We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, October 17, 2012

17.10.2012 
СаЛуСа – 17.10.2012г.

Осъзнавате ли, че точно тази година вие израснахте в нивата на съзнанието до момента, когато осъществихте повече от балансиране на тъмните енергии. Вие постигнахте това като прикрепихте Светлината към себе си и я приземихте на Земята. Тя помогна да се спре доминирането на тъмните сили, които могат само да се надяват да създадат страх и да забавят неизбежното си поражение. С тях все още не е свършено, но сега ние можем напълно да ги задържим и да защитим съюзниците си. Окончателното премахване на тъмните сили следователно ще е чиста формалност. Те дълго могат да търсят Рептилите за съвет, но са само бледо отражение на това, което бяха. Това означава, че последните седмици преди Издигането няма да са толкова катастрофални както посочиха някои стари предсказания. В действителност, с присъствието на Галактическата Федерация на Светлината, които имат властта да предотвратят всяка голяма пречка, вие ще имате доста комфортно пътуване през останалата част от пътя ви.

Междувременно ние призоваваме всички Служители на Светлината да не отпускат усилията си за пробив напред с промените в собствените им общности. Има много неща, които може да направите на местно ниво, за да помогнете за възстановяване на суверенитета си, а ние отбелязваме, че има постъпки, за да станете по-независими. Ние насърчаваме този подход, тъй като той ще положи основите за това, което предстои, когато всички закони и разпоредби, които отнемат правата ви, бъдат преразгледани. Хитростта на тъмните сили постепенно ги отдалечи, без да осъзнаете какво се е случило. Както сега трябва да знаете, преди всичко вие бяхте на прага на пълно пробване, но това вече не е възможно. Не след дълго вие ще сте свободни от контрола, който отне свободата ви.

На Земята напредъкът винаги е бавен, но независимо от това той все пак води в правилната посока. Няма да се наложи да чакате много дълго преди да се случат събития, които ще сигнализират, че крайните времена вече са в ход. Ние знаем, че вие бихте искали нашето присъствие на Земята много по-скоро, но в дългосрочен план нищо няма да изгубите. Всичко, което ви беше обещано, ви очаква, а въпросите отдавна ви придвижиха отвъд етапа, на който тъмните сили биха предотвратили това. Това, което постигнахте до сега без нас, е забележително и пробуждането ви още нараства по-бързо. То прави появяването ни много по-лесно приемливо за хората и ние все още говорим за това с вашите лидери. Определено ние бихме направили това с тях, но установихме наш собствен краен срок за него. Ако се наложи, ще предприемем наши собствени действия, за да гарантираме случването на разкриването без твърде много забавяне.


Силно се възхищаваме от тези Служители на Светлината, които работиха упорито в мисията си, често, без да знаят колко дълго ще трябва да го правят. За всички краят на дуалността наближава още повече и ще научат, че упоритата им работа се е отплатила. Тяхната отдаденост ще бъде възнаградена, когато научат колко много промяна са постигнали и разберат на колко много души са помогнали да еволюират. След Издигането животът ще стане толкова по-лесен и няма да има да се справят с конфликти или негативност. Ако можете да си представите какво е да си с души от същия вид, ще имате някаква представа за това колко прекрасно би било. До тогава вие също ще сте се срещнали с братята и сестрите си от Вътрешната Земя, които дълго се преместваха в Светлината. Действително ще е време за голям празник и естествено ние също ще сме част от него.

Може да сте изморени и нетърпеливи да излезете от дуалността, но интуитивно би трябвало да знаете дали пътуването ви е завършено. Последните дни ще са доста напрегнати за някои от вас, които все още имат да приключат с кармични въпроси. Правете това, което знаете, че е правилно, тъй като не можете да вземете със себе си нищо от старите вибрации. Това най-вероятно се отнася до вас по много личен начин и ако не сте сигурни за това, опитайте се да намерите онези тихи моменти, когато може да се вглъбите, за да получите отговорите. Вие действително имате всички отговори вътре в себе си, но обикновено не си спомняте да използвате това. Просто се уверете, че егото ви не се намесва и не надмогва Висшия ви Аз, тъй като то действа от името на старото ви аз. С времето вие разбира се няма да имате проблеми от такова естество, тъй като ще сте придобили по-голямо ниво на съзнание.

Властта в света е все още у вас, хората, ето защо Илюминатите се опитаха да отнемат правата ви с фалшиви и непочтени средства. Трябва само достатъчен брой от вас да се обединят с обща цел и силно намерение и бихте се изненадали да научите колко много енергия носи това. Мисълта е мощна, но трябва да е подкрепена от вяра, ако искате да имате някакъв шанс да постигнете целите си. За определен период от време вие допринесохте към различни движения за мир, а това ви доближи много близо до постигането му. Световният мир трябва да дойде и ще бъде деклариран скоро. Войните са като мор и не постигнаха нищо освен мизерия и дълг сред участващите в тях нации. Помислете за броя на семействата, разкъсани от безсмислени военни действия и загубата на любими хора.

Можем да ви кажем, че тези, които служат на държавите си, се разочароват от това, което преживяват. Също така, както нарастват нивата на съзнанието, така ще нарасне и броя на хората, които искат да напуснат тези служби. Войната е жестока игра и стана по-унищожителна с въвеждането на технологичния напредък. Както всичко останало, което няма място в бъдещето, тя не може да поддържа съществуването си и трябва да отпадне. Вие знаете и ние знаем, че ако същата енергия беше вложена за постигането на световен мир, щяхте да сте го постигнали преди много, много години. Бихте живели в пълно единство и бихте се радвали на добър стандарт на живот без бедност или недоимък.

Разбира се, мирът, за който говорим, все пак ще е ваш и ще настъпи много по-бързо, отколкото може да очаквате. Ние работихме с властите ви дълго време, за да го доведем до съществуване и ако е възможно, нашата цел е да го внедрим преди края на годината. Това е нещо, което ще ни е разрешено да приложим и имаме способността да го направим. Нищо не може да се скрие от нас и също така ще знаем, ако сме лъгани, когато се съставят споразуменията. Бихме сметнали това за малко вероятно, тъй като до тогава „правилните” хора ще ръководят всяка нация. Няма време да се заиграване с бъдещето на всички вас, затова ние ще се занимаваме само с тези, които са с положително мислене и взимат присърце вашия интерес.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на онези, които работят усърдно и честно, за да върнат свободата ви.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси 

Превод:TaunoNo comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com