We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, October 12, 2012

12.10.12

СаЛуСа – 12.10.12г.
Като вас и ние трябваше да изпитаме забавяния, но доколкото все още можем да изпълним задачите си, това не ни тревожи много. Ние лесно можем да се приспособим към различните ситуации, пред които се изправяме, но за вас това означава повече неудовлетвореност, защото ние не можем задължително да ви дадем нищо друго освен самите детайли на това, което се случва. Разглеждайки вашите дейности, ние виждаме толкова много групи, обличащи мантията на свободата и вършещи добра работа, която ускорява неизбежния край на последните заговорници. 

Ние ще сме там, за да им дадем последния тласък към забвението, така че те повече няма да представляват заплаха за вас или нас. Това ще е сигналът за нас да продължим ускорено напред с мисията си. Въпреки най-доброто желание за обратното, рухването на икономиката е необратимо и не може да се избегне. Това, което наблюдавате, са последните отчаяни опити на тъмните сили да разчитат на това, което все още имат, но силата им намалява много бързо.
Някои правителства, с които се свързахме, са склонни за промени и са готови да сътрудничат, докато други не желаят и се опитват да поддържат старата система. Истината е, че независимо от това, което правят, за да ги предотвратят, промените настъпват и те не ще бъдат в състояние да избегнат участие в тях. Няма значение какво политическо убеждение е включено, като всяка друга страна, те няма да имат друга алтернатива освен промяна. Решенията, които ние предлагаме за преодоляване на проблемите ви, са единствените отговори, които ще позволят доста бърз резултат. Те ще намалят до минимум неудобството за вас и разбирането за тяхната необходимост ще гарантира, че плановете са добре поддържани.
Проблемите ще обединят много повече хората и с прекратяването на войните ще дойде прекрасен мир на Земята. Това също ще помогне за създаването на доверие между различните държави, а бариерите, които съществуват между някои от тях, ще паднат. След като постигнете тази степен на сътрудничество, останалите промени ще настъпят много бързо. Оръжейната индустрия и всички други аспекти на военните сили ще са премахнати, а с времето ще се заменят с Мирни сили, които ще действат само поради отбранителни причини. Сега военните и техните бази по света представляват заплахи, които могат да подбудят война, а това също ще се промени. В бъдещето никоя държава няма да има чужди войски на своя територия, а хората няма да се съмняват, че мира ще е постоянен и потвърден от нас.
Така че, както виждате, плановете за вашата свобода и връщането на вашия суверенитет, вървят добре. Това означава, че няма нужда да се притеснявате за заплахи с война. Тя няма да бъде позволена и ние бяхме достатъчно ясни, че ядрените оръжия няма да бъдат използвани и ние ще приложим този ред. Пътят към Издигането става по-широк и привлича още повече души, които откриха доверието и вярата в това, за което работим ние и нашите съюзници. Просто, Скъпи мои, няма друг начин и повярвайте ни, всичките въпроси по отношение на вашето Издигане са подробно обсъдени докато не достигнахме оптималното заключение. Ние правим това, което е най-доброто за всички, без да нарушаваме свободната воля на хората да се придвижват на различен път, ако това е техният избор.
Никога не е било наша цел да наложим вижданията си върху вас, а да гарантираме, че онези, които искат да се издигнат, имат всяка възможност да направят това. Промените са това, което търсихте, но Илюминатите ви ги отказаха, за да предотвратят вашето извисяване. Така че приемането им изглежда съвсем естествено, тъй като тези промени бяха вече планирани като част от житейския ви опит. Малко души могат да си припомнят житейския си план и наистина най-добре е да се справяте с предизвикателствата си, така, както идват те, тъй като в противен случай вие се опитвате да ги предопределяте ида промените резултата. Понякога вие приемате дадени ясновидски четива, които ви обясняват ситуациите и този вид помощ е допустима, но крайното решение и предприето действие зависи изцяло от вас. По същия начин никой друг не може да поеме вашата Карма, но някои души ще го направят по договаряне с вас, за да ви помогнат.
Някои души ще намерят за трудно да повярват, че доброволно приеха да изпитат Дуалността. И все пак всеки един от вас направи това, знаейки, че това би ускорило собствената ви еволюция и би прибавило към басейна на знанието. Подсъзнателно всичко това ви е познато наред с обещанието от онези от високите нива, които отблизо следяха напредъка ви в продължение на хилядолетия, да ви помогнат. Те служат на Бог и също служат на вас и изпълняват плана за вашето Издигане. Дадена беше дума, че в никакъв случай няма да бъде позволено на тъмните сили да успеят да ви попречат да се Издигнете и ето защо трябва да се възползвате от тази чудесна възможност да се издигнете заедно с Майката Земя.
Има някои трудни времена пред вас, но вие ще оцелеете и резултатът ще е, че ще се издигнете още по-високо в Светлината. Времето лети и промените наближават повече от всякога и без някой да прави предсказания е доста ясно, че крайните времена са на път да дойдат. Можете ли да повярвате, че Милениумът беше преди 13 години и когато гледате назад към напредъка ви, това е особено очевидно, що се отнася до нивата на съзнанието ви. Енергията на Светлина и Любов се разпространи като горски пожар, а Фениксът в по-висшия си израз е на път да се издигне отново от пепелта. Той има силата да трансмутира всичките по-ниски енергии, които повече няма да съществуват в новото ниво, в което се придвижвате.
Очевидната липса на дейност не означава, че се случват малко неща, когато всъщност ние сме по-ангажирани от преди да потушаваме опитите за забавяне на напредъка. Тъмните сили са майстори в забъркването на проблеми, но ние знаем намеренията им и ги следим отблизо. Те не поемат инициативата всеки път и ние можем да очакваме ходовете им и да възпрепятстваме резултатите, които те търсят, а това изсмуква техния хъс, който вече е на доста ниска позиция. Тяхната игра свърши и времето им свърши и биха направили добре, ако се оттеглят и позволят играта да се играе, както е планирано. Въпреки това, те се инатят и се опитват да отложат неизбежната си съдба и задържането им, което ги призовава да отговарят за престъпленията си срещу Човечеството.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация на Светлината никога не е била в по-голяма готовност от сега и е в състояние да се впусне в действие. Няколко седмици от вашето време са само секунди спрямо това как ние изпитваме времето, така че крайното време ни се струва вече настъпило, а за вас то също се ускорява.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com