We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, September 10, 2012

10.09.2012


СаЛуСа – 10.09.2012

Имайте предвид, че събитията, които се разиграват, са пряко във ваша полза. Колкото и много да научавате чрез различните източници на информация, истината е трудно да се донесе по начин, който вие напълно да разберете, без да е подкрепена с категорично доказателство. То ще дойде след като онези, които блокират такава информация, са отстранени и ние ще го направим така, че вие да нямате никакви съмнения относно истината. Въпреки това, какъвто и курс да следват събитията, главният фокус ще остане върху вас, които се подготвяте да се издигнете. Радваме се да видим, че сега хората говорят по-свободно помежду си за Издигане и какво означава това за вашата цивилизация. В края на краищата то ще се отрази на всяка една душа, независимо дали те са имали някакво предварително знание за това, което предстои да се случи. Просто или оставате в сегашното си ниво на вибрация, или то е значително извисено, за да ви позволи да се издигнете с Майката Земя.

Не става въпрос за души, избрани за Издигане, тъй като това е състояние на съществуване, което сами постигате. Ако сте готови, вие не може да направите нищо друго, освен да се извисите, тъй като превес имат по-висшите вибрации. Очевидно това означава, че ще се намерите с онези души, които много приличат на вас и ще сте готови да участвате в създаването на нова среда, подходяща за цивилизация, която работи със Светлина и Любов. Тогава ние ще сме в състояние открито да работим с вас и ще напреднем заедно и ще построим общество, основано на хармония и баланс във всички неща. Докато не сте издигнати от по-ниските вибрации, вие винаги ще намирате за трудно да създавате и да се придържате към визията си за Новата Епоха.

Ние споделяме чувството ви за неудовлетворение, когато има закъснения, които ви пречат да сте наясно с това, което се случва зад кулисите. Въпреки това, не винаги е мъдро да се разкрива твърде много, що се отнася до нашите действия, но бъдете сигурни, че ние постоянно работим, за да доведем нещата до завършване. Включените проекти са доста предизвикателни и изискват огромно сътрудничество и ние трябва да благодарим на съюзниците си за това, което постигнаха в изключително трудни обстоятелства. Целта винаги е била вие да участвате в промените, тъй като никога не е имало намерение, че ние трябва да направим всичко това заради вас. Ние ще работим заедно, за да създадем условията, които ще позволят Разкриването, но бъдете готови то да излезе в поредица разкрития.

Огромно количество работа е извършена от нашите съюзници, а това включва всички вас, които разпространявате истината. И все пак, поради успеха на тъмните сили да разпространяват фалшива информация, все още има много души, които намират за трудно да променят сегашните си вярвания. Каквито и да са те, трудно е да повярвате, че сте били лъгани, особено, когато имате лидери, които са уважавани заради знанията си. Отговорът е да мислите самостоятелно и да сте подготвени да промените възгледите си за онези, с които можете да живеете удобно. С течение на времето ще се сблъскате с неоспорими факти и информация, която не ще остави съмнение относно истината за вас и вашата цивилизация.

Издигането ще е пълното ви освобождаване от по-ниските вибрации и ще ви издигне в ниво, което е вашето истинско състояние на съществуване, където вашите сили за създаване стават все по-очевидни. Вашата сила на мисълта все пак създава в сегашното ви измерение, но рядко ви дава незабавен резултат. Въпреки това, като цивилизация вие определихте всеки обрат на събитията и едва сравнително наскоро вие се издигнахте от ямата, където по-ниските вибрации ви дърпаха надолу. Вярно е, че винаги имахте помощ, но това беше в отговор на правните ви основания и никога не ви беше предоставяна, без да пледирате за нея. Нашата роля не е да налагаме над вас промени, тъй като те се случват естествено в резултат на издигането на вашите вибрации.

Това, което не може да бъде променено, е процесът на Издигането, който е Божествено постановен. Той влияе на цялата Вселена, а вие сте малка, но въпреки това важна част от това, което се случва. Бихте могли да ни опишете като Божии слуги, тъй като ни осъществяваме божията воля, а това действително е функцията на Галактическата Федерация на Светлината. Да живеете в мир и хармония е радост, която скоро сами ще изпитате, а вашите думи не описват наистина какво е усещането да сте в по-висшите вибрации. Няма тежки или отблъскващи енергии, каквито изпитвате на Земята и всички аспекти от живота ви са удовлетворяващи и извисяващи. Само ако можехте да опитате това, което описваме, никога не бихте искали да се върнете към старите си начини или опити. Имайте това предвид и оставете събитията на Земята да намерят собствения си път към завършване.

Отново на Земята вие се доближавате повече до действителното крайно време и в оставащите седмици ще изпитате много приливи на енергия. Постепенно ще разпознаете промените, които те донасят във вас и най-вероятно това ще е спокойствие, което сте създали около себе си, което не се влияе от външни събития. Започнете да живеете живота си сякаш вече сте се издигнали и оставете всички наслоявания, които знаете, че няма да ви служат, когато сте се издигнали. Не е съвършенство това, което се очаква от вас, докато сте на Земята, тъй като това буквално е невъзможно. Въпреки това, чрез съществуването ви като такъв пример вие правите много, което ще помогне да извисите други души, а вашата Светлина ще предаде вашето спокойствие на другите.

Скъпи мои, близо сме до довеждането на някои от събитията, които сте очаквали и вие трябва да осъзнаете сега, че ние не сме склонни да говорим за точни дати. В действителност не винаги е възможно да бъдем толкова прецизни, тъй като събитията на Земята се променят много бързо и ние се движим съгласно най-подходящото време. Ние можем да премахнем Илюминатите, но това няма незабавно да доведе до прекратяване на дейността им. Контролът им е дълбоко в обществото и ние трябва да го отрежем малко по малко. Те не могат да възстановят базите на силите си, които бяха сериозно отслабени от нашите съюзници, а тоталният им колапс не е далеч.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам деня, в който можем да се съберем и ще сме много доволни, когато можем да се признаем взаимно в Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:TaunoNo comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com