We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, September 28, 2012

28.09.2012

Времевите линии започват да се сливат в такива, които носят най-много енергия и естествено са най-силни, където хората имат намерението да се издигнат и където други нямат това намерение. Това, което ще наблюдавате, е резултатът от масовото ви съзнание, което създава според желанията ви. Самото Издигане ще донесе промени, които са Божествено постановени и са от Вселенски мащаб и са контролирани от по-висшите сили. Следователно вие създавате собствените си опити, а Издигането ще бъде последният ви опит от напускането на цикъла на дуалността, за да заемете мястото си в Новата Епоха. Събитията могат да се променят съобразно вашата скорост и ниво на напредък, а това дава възможност за всяко забавяне, причинено от тъмните сили. Така че ви казваме, продължавайте да се фокусирате върху действителното Издигане и се подгответе за прием на мощна енергия, с която ще сте наясно.

Винаги ще има много дискусии за това как ще се случат бъдещите събития, тъй като има много различни виждания за това. Това, което ви беше обещано, със сигурност ще се случи и ще имате много полза от него. Всъщност времето често трябваше да бъде коригирано и разбира се сега сте наясно, че някои събития трябваше да се върнат. Въпреки това, вие няма да пропуснете и ще преминете към по-висока вибрация и ще се възползвате от многото промени, които ще ви издигнат още повече в Светлината. Старата парадигма дотогава повече няма да има влияние върху живота ви и ще се радвате на абсолютен мир и радост, които идват с новата парадигма.

Ние все още подтикваме съюзниците си да повишат действията си, тъй като бихме искали да видим някои основни промени да започнат много скоро. Това ще успокои тревогите ви и ще ви увери, че края на цикъла ще дойде, както е предсказано. Въпреки това, той може да зависи от вашите очаквания, тъй като само едно малцинство имат някаква представа за това, което предстои. Ние ще обърнем внимание на това по един или друг начин, така че всички души да имат избор накрая по отношение на това дали искат да напуснат по-ниските измерения заради по-високите нива. Това, за което може да сте сигурни, е, че онези от вас, които дойдоха в този живот, направили вече избора си да се издигнат, ще се издигнат. Ще има висоти в живота им, които ги изведоха на правилния път и привлякоха просветени души към тях. Всеки един от вас имаше огромна помощ и би било доста предизвикателно за вас да вървите срещу жизнения си план, който включва Възнесение.

Издигането не е петминутно чудо, а е пътят, който сте изминали от доста дълго време и ще продължава да е така. Имало е много висини, особено в края на последния век и в сегашния ви. Всяка една от тези висини доведе енергиите към по-високо ниво от преди. Те нежно ви помагаха, за разлика от 21 декември 2012, когато всички осезаемо ще бъдат повлияни. Мнозина вече забелязаха това, което ще е известно като симптоми на Издигането, които лесно могат да бъдат объркани с начало на болест. Определено, ако те са упорити, мъдро е да проверите състоянието си чрез лекар, тъй като обикновено те изчезват за около няколко дни.

Каквото и да се случи, приемете го като знаете, че Издигането продължава и вие няма да го пропуснете поради никакви забавяния. Всичко това е планирано и скоро ще се отървете от тъмните сили, защото, независимо от това колко са подли те и каквато и власт да упражняват, те нямат място във вашето бъдеще. Склонни сте да се депресирате, когато събитията не се разиграват, както се очаква, но ако сте от Светлината, битката вече е била спечелена. Има много неща да се направят, за да ви придвижат бързо в Новата Епоха, но ние сме повече от способни да се справим с тази задача. Ние постоянно изменяме плановете си, според каквато и ситуация да изникне и това не е проблем за нас въобще.

Повратната точка сега се върти около президентските избори в САЩ. Нашият човек е избраният да ви изведе от дуалността и това е, защото той има огромен духовен опит и разбиране да посрещне предизвикателството. Има други около него, също готови да се присъединят в ново Правителство, което ще е основано на нови принципи и наистина ще представлява хората. Няма да има провал или повторение на това, което преди сте изпитали, тъй като тъмните сили имаха своя шанс и капитулираха пред Светлината. Така че, моля не се притеснявайте много от заплахите на тези, които все още насърчават алчността и егоистичната власт. Те няма да фигурират в новото Правителство, което ще е за хората.

Приемете, че това, което се случва, е част от почистването, което трябва да се проведе, преди промените да могат да бъдат въведени. Майката Земя също ще има нужда да предприеме някои действия, но те няма да са толкова жестоки, колкото прогнозират някои хора. Ние от Галактическата Федерация още наблюдаваме всичко, което се случва на Земята и участваме в много неща, за които вие не сте наясно. Така че, моля не мислете, че не сме активни, защото всъщност ние вероятно сме повече включени, отколкото когато и да било преди. Вие със сигурност виждате повече от нас, а най-доброто все още предстои, когато ще можем да организираме прелитанията си. Ние отбелязваме, че разкриването е подхранвано от хората и аплодираме инициативата ви и упоритостта ви. Всичко, което пробужда хората за истината, е полезно.

Очевидно, следващите няколко седмици ще са много важни и вие трябва да сте в състояние да видите накъде вървят нещата. Може да очаквате да видите повече обвинения срещу корумпирани банкери, тъй като дейностите им се разследват. Изисква се време, за да се съберат нужните доказателства и това трябва да е задълбочено. Някои бягат, вместо да се изправят пред очевидното и за известно време те ще избягат от престъпленията си, но в крайна сметка ще отговарят за тях. Основната ни цел е да ги отстраним, така че да останат сигурни и надеждни хора, за да поемат новите финансови договорености. Всичко това е част от придвижването ви напред и проправянето на мост между старите и новите системи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова щастлив да видя колко много напреднахте за толкова кратко време. Нищо не се приемаше за даденост, тъй като вие бяхте изправени пред много суров тест и вие печелите по цялата линия. Продължавайте да гледате напред и не оставяйте решимостта си да видите този цикъл до самия му край. Вие действително сте Борците от Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси


Превод:TaunoNo comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com