We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, September 12, 2012

12.09.2012

 

СаЛуСа – 12.09.2012г.

Фактът, че се случват много неща във вашия свят, не е незабелязан, а на онези, които сега се пробуждат, им се струва, че цари хаос. Традиционните институции, на които вярвате, например банките ви, се виждат такива, каквито наистина са, но все още решенията на техните проблеми не са изплували. Въпреки това, плановете да се прикрие такава възможност като техния колапс, са формулирани. Както с много от дейността на нашите съюзници, това е готово да се приложи и чака добрата възможност да бъде въведено. Старата корумпирана система няма да бъде запазена, а новата получава подкрепа за трайните промени, които ще донесе.

Необходимостта от правителствени промени се приема, така че новите ви представители да поставят на първо място вашите нужди. Егоистичното управление достигна ендемични размери, а финансовият контрол и отчетността практически не съществуват. В по-голям мащаб финансите ви се източват, за да финансират черни операции, които са били разрешени от вашето правителство и често са насочени срещу вас хората, на които те би трябвало да служат. Тези ситуации не са били обезпокоявани твърде дълго време и с нашите съюзници, които имат подкрепата ни, ние изяснихме, че ще сложим край на това. Така че виждате, Скъпи мои, че ние работим в посока към донасяне на необходимите промени.

Това, за което започвате да научавате, са огромните възможности, предоставени от употребата на безплатна енергия. Естествено Петролната индустрия се бори срещу тяхното въвеждане, но тава е пътят напред и напредъкът не може да бъде спрян. След време никое от замърсяващите петролни горива няма да бъде използвано и всеки ще се възползва от чисти и ефективни методи, които най-вече ще включат нови средства за транспорт. За онези, които сега работят в такива индустрии, трябва да ви кажем, че бъдещето ви ще е сигурно. По това време всеки ще се е възползвал от новите финансови системи и преразпределението на богатството ще гарантира, че загубата на работата ви няма да се отрази на положението ви.

Всъщност, преместването и помощта за безработните в резултат на всякакви обстоятелства, ще означава приемлив стандарт на живот, който ще покрива нуждите ви. Във всеки случай, след Издигането, стилът ви на живот ще се промени към такъв, който повече не причинява тревоги или стрес. Ще ви се достави всичко, което ви е необходимо, включително подходящо настаняване и медицински грижи. Естествено има определен период от време, който е необходим за извършването на всички промени, но те ще се случат доста бързо. Ние напълно се подготвихме за всички възможности, а базата за промените, които установяват точната структура, която ще ни позволи да продължим, вече започна.

Нивото на масовото ви съзнание продължава да се покачва и в резултат на това повече хора се пробуждат. Обаче, много от тях все още са в състояние на неопределеност и дори не схващат какво гласят промените. Бихме предпочели те да се събудят постепенно, но ще дойде момент преди Издигането, когато истината трябва да излезе. Някак си старите вярвания трябва да се разклатят и да бъдат показани като това, което наистина са, но дори и така, ние не искаме хората да реагират погрешно. В крайна сметка в каквото и да се вярва, ще е въпрос на свободен избор и такива души ще продължат с опитите си във вибрация, която е същата като тяхната. Няма смисъл да се опитваме да накараме хората да приемат това, за което те не са подготвени и това не е нашият метод.

Имате предвид, че ние от Галактическата Федерация на Светлината сме тук по Божествено искане и цялата ни цел е да ви подготвим за Издигане. С това идват други отговорности, тъй като е желателно пътят да се направи колкото е възможно по-гладък. Идването на крайните времена беше известно от много дълго време, но едва наскоро това напълно се разбра. Края на дуалността, каквато я изпитвате, се очаква да приключи много скоро, а нашата работа и тази на съюзниците ни е да гарантира, че вие и Майката Земя ще сте готови да се издигнете. Много работа вече е извършена и ще видите резултата от нея.

Вие сте на етап, когато просто всичко може да се случи много бързо, а това няма да е неочаквано. Ние оказваме натиск с нашите дейности, които включват поддържане на наблюдение върху всяка държава, която има ядрени оръжия, за да уверим, че те не могат да бъдат използвани. За нас с нашата напреднала технология това е доста обикновена задача и вярваме, че военните сега осъзнават, че е безсмислено да опитват други начини. Ние така да се каже извадихме зъбите на тигъра, но той все още има лапи. Ние доближихме всички лидери по различно време с оглед пълна забрана на такива оръжия, но между тях има толкова много недоверие, че забраната не може да бъде постигната. Въпреки това, това вече ще е без значение, тъй като скоро ще бъде установен световен мир, а войните и всичко, свързано с тях ще изчезнат за добро.

Вибрациите на Земята вече са издигнали нивата ви на съзнание до ниво, в което може да видите, че войните са престъпление срещу Човечеството. Като резултат движението за установяване на мир никога не е било толкова силно. То породи много големи демонстрации, искащи свобода да определите собственото си бъдеще и този призив получава отзив. Дните на диктаторското управление са преброени и вие ще бъдете представлявани от души, които се грижат за и обичат своите спътници. Вашето пътуване от тук нататък се насочва към Издигане, което ще донесе всички онези подобрения и ползи, които ви бяха обещани.

Ние знаем, че някои от вас са уморени и изтощени от напреженията на живота на Земята, но осъзнаваме, че скоро ще сте получателите на изобилието и други много приемливи промени. Бихте могли да гледате на тях като награда за вашето посвещение на Пътя на Светлината и на извисяването ви към по-високите измерения. То е коренно различно от това, с което сте свикнали и единствено души от Светлина ще са в състояние да предприемат такъв квантов скок напред. Така че моля ви поддържайте фокуса си върху всички неща, които са свързани с по-високите вибрации, защото те се чисти и пълноценни.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и гледам към вашата Земя от разстояние и се радвам да видя толкова много Светлина, която идва от нея. Продължавайте, тъй като краят на този цикъл е тук сега и вие сте победители.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com