We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, October 15, 2012

15.10.2012


СаЛуСа – 15.10.2012г.

Тъй като ние проучваме вашия свят, откриваме, че личното ви пробуждане става по-силно и хората са още повече готви да говорят помежду си за Издигането. Очевидно има трудности в обясняването на това какво ще означава това за всеки индивид, но поне семето на знанието е засято и ще расте. Естествено има планове да ви се даде информация от широк мащаб, за да се гарантира, че хората разбират каква чудесна възможност е давана на всяка една душа. Все пак ще има известно недоверие или страх сред тези, които научават за първи път за Издигането, но когато те видят другите да приветстват новините с отворени обятия, те ще се почувстват по-сигурни за бъдещето си. В действителност хората имат склонност да действат като стадо и инстинктите ви казват, че безопасността е в големия брой.

Именно в семейството е най-вероятно да се появят най-трудните проблеми, защото, доколкото това е затворена клетка, те искат да останат заедно. Шансовете са те вече да са планирали да отидат в бъдещето заедно. Обаче, ще има случаи, когато един член на семейството ще е твърдо за собствените си чувства, което може да противоположното на това, което другите са приели. При тези обстоятелства вие трябва да позволите на този човек да упражни избора на свободната си воля. Подсъзнателно всяка душа инстинктивно знае какво е правилното за тях и обикновено трябва да чувства лекота при решението си. Като цяло семейства с малки деца ще открият, че напредват заедно като едно цяло.

Както често ви напомняме, свързването чрез любов, що се отнася до семейство или приятели ще гарантира, че винаги има връзка помежду им. Така че не се тревожете, че сте изправени пред постоянно разделение, когато един от вас поеме по различен път. В по-високите вибрации вие може да се намерите помежду си чрез мисъл и на определен етап ще можете да пътувате незабавно навсякъде. В действителност, тъй като се издигате, има тенденция да бъдете включени в групови дейности и като групово съзнание. Поради това, че няма тъмни енергии в тези нива, вие ще разберете, че всяка душа, която срещате, има такава голяма любов към всяка друга душа. Има незабавно приемане, доверие и хармония между всички вас, която идва от Единението с Всичко Което Е.

На Земята вие често чувствате, че трябва да се „борите”, за да се установите и не може много лесно да определите кои са ваши истински приятели. С ширещата се навсякъде алчност и корупция е трудно да знаеш на кого можеш да вярваш. Това скоро ще стане нещо от миналото и вече онези от Светлината се разграничават от онези, които не са. Това е Законът на Привличането в действие и е съвсем естествен отговор и ето защо вие дори сега гравитирате около хора с много подобни възгледи. Всъщност, щом се въплътихте и се съгласихте да работите за Светлината, вие много лесно ще намерите съмишлениците си, които направиха същото. Ще се „почувствате” повече у дома си с определени хора, отколкото с други, а това е защото имате повече общи неща. Определено що се отнася до жизнения ви план, предопределено е да срещнете определени души, които също са част от него. Това се отнася и до онези, които се обвързват чрез брак, което не се случва случайно.

В по-висшите реалности вие ще имате способността по-лесно да се идентифицирате с онези, които са истинските ви братя и сестри. Често това е, защото сте дошли от същата Звездна Цивилизация и служите в една от Галактическите Федерации или Братства от Светлина. Разбира се има и такива души, които по-скоро биха служили с онези, които все още развиват научните си знания и те обикновено ще се намерят на различни Съвети, които са ангажирани с този аспект на еволюцията. Така че, ако това е областта на вашия интерес, то може да продължи. Цялото знание е споделено и достъпно за всяка душа, не както е на Земята, където то е използвано, за установяване на власт над другите. Това е основната разлика, която ще откриете, когато се издигнете и всичко е достъпно за всички без изключение.

Скъпи мои, като ви гледаме, откриваме, че се тревожите напразно, и все пак имате много помощници около себе си, които ще уверят, че животът ви е изпълнен както възнамерявахте. Може би въпреки това търсите нещо повече, но действително жизненият ви план е всичко, което има значение, що се отнася до вашата еволюция. Настоящият ви живот е най-важният, защото вие определихте какво е това, от което се нуждаете, за да завършите времето си в дуалността. То може да не е това, за което мечтаехте, но приемете го такова, каквото идва, тъй като нищо не се случва без смисъл и без някаква полза за вас. Също така крайните времена са, когато започнете да пускате всичко, свързано с по-ниските вибрации. Когато най-накрая се издигнете, трябва да имате само минимално количество остатъчна карма, а тя ще е отписана.

В тези последни дни ние ви предлагаме да се концентрирате повече върху личното си пътуване и знайте, че за всичко останало е помислено. Бъдете сигурни, че когато настъпи, ще видите различни събития да проявяват финалните промени, които са в ход дори ако не сте наясно с фактите. Разбира се, има очаквания за основни промени и Разкриването пробива пътя си напред. Промените във финансовия сектор са високо в списъка ни, но е огромно предизвикателство да се координира това, за да се избегне твърде много хаос на фондовите борси. В банковия сектор неразположението все още се влошава и колкото и да се опитват да го преодолеят, трябва да срещнат неизбежния срив. Това ще е сигналът за въвеждането на новите системи, които са готови и чакат.

Именно вашето Издигане е най-важно и вие трябва да се уверите, че сте готови и давате най-доброто от себе си, за да помогнете за създаването на Новата Епоха около себе си. Живейте така, както си представяте какви ще са нещата след като сте се издигнали и гледайте на всички други души като на Едно с вас. От вас не се очаква да сте техни пазители, но добрината и любовта ви към ближните ви души ще донесе повече Светлина на Земята. Както ви виждаме, цялата гледка е най-прекрасна, тъй като за толкова кратко време вие създадохте голям пламък от Светлина, който ще го видят всички във Вселената. Вие действително се извисихте за събитието и в някои отношения достигнахте по-далеч от очакваното и сте придобивка за Човешката Раса. Имаше времена, когато изглеждаше, сякаш че нямаше да го направите и все пак, ето ви на прага на Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и поздравявам всички вас за ролята ви в постигането на успеха. Ние обичаме всички вас и гордо стоим на ваша страна, Ние сме Едно.

Благодаря ти, СаЛуСа 

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com