We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, September 19, 2012

19.09.2012

СаЛуСа - 19.09.2012г.

 Тази година се ускори и до сега имаше по-малко инциденти, отколкото може да сте очаквали. Тя не беше и катастрофална, както мнозина предрекоха, или изпълни обещанието за промени, които ще ви извисят. Все пак нивата на съзнанието ви се увеличиха значително и Издигането все още е осигурено. Като цяло е очевидно, че институциите, които заемаха видно място във вашия свят, са в етапи на колапс, от които няма измъкване. Истината, както се очаква, разкрива много за тях, което показва как те са манипулирали събитията за своя собствена изгода. Вие дори започвате да осъзнавате, че те имаха план от много дълго време да ви поробят и да постигнат световен контрол. Може да видите колко близко бяха до постигането на техните цели, а също и голямото движение сред хората, които се пробудиха за техния план и го победиха.

Вие сте тези, които поемат управлението и решават съдбата на вашата цивилизация. Вие имате силата да определите как да проработят крайните времена и визуализирате мирен преход. Това създава времевата линия, която ще завърши цикъла според вашето намерение. Въпреки това, Майката Земя също има дума в това и иска да продължи почистването като част от подготовките си да се издигне. Колкото повече Любов и Светлина изпращате към нея, толкова по-лесно ще преминат крайните времена. Естествено очакваните промени ще започнат много скоро, тъй като Новата Ера трябва да се стартира, за да разчупи старата парадигма. Новата чака да бъде въведена, а нейните предимства ще бъдат споделени от всички вас. Завършването обаче не може да се случи докато не се издигнете, тъй като онези, които са от тъмните сили не ще се възползват от предимствата на това, което е за онези от Светлина.

Промените ще дойдат и нови правителства ще поемат управлението от старата гвардия. Финансовите промени ще продължат, за да се гарантира, че никога няма да се повтори корупцията, която ги проваля. Това със сигурност ще се случи скоро, а нашето присъствие ще се признае, което ни дава възможност да дойдем по-близо до вас. Независимо от това, което може да сте си мислили, няма нужда от бързане да се завършат промените преди Издигането. Всъщност процесът винаги щеше да работи в Новата Година, когато ще имаме по-голяма възможност да работим заедно. Нуждаем се от онези, които са от Светлината да са част от нашите екипи като използваме вашите знания и умения за доброто на всички. Тогава всички ние ще действително ще сме в състояние бързо да се придвижим напред като знаем, че не бихме били възпрепятствани или нашата работа умишлено забавена.

Всичко, което очаквахте да се случи, ще се случи и тъй като е отбелязан напредък, вие ще откриете, че той ще ви отведе по-далеч, отколкото си мислехте, че е възможно. Ще е чудесно време, в което ще сте свободни от всички стари проблеми, които ви задържаха. Време е за ускорено движение напред и за придвижване в нов свят, който отразява вашето извисяване в по-високите измерения. Ще има достатъчно съоръжения, включително Градовете от Светлина, където може да се лекувате, тъй като ще бъдете напълно възстановени в отлично състояние. Най–накрая също ще сте в състояние да обърнете процеса на стареене и да се върнете към младежкия си облик и така ще продължи докато станете Галактическо Същество. Всички тези промени ви очакват и те не са твърде далеч в бъдещето. Мислете позитивно за тях и ще помогнете за проявлението им много по-скоро, отколкото сме позволили.

Докато се извършва прочистването може да изглежда, че всичко е в някакъв етап на разпад и това е вярно до момента, в който старите начини и системи трябва да си отидат. Всичко, което не може да се задържи в по-високите вибрации, определено няма място в тях. Така че не се отчайвайте или депресирайте, тъй като сега всичко е готово да замени старите системи. Всичко ще дойде в подходящо време и най-накрая вие няма да се нуждаете от нищо. От нашия собствен опит ние знаем точно какво ще искате да установите в по-високите измерения. Галактическата Федерация на Светлината има безкрайни ресурси и персонал, които са напълно запознати с това, което трябва да се направи. Без знанието на повечето от вас ние все още сме доста ангажирани в поддържането на Земята чиста от замърсяване и без нашите усилия положението би било далеч по-зле, отколкото сте наясно.

В бъдещето няма да се повтори замърсяването, което сте свикнали да изпитвате. Употребата на замърсяващи машини или инсталации повече няма да е необходимо или разрешено. Вместо това ще имате нови методи за действие, които ще са „чисти” за използване. Най-големите промени ще са в сегашните ви форми за транспорт и двигателят с вътрешно горене най-накрая ще изчезне от употреба. Не само това, но новите превозни средства ще са много по-бързи и безопасни за употреба. Те ще използват безплатна енергия, която е нашият източник на мощност за всички наши кораби. Всеки ще ги използва и те ще са напълно чисти. Тези промени бяха планирани от дълго време и са готови да продължат скоро след като стане безопасно те да се въведат.

Естествено, ние имаме голямо желание да се срещнем с вас и правим всичко, което можем, за да придвижим нещата. Разкриването се прокрадва чрез усилията на нашите съюзници, но очевидно ние бихме искали то да се ускори. Въпреки това, колкото повече хора узнаят за нас и нашата мисия и научат за целта, която е вашето Издигане, толкова ще сте по-близо до срещата си с нас. Разбира се, все още има такива, които поради различни причини искат различен резултат от промените. Те се опитват да объркват хората с дезинформационни съобщения, но ако сте добре информирани, те няма да ви измамят. Винаги използвайте интуицията си и бъдете подготвени да промените вярванията си, ако сте достатъчно сигурни, че имате истината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви нося нашата Любов заради големите ви усилия да доведете този цикъл до бързо приключване. Няма дълго да вървите преди да сте включени повече в дейностите в крайните времена. Може да има известни смущения в нормалния ви живот, но това скоро ще се успокои. Ние сме обвързани с Вселенския Закон да се присъединим по начин, който не се намесва във вашата свободна воля, така че не можем просто да ускорим събитията като ви се наложим. Тъмните сили знаят това и все още се намесват, защото не признават Законите, както ние правим. Въпреки това, ако въпросите не напреднат в определена времева рамка, ще бъдем упълномощени да предприемем повече преки действия.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com