We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, October 19, 2012

19.10.2012 
СаЛуСа – 19.10.2012г.

Ето ни на прага на велик епизод от вашето пътуване в дуалността, който ще приключи с напускането на сегашното ви измерение на онези, които са готови да се издигнат. Това не означава, че всичко веднага ще се промени, но ще доведе до издигането ви в по-високо измерение, където ще сте с други души от подобна вибрация. То ще осигури живот, в който изпитвате близка хармония и радостна връзка с всички души. Грубостта и конфронтацията, които имате сега, ще изчезнат завинаги, тъй като тези същества, които причиняват такива проблеми, не са готови да се издигнат. Издигането е за онези от вас, които се пробудиха за истинската си същност и се стремят да се издигнат. Когато може да приемете всички други като Едно с вас и да живеете живота си чрез даване на Безусловна Любов, тогава сте идеален пример за човек, който е готов.

Ако не смятате, че сте готови, но въпреки това искате да се издигнете, концентрирайте се върху извисяването си като дадете всичко от себе си, за да успеете. Почти е сигурно, че вие ще го постигнете, защото сега има масивни вливания на енергия във вашия свят и ще привлечете тази енергия към себе си. Ще знаете, че това се случва, тъй като малко души могат да получат енергията, без да почувстват ефектите от нея. Тя може да се почувства като леко замайване и общо усещане за лекота в тялото ви. Има други условия, които може да ви насочат да вярвате, че сте на път да се разболеете, но скоро ще преминат без никакъв ефект. Със сигурност ще откриете, че сте в състояние да се контролирате, когато се сблъскате с разрушителни сили, а именно опитомяването на емоциите е това, което ще ви позволи да достигнете това ниво. Същевременно ще сте модел за други, които ще имат полза от присъствието ви.

Светлината както винаги продължава да расте експоненциално и ви носи напред по-бързо от всякога. Тя ще достигне оптималното си ниво на 21 декември 2012 и ще предизвика Възнесението на Майката Земя и на всички онези души, които са готви да отидат с нея. До тогава вие ще сте уверени отново за безопасността и бъдещето на онези, които поемат различен път и всичко се случва както трябва да се случи, според Вселенския Закон. Просто казано той гласи, че никоя душа не може да се придвижи нагоре докато не е достигнала подобна вибрация. Всички са обгрижвани и до времето на Възнесението, всяка душа ще е наясно с това, което ще се случи. Тъй като цикълът приключва, има естествени промени, които отключват следващата фаза на вашето пътуване, което се стреми да ви отведе по-нагоре. Възможностите са винаги на разположение за всяка душа.

До известна степен животът продължава както преди, но вече виждате знаците на промяна, които са неизбежни. Колко много страдание има, зависи от вашите Правителства и от това колко бързо те адаптират новите начини, които им се предлагат. Военната мощ няма да забави промените, въпреки че Илюминатите предложиха те да я използват срещу нас, ако опитаме разкриване и се появим на вашата Земя. Ние лесно можем да се справим с такива заплахи, но не искаме да създаваме условия, които може да рефлектират срещу вас. Всички ние сме за разкриване колкото може по-скоро, но то трябва да е на мирен фон. Въпреки това, то може да се случи, когато най-малко очаквате, тъй като има повече от една държава, която ще подкрепи такова обявяване.

Вие бяхте търпеливи толкова дълго време и това се оценява, но знайте, че събитията трябва да бъдат пуснати в ход много, много скоро. Ние сме готови и разчитаме на съюзниците си да подготвят терена, така че да можем да продължим. До тогава, продължете както обикновено и приемайте нещата така, както се случват ден по ден. След време всички ваши нужди ще бъдат удовлетворени, въпреки че някои от вас ще носят повече неудобство от други. Ние сме наясно с това, което е вероятно да се случи, и няма да позволим въпросите да излязат извън контрол. Ние се грижихме за вас и посочвахме пътя ви от доста дълго време и сега имаме по-голямо присъствие в сравнение с когато и да било преди. Все още не сме в състояние да разкрием повече от нашите кораби, докато не отстраним заплахата срещу нас. Обаче, когато го постигнем, ще предприемем славно показване, за да поздравим всички вас.

В първите дни на гледки на НЛО ние редовно осъществявахме контакти с тези, които бихте нарекли”обикновени хора” и въпреки това техните преживявания бяха съзнателно укривани от вас. Ние дори ги вземахме на пътувания из вашата Слънчева Система, доказвайки, че другите планети имат интелигентен живот на себе си и все пак бяха правени опити да се потиснат подробностите. С разкриването доказателствата ще са напълно неоспорими, тъй като вие сте запознати с хуманоиди не само от вашата система, а и от други звездни системи. Ние бяхме разделени от вас твърде дълго време и споделяме вълнението ви при мисълта да се срещнем с вас.

Галактическата Федерация на Светлината в никакъв случай не е военна организация, но във Вселената има сили, срещу които ние имаме нужда да се защитим. Те са основно тъмните сили от групата на Рептилите, но бързаме да добавим, че има и други с мирни намерения. Във вашата Галактическа история има много разкази за мощни войни между цивилизациите. Обаче, тази епоха отмина и беше деклариран мир между воюващите фракции, а част от нашия дълг е да гарантираме, че този мир се спазва. На вашата Земя все още има доказателства от техните посещения, но те не винаги са разпознавани заради това, което са, и са пренебрегвани, защото не се вписват в приетата ви версия на историята. Всъщност много от вашата история е измислица и има малко общо с истината. Има области, на които ние ще обърнем внимание, тъй като е важно да се знаят фактите.

Продължавайте да гледате напред, защото събитията са на път да се разиграят и няма да сте разочаровани. С тъмните сили е свършено, що се отнася до упражняване на волята им срещу вас. Те са като беззъб тигър, но все пак трябва да се избягват и да се държат под контрол докато бъдат отстранени. Много от вас знаят кои са лидерите, както знаем и ние, и няма да им позволим да се издигнат отново. Парите все още им купуват време, но никога няма да им купят свободата да избягат от правосъдието за престъпленията си срещу вас. Никога не е твърде късно за тях да се променят и да запишат много добро, ако се откажат от стремежа си да продължат по старому.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам, че часът на полунощ започва да бие, и така обратното броене започна. Така че, моля, останете спокойни още малко, тъй като всичко идва за този, който го чака. Бог да Благослови Всички Вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:TaunoNo comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com