We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 8, 2012

8.08.2012


СаЛуСа -  8.08.2012г.

Ние искаме да направим това специално съобщение с оглед на размера на публичност, свързана с Олимпийските игри и възможността за Разкриване. Това създава огромно количество добра воля като обединява хората както никога преди. Ползите пулсират навсякъде по света и помагат да се преодолеят предразсъдъците, създадени и разигравани от тъмните сили. Силата на хората е по-актуална от всякога, ако не и повече, тъй като вие се събуждате за истинския си потенциал като могъщите Същества, които действително сте. Това, върху което се фокусирате, е там, където влагате енергията си и по този начин печелите битката за Светлината. Стойте далеч от негативните съобщения и не им позволявайте да ви завлекат надолу.

Чувстваме, че е време да обясним как има полза от фокуса ви върху 4 август и периода, в който се провеждат Олимпийските игри. Когато е дадена възможна дата за обещаните ви и очаквани промени, разбираемо е вие да сте развълнувани и да отправите цялото си внимание върху това. Вие бяхте в тази позиция няколко пъти само за да бъдете разочаровани, но малцина от вас осъзнават, че има трайна стойност в това, което постигнахте. Мислите, молитвите и желанието, които изпращате със специална цел, създават басейн от мощна енергия, която осигурява условията за проявлението на тази цел.

Така че дори и когато резултатът не е това, върху което сте се фокусирали, вие сте помогнали да го доведете много по-близо до проявяването му. Така че може би ще разберете, че когато ние видим потенциала за засилването на Светлината на Земята, няма да хвърлим съмнение върху това, което правите, а дори ще ви насърчим да го правите. Например, идеята за 4 август като специален ден, се роди от слухове, циркулиращи доста време, според които самите тъмни сили предполагаха да използват Олимпийските игри за фалшива флагова атака.

Ние очаквахме вашите мисли, които видяха начин за противодействие на такава идея и вместо да ви обезкуражаваме, ние застанахме настрани, за да ви позволим свободно изразяване. Като направихме това за кратко време много Служители на Светлината споделиха същото желание за Разкриването, да се случи под една или друга форма по време на Олимпийските игри. Това създаде голяма аура от Светлина около тях и компенсира намеренията на тъмните сили и направи по-трудно за тях да успеят. Така че разбирате ли защо ние не бихме се намесили или не се опитвахме да ви разсеем от това, което правехте.

Това, което знаехме, нямаше значение, защото действията ви обслужваха голяма цел, дори и ако не бяхте наясно с това. В действителност, ако достатъчен брой от вас заедно се фокусират върху един и същ резултат, бихте могли да постигнете положителен резултат. Ние не бихме съдили предварително или не бихме ви казали, че това не би могло да стане, тъй като това би ви разколебало по начин, който би могъл да предотврати проявлението. Така че това, което ние сега казваме за Олимпийските игри, е да поддържате позитивния си фокус върху тях, знаейки, че, това ще постави бариера от Светлина за защита на проявлението. Всичко допълнително, което се постига, ще е чудесно, но каквото и да правите, то ще ви доведе една стъпка по-близо до Разкриването.

Разбира се, имаше Космически Кораб, който присъстваше по време на церемонията по откриването, а това беше замислено да се види като начин да покажем, че ние бяхме там. Това беше отразено малко, но милиони хора го наблюдаваха и ще бъде още една положителна стъпка напред в натиска върху правителствата да признаят нашето присъствие. Ние настояваме за такова действие, а нашите съюзници оказват натиск върху властите да отговорят. Скъпи мои, вие знаете, че това ще дойде, така че, моля вървете по течението и не правете работата на Служителите на Светлината по-трудна, отколкото вече е.

Ние сме наясно, че доста източници създават страх като разпространяват идеята, че предстои фалшива флагова атака, но като правят това, те дават на тъмните сили точно тази енергия, с която те се хранят. Ние действително имаме Божествена власт да се намесим и където и да има опити да се плашат хората с фалшива извънземна атака, ядрени способи няма да бъдат разрешени за употреба. Ние ще сме готови да преценим всеки опит на Илюминатите да причинят беди, а това е всичко, което сме готови да започнем за сега. Тези заключителни месеци от цикъла на дуалността не са за полза на тъмните сили, а за вас, които се придържате към дисциплините, необходими за издигане. Сега е вашето време да поемете отговорността за бъдещето си и ще видим, че това завършва по този начин.

Също така знаем, че се прави друг опит, който е възможно да доведе до Разкриване, а това е предпочитана алтернатива за това, което ние имаме предвид. Винаги сме ви информирали, че сме искали да ви видим начело на такива действия, но не можем да ви дадем подробности сега, защото не искаме да накърним това, което е на път да стане. Има други развития, които също могат да доведат до Разкриване и вече е общо известно, че Стивън Гриър направи филм, който също ще допринесе за раздвижване по отношение на пълно Разкриване.

Така че, Скъпи мои, натискът е върху онези, които могат да разрешат случването на Разкриването, а то не може да бъде задържано повече. Така че, моля не мислете, че ако не се случи, както очаквате, то това представлява вид провал. Много неща продължават, които изискват добра вяра в нас, знаейки, че през цялото време ние работим за освобождаването ви от тъмните сили. Също така помнете, че ние имаме далеч по-голям поглед върху това, което се случва на Земята и се движим според възможностите, които се предоставят. Ние ви молим да ни позволите да решим кое е във ваш най-добър интерес и да ни подкрепите с цялото си сърце. Всичко по-малко от това не помага на каузата или целта да ви изведем твърдо на пътя към Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние ви поздравяваме за всеотдайната ви работа за подпомагането на промените. Вие постигнахте толкова много за сравнително кратко време и само трябва да погледнете назад към началото на този век, за да видите колко вярно е това. Сега не се колебайте и бъдете нащрек за последните опити на онези, които се противопоставят на промените и се опитват да ви наложат старите начини. Промени настъпват по-бързо от всякога, но някои по размер са колосални и не могат да се случат за една нощ. Вършете работата си и ние ще вършим нашата и заедно сме победители. Завършвам с Любов към вас нашите братя и сестри от звездите.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com