We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, September 21, 2012

21.09.2012
СаЛуСа - 21.09.2012г.

Защото всичко е в сега и ниe на гледаме на нещата като вас и виждаме цялостната картина, която показва, че краят на този цикъл ще проработи, както е планирано. След като сте се издигнали, ще се придвижите в нова ера и ще се възползвате от извисяването в енергиите и от по-голямото си ниво на съзнание. Всичко това се дължи на вас благодарение на промените, които бързо ще влязат в сила и най-сетне ще сте свободни от вниманието на тъмните сили. В новото измерение няма място за нищо, което е по-малко, и ще сте в състояние да почувствате извисените вибрации. Ще е съвсем ново преживяване да знаеш, че всеки друг човек до вас е от същите вибрации и че може да му се вярва и е честен във всички контакти с вас.

Златният Век ще ни отведе далеч и ако някога сте се чудили какъв би бил Рая, ще стигнете до най-близкото до него. Очевидната хармония на всичко живо ще е толкова ярка и ще е радост да си жив и да я изпитваш. Тъй като всичките ви нужди ще са осигурени, ще се наслаждавате на ниво на щастие и удовлетворение, рядко изпитвано сега. Дуалността по самата си природа винаги е била суров тест на способността ви да поддържате истината и все пак въпреки натиска, вие изплувахте и се придвижихте в Светлината. Пазете мястото си в нея сигурно и непокътнато и не позволявайте да пропълзи съмнение, а се фокусирайте върху всичко, което е от по-високи вибрации.

Дори според вашите изчисления, има малко време преди този цикъл да завърши и тъй като другите продължават да се пробуждат, давайте помощта и знанието си. Обаче, моля, позволете им да решат сами, тъй като истината понякога може да е непоносима. Трябва да се даде време старите вярвания да бъдат прегледани в светлината на новите откровения. Това разбира се важи за всеки, тъй като всъщност вие никога няма да спрете да търсите и да учите. Еволюирането е бавен напредък, но вашите Водачи нежно ще ви водят към по-голямо разбиране, когато сте готови. Ето защо се приема, че не всеки ще е готов да се издигне, а това ще е според техния избор. На вас не се гледа като на по-малко успели от друга душа и в края на краищата ще достигнете същото ниво като това на всеки друг.

Много души са се идентифицирали със земните вибрации и са се отделили от истинската си същност. Това се очакваше и на него се гледа като на важна част от опитите ви и представляваше истинското предизвикателство, пред което сте избрани да се изправите. Чрез придобиването на силна защита вие оцеляхте срещу тъмните сили и опитите им да ви свалят долу до тяхното ниво. Всъщност те потънаха толкова ниско, че просто се отрязаха от Светлината. И все пак Божията Любов към творенията му вижда само Светлината, колкото и замъглена да е станала тя. Надеждата за техния растеж обратно в Светлината е, че ще им бъде дадена всяка помощ, за да се върнат обратно в нея.

Както вече намекнахме, ние ви молим като Същество от Светлина да усетите състрадание към онези, които са се отклонили. Ще има и други, които не разбират, че най-великата служба, която можете да окажете на друга душа, е да им изпратите любовта си. Вижте Светлината колкото и замъглена да е тя, тъй като Божията Искра е неизменна и винаги ще остане под една или друга форма. Покажете, че вие сте еволюирали отвъд осъждането и позволете хода на естественото правосъдие на по-висшите закони да се погрижи за онези, които все пак ще отговарят за престъпленията си срещу Човечеството. Имате достатъчно неща, с които да ангажирате умовете си, тъй като чудесното ви бъдеще се разгръща.

Потърсете наоколо, ако искате да намерите доказателство, че банковата ситуация се раздвижва, тъй като неколцина са заети с вземане на мерки за престъпните си дела. Това, което направихте вие хората, е подчертаване на недостатъците им като тормозихте безмилостно властите да предприемат действия срещу тях. Това придобива публичност и верижният резултат е, че още повече от вас се пробуждат, а това причинява много загриженост сред големите корпорации. Те знаят, че силата на хората може да постига резултати. Така че докато тези промени не са напълно отбелязани, сега постигате частичен успех. В много държави демонстрациите стават по-интензивни и правителствата използват сила, за да ги потушат. Обаче това няма да намали количеството на демонстрациите, които се случват, а вие показахте, че сте много устойчиви, когато става дума за отстояване на правата ви. Ние не можем открито да ви подкрепим, но когато действията ви са мирни, ние ще ви подтикваме.

Точно сега напредват редица събития, които са предопределени да започнат промените и е вероятно изведнъж някои от тях да се оповестят на медиите. От тъмната страна войнолюбците все още се опитват да започват Трета световна война, но не се страхувайте, защото няма да им бъде разрешено да го постигнат. Ние можем да използваме всички наши сили, за да я предотвратим, а някои от напредналите ни технологии са доста изумителни и абсолютно перфектни за тези цели. В действителност, ние често сме я използвали, за да поддържаме относително мирна ситуация на Земята, когато някои елементи щяха да стартират война срещу друга държава.

С нас вие сте в безопасност и не ще продължим напълно да наблюдаваме Земята ви. Когато има нужда, ние можем да фокусираме картината върху всеки човек където и да е той, така че няма скрито място за тъмните сили. Когато е време да ги внесем, няма да губим време, за да ги поставим там, където повече не могат да пречат на процеса на Издигането. За момента ние се обръщаме към вас да направите каквото трябва, за да получите властта да ги извадите от обращение. Знаем, че имахте проблеми, когато се опитахте да направите това преди, но ситуацията се променя и дойде вашето време да предприемете действие. Ще имате нашата защита и можете уверено да продължите напред.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам колко близо сте до завършването на този цикъл. Също виждам, че извършихте отлична работа в заземяването на Светлината и тя сияе от Земята по-мощно в сравнение с хилядолетия от време преди. Тя се разширява експоненциално и ще ви види безопасно преминаващи през вашето Издигане. Ние не забравяме онези, които не са готови или са избрали да не отидат и те също ще получат нашата защита докато напуснат Майката Земя. Ние обичаме всички вас и виждаме Светлината ви да искри дори ако в някои тя не е напълно развита. За нас всички вие сте Едно и ние не правим никакви изключения.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com