We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, September 24, 2012

24.09.2012СаЛуСа – 24.09.2012г.

Световното движение за мир получава подкрепа и помага за пробуждането на другите за необходимостта да не толерират повече липсата на съответствие с вашите нужди. Успехът ще е ваш, но може би не съвсем така, както бихте очаквали. Ние със сигурност ще имаме участие в това и ни е позволено да помагаме що се отнася до Служителите на Светлината. Главният фокус сега са правителствените промени, които са необходими, за да се поставят правилните хора в отговорността за вашето бъдеще. След като дадена страна е премахнала онези, които не работят за хората, изискването за промени и другаде, ще ескалира. Няма да спре енергията за свалянето на тъмните сили и в общи линии те знаят, че времето им свърши.

От една страна, светът сякаш е в безнадежден хаос, но под всичко това, вие раждате Новата Епоха и тя чака, за да замени старата. Старото статукво не може повече да бъде поддържано, тъй като самата му структура се разпада. Никакви усилия или финансови средства не могат да го спасят и много репутации ще се сринат с него. Правни действия вече са на път да изнесат повече известни имена заради криминалните им деяния. Някои от най-големите виновници са все още в състояние да се крият зад други, които са вършили мръсната си работа заедно с тях. Въпреки това, в крайна сметка никой няма да може да избяга от правосъдието, или ще му се наложи да отговаря пред по-висшите власти. Всички те са ни известни и всичките им дела се пазят в Акашик записите.

Всяка мисъл и действие на всички души автоматично се знае, но не е за преглед без разрешение. Обаче, това се използва след физическата смърт, в по-висшите царства, когато преразглеждате живота си и решавате какво трябва да носите напред за бъдещи опити. За някои животът изглежда без смисъл, но всъщност всеки един от вас знаеше какво бе планирано, преди да се въплъти. Следователно вие сте добре съветвани да се справите с повечето предизвикателства, които поемате. Опитайте се да не сте твърде строги към себе си, когато правите грешки, тъй като не се очаква да бъдете съвършени. Вие участвате в проба-грешка, за да преодолеете недостатъците си и да се придвижите нататък в еволюционния си път. Всяка душа участва и много от вас се обединяват с цел да си помогнат взаимно да успеят.

Естествено този живот е някак по-различен от предишните, тъй като вие се опитвате да изчистите стари проблеми, които са ви задържали. Определено това е много важно време и време, в което ви се дава всяка помощ, за да се подготвите за Възнесение. Ние бихме желали да видим колкото може повече души да се издигат и изместват от колелото на пре-раждането. Правейки това, бъдещето ви ще е напълно във ваши собствени ръце и ще имате избора по отношение на това, което бихте желали да правите по-нататък. Това даже стига до там колко дълго да оставате в някое тяло и помнете, че в по-висшите измерения то не старее и не умира, както сега изпитвате. Мисълта за такава свобода трябва да е достатъчна, за да ви подтикне да постигнете, каквото е необходимо, за да се издигнете над по-ниските вибрации.

Повечето души сега вече са на най-ниската си точка, що се отнася до вибрациите, така че напредъкът е винаги нагоре и връщайки ви там, където действително ви е мястото. Вие може да имате истински опит във вашето измерение, но що се отнася до истинския ви живот, този е илюзия. Вие сте от Светлина и обикновено сте сияйна душа с огромна сила да създава. Тъй като се извисявате отново, ще се научите да контролирате силите си и да ги използвате за най-доброто на всички. Вие действително сте развиващи се Богове, ето защо дори сега трябва да сте сигурни, че се фокусирате върху това, което действително искате в живота си. До сега би трябвало да знаете, че където поставите енергията си, там ще получите резултати.

Може да ви се струва, че има случайни събития в живота ви, но това е, което сте привлекли към себе си. Има Закони, които покриват всички аспекти на това, независимо дали вие сте наясно с тях или не. Не е необходимо непременно да знаете какви са те, а да се концентрирате върху опита да бъдете спрямо другите такива, каквито бихте искали те да са към вас. Работете в посока отношение спрямо тях като Едно с вас, действително всички са свързани като част от вас самите. Твърде дълго хората не разбираха връзката си с всички души, но ако приемете, че всички вие сте Божии Искри, ще разберете защо е така. Ние от Галактическата Федерация на Светлината напълно осъзнаваме истината и ето защо служим на всички цивилизации. Това е най-естествено желание - да искаш да помогнеш на онези, които вървят по стъпките ти.

Неизбежно и желано е всички души най-накрая да достигнат момент на връщане към Източника. Той е във вас независимо дали го осъзнавате или не и е движеща сила, която винаги ви подтиква напред и нагоре. Очите ви се отвориха за смисъла на това и наближаващото ви Издигане е само миля от едно чудесно пътуване. То ще изглежда, че е безкрайно и имайте предвид, че скоро ще сте в измерения, където всичко е в Сега. Времето, както го познавате, ще е без значение за това, което правите, тъй като миналото, настоящето и бъдещето – всички са Едно. Това е удивителна концепция, която ви позволява да следвате желанията на сърцата си да отивате, където искате. Някои души откриха спомени от предишни животи в миналото и избират да се върнат и да изпитат още малко.

Позволете си да започнете да „чувствате” какво ще е след Издигането и промените ще дойдат толкова лесно за вас. Така или иначе, те трябва да дойдат, защото вие дойдохте от такива нива преди да навлезете в сегашното ви измерение. След като можем открито да ви посетим и да поканим някои от вас на борда на нашите кораби, това е, за да ви даде предварителна представа за типа живот, който ви очаква. Промените ще са добре дошли и ще премахнат много ежедневни задължения и нуждата да прекарвате по-голяма част от живота си, работейки, просто, за да съществувате. Ще имате толкова много време за себе си и ще сте в състояние да се посветите на това, което смятате за най-голямо удоволствие. Грозотата, деформациите и несъвършенствата просто не могат да съществуват в по-висшите измерения и всичко е в красота, баланс и хармония.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да мога да контактувам по този начин. Очевидно съм един от многото, които се опитват да удовлетворят нуждите ви в това важно време. Някой ден ще се срещнем в не твърде далечното бъдеще и това ще е щастлив случай за всички нас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com