, все още ви причинява проблеми. Дейностите, които те задвижиха преди дълго време, все още напредват, но вече нямат силата или стимула да ги продължат. Най-големият им недостатък беше що се отнася до военните им амбиции, а ние постоянно увреждахме ядрени оръжия, които те ще бъдат възпрепятствани да използват. Финансовото крило на заговорниците също се разпадна и няма да бъде позволено то да се възстанови в стария си формат. Всъщност колкото по-бързо те запълват една дупка, някъде се появява друга и накрая единственият отговор ще бъде нова система. Тъй като старото се разпада, то разкрива степента на злоупотреби и корупция, които са се случвали от много дълго време. Така че не се тревожете за продължаващите проблеми, защото на бъдеща дата, която не е твърде далеч, нещата ще се променят към по-добро.

Също така в бъдеще парите няма да имат такова значение, каквото имаха в миналото. Те ще бъдат справедливо разпределени, а системата от тежки такси ще е доста променена, така че това, което получавате, ще е таксувано само веднъж. Освен това, с безплатната енергия, която ще се използва по много начини, за да осигури нуждите ви, разходите ви ще са много по-малки, отколкото са сега. Крайната ситуация ще гарантира, че цялата енергия, необходима за вашето отопление, осветление, за вода и готвене, ще е безплатна, както ще е и формата ви за обществен транспорт. В крайна сметка продукти на базата на петрол повече няма да се използват или изискват. Чиста и икономична енергия ще бъде достъпна за всеки, по този начин ще се премахне източника на много замърсяване на вашата планета.

Вие свиквате с идеята за основни промени във вашето общество, а те няма да причинят прекъсването, което може би си представяте. Плановете много внимателно бяха полагани и скоростта е същността на всичко, което ще направим. Ние знаем, че някои от вас се притесняват, че ние нямаме достатъчно време, за да изпълним работата си, но бъдете сигурни, че сме добре подготвени за всякакви ситуации. Основното вече е направено, а пречките като разрешение за планиране или други форми на забавяне, които вие обикновено изпитвате, няма да се намесят в нашите намерения.

С течение на времето повече от вас се отвориха за идеята да работят с нас и ние приветстваме такъв ентусиазъм. Винаги е било наше намерение вие например да сте включени в почистването на вашата Земя. Има много райони, които са сериозно пострадали или замърсени и оголени от обезлесяване. Не се страхувайте от това колко време ще е нужно, ние можем да помогнем да се възстановят те много бързо. Всъщност ние ще подобрим районите още повече от това, което бяха те преди, и знаем точно какво е необходимо, за да поддържаме природното равновесие.

Имайте предвид, че нашите Кораби-Майки са в някои случаи дълги много мили и далеч по-големи от вашите градове. Ние носим със себе си всичко, което ни е нужно, включително големи флоти от по-малки кораби за задължения във вашата Земна атмосфера. Корабите-Майки, които често сте виждали, са повечето с форма на цигара, но също има и такива, които са кръгли. Ние обикновено не идваме твърде близо до вашата Земя с най-големите си кораби, защото те биха причинили повреди в собствените ви енергийни системи. Обаче, вие ще ги видите над атмосферните граници и със сигурност ще видите увеличение на нашето присъствие, тъй като ще дойдем много по-близо до вас.

Вие свиквате с идеята за голям скок напред, което прави по-лесно запознаването ви с новите технологии. В повечето случаи те са за пестене на труд, не замърсяват и са икономични за употреба и естествено автоматизацията ще изисква по-малка намеса от ваша страна. Това ще ви даде далеч повече време, което да прекарвате за себе си или да следвате други интереси. С други думи, ще имате много свободно време за хобитата си или да продължите да разширявате знанията си. Тъй като ще сте в състояние да пътувате в миналото, настоящето или бъдещето, вашето знание ще нарасне много бързо. Ако имате достатъчно разширено ниво на съзнанието, вие може да поискате да се присъедините към една от Федерациите като Галактическата Федерация на Светлината.

Тъй като сте толкова близо до основните промени, за които сте информирани, междувременно няма нищо, за което да се тревожите. Вашето бъдеще е вече определено и едно нещо е сигурно, а това е, че крайните времена са Божествено Постановени и ще преминат по съответния начин. Нищо няма да промени крайния резултат и няма значение какво се случва в промеждутъка. Тъй като започвате да разбирате, повече няма нужда от катастрофален край на цикъла. Това бе единствено приложимо, когато изглеждаше очевидно, че Човек бе попаднал в по-ниските вибрации и сякаш нямаше изход.

За ваше предимство, вие отговорихте добре на опитите да бъдете извисени. Въпреки че тъмните сили все повече разширяваха контрола си над вас, вие приехте Светлината и се събудихте за това, което се случваше. Растежът ви в съзнанието привлече още повече Светлина към Земята, а мрежовите линии около нея се подновиха и станаха изключително активни. Подобното привлича подобно и вие станахте толкова силни, че не само спряхте тъмните сили в хода им, но и постигнахте победа над тях. Скоро ще ги видите отстранени и предотвратени опитите им за разширяване на мрежата им от мрак. Има много работа и ние сме готови да проведем жизненоважното почистване. Ние намалявахме щетите, но е време да завършим работата, която вече е започната.

На тъмните сили им беше позволено да проиграят плана си на играта, но Светлината винаги щеше да спечели. Просто беше въпрос на това колко добре биха отговорили Служителите на Светлината, тъй като вие често се въплъщавате и сте завличани надолу от негативните енергии и забравяте за жизнения си план. Винаги е на разположение помощ за вас, но понякога е трудно да се проникне до вас. Изкушенията на физическите нива са примамливи и е трудно да се устои, но вие може да се издигнете над тях с опит. В действителност никой не се проваля, тъй като ще продължите да се изправяте пред предизвикателствата на по-ниските измерения, докато не ги победите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви моля да поддържате все още фокуса си върху Издигането, тъй като това е всичко, а вие прекарахте много, много животи, за да достигнете този момент. Добра работа, и добре заслужено Издигане.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno
 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com