We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, September 17, 2012

17.09.2012
СаЛуСа – 17.09.2012г.

В рамките на цикъла на дуалността сте имали множество животи и когато погледнете назад, вероятно ще откриете, че те някои от тях са били най-изпитателните и трудните, които сте имали. Причината е, че вие преминахте през някои от най-ниските вибрации, които някога сте изпитвали. Това означаваше, че вие се чувствахте по-отдалечени от Източника, отколкото в който и да е предишен живот и сте живели предимно чрез инстинкта за оцеляване. Тези, които носят Светлина на Земята, имаха предизвикателството да я заземят и да помогнат за донасянето на баланс между тази Светлина и тъмните енергии. От време на време бяха достигани дълбините на мрака и сякаш Човек бе изгубил всяка надежда за възстановяване.

Въпреки това, онези по-висши Същества, отговарящи за плана за Човека, имаха други идеи и постепенно обърнаха течението, така че Светлината отбеляза напредък. Това беше наскоро и започна да става по-очевидно и придоби влияние. Въпреки постоянните борби между държавите, Светлината започваше да дава възможност на онези, които дойдоха на Земята да допринесат за силно необходимите промени. Сред хаоса и бедствията тя започна да пре-създава мрежите от Светлина около Земята, вследствие на които те станаха мощни точки Светлина, която се излъчва около Земята. Резултатът е, че се сформираха Светлинни групи, които бяха в състояние да просветят хората за истината и днес вие стоите на прага на пълно просветление.

Поглеждайки еони от време назад, беше ясно, че това време ще сигнализира края на цикъла на дуалността. То беше обещание, направено в най-ранни времена, когато вие за пръв път започнахте да се въплъщавате и ето защо вие винаги сте знаели интуитивно, че ще е така. Някои предишни цивилизации се самоунищожиха почти без следа, а вие, които сте на Земята днес, сте едни и същи души. Вие бяхте решени да гарантирате, че крайните времена ще доведат до вашето Издигане, а не до разрушение. Ето ви на прага на голямо извисяване, което беше постигнато чрез упорита работа и посвещение на Светлината и Любовта. Вие натрупахте огромен опит, който може да използвате, за да помогнете на други, които са изправени пред подобни предизвикателства на това, което сте преживели вие.

Животът е за учене на уроци чрез избраните ви опити, знаейки, че ще ги използвате чрез служба на Светлината. Целта е да се обединят душите, така че още веднъж те да станат част от Единството, от което всички са част. Въпреки това, Издигане значи разделяне на физически план, така че всяка душа да може да продължи по настоящия си път. Някои вече са в разширено състояние на съзнанието и на желания си път към Издигането, докато други не харесват тази мисъл, защото не са приключили с дуалността. Изборът, който всички вие направихте, е избор на свободната воля и следователно трябва да позволите на другите да продължат съответно. Наистина никой не е забравен и те до голяма степен ще се възползват от опита си до сега.

Еволюцията никога на свършва докато най-накрая се върнете към Източника и дори тогава са въвеждани нови цикли на опит. Това обаче не е в непосредствения ви кръгозор и имате да извървите дълъг път преди да го достигнете. Бог е създал безкрайно много Вселени и вие може да изберете да започнете напълно нов опит, ако искате това. Бъдещето, което ви очаква, е пълно с чудеса и вълнение и ще откриете вечни изражения на Светлината и нейните магически творчески сили. Животът на Земята има малко или никакво подобие на това, в което сте на път да се придвижите, но вие много лесно ще станете Галактическо Същество. Вие сте на път да се върнете в истинския си дом сред звездите и да се обедините отново с истинските ви семейства. Вашите Земни опити са нищо повече от екскурзия от дома ви в по-висшите измерения, към които ще се върнете много скоро.

Както често ви информираме, идват толкова много неща, които ще ви извисят до големи висоти. След като сте се възнесли, освен, ако поради някаква причина изберете да прекарате време в новото трето измерение, подготвено за онези, които няма да се възнесат, никога не ще трябва да се връщате към него. Вие приключихте с по-ниските вибрации и много души са в състояние да се предпазят от по-ниските енергии. Вие само трябва да поставите лента от бяла Светлина около вас като ваша защита. След като сте направили това, ще трябва да избягвате изразяване на всякакви негативни тонове в речта, тъй като е възможно те да разрушат защитата ви и да ви направят уязвими за тях. Най-добрият начин е да останете фокусирани върху всичко, което е от Светлина, а поддържането на Издигането пред погледа ви е един от начините за постигане на това.

Толкова много хора все още носят багаж, с който трябва да се справят и който ще продължи да се връща към тях, докато не е изчистен. Той ще дойде при вас като предизвикателни мисли, когато всъщност знаете, че сте извън това, което тези мисли ви подтикват да правите. Говорете с този „друг” човек, който продължава да ви напомня за тези неща и бъдете твърди и му кажете да си отиде, тъй като това повече не ви интересува. Вие сте изкушавани да видите дали сте преодолели който и да е проблем и ако го отказвате достатъчно често, той ще изчезне. Някои от вас имат да изчистят много карма и ето защо сте заети с провеждането на вашето изчистване. Разбира се, това може да включи други и често може да работите заедно, за да се справите с каквато и да е тя. Предишни връзки често обединяват отново хората заради самата цел да си помогнете взаимно да изчистите тази карма.

Разберете, че вие се съгласихте да извършите трудната работа по подготвянето ви за Издигане, но вие никога не сте без помощ. Действително всяка душа има своите помощници, дори и онези, които са отдадени на по-ниските енергии. Все пак всяка душа е от Светлината и никога не е пуста, тъй като всички имат възможността да работят за връщането си отново към Светлината. Помнете, че единствената причина да изпитвате и Светлината, и мрака, е, защото сте в дуалността и се опитахте да разберете как двете могат да помогнат за еволюцията ви. Естествено крайната цел е да сте в състояние да преодолявате енергиите на мрака чрез издигането си над тях. Много от вас сега се изправят и знаят, че са го постигнали, а мястото ви във възнесените реалности е осигурено.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам, че нашите нива на съзнание стават все повече в хармония, тъй като вие търсите истината и разширявате собствените си нива. Много повече от вас ще открият такъв напредък през оставащите седмици, тъй като безкраен прилив на Светлина продължава да се излъчва към Земята. С идващото подравняване на вашето Слънце и Великото Централно Слънце вие ще изпитате значително покачване на Светлината и ще сте наясно с това.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com