We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, October 4, 2012

3.10.2012СаЛуСа – 3.10.2012г.

 
Както без съмнение отбелязвате, безпокойството сред населението на света се разпростира. Хората не са настроени повече да страдат заради позора на Банкерите, които предизвикаха въвеждането на тези жестоки мерки за икономии в участващите държави. Правителствата се страхуват от силата на хората и знаят, че ако те настояват, ще бъдат принудени да намерят друго решение на проблемите. В дългосрочен план, опрощаването на дълга е пълният отговор, но ще трябва да изчакаме и да видим дали това се осъзнава. Вие хората умишлено сте били държани в нужда с цел Илюминатите да ви направят зависими от тях. По този начин те бяха в състояние да диктуват точно как да се развива живота ви.

И така, играта на власт все още се играе, но в крайна сметка тя се движи към хората, които се пробудиха за това как са били подвеждани да позволят на тъмните сили да управляват живота им. Като Суверенни Същества вие трябваше да имате далеч по-добро качество на живот и имаше далеч по-адекватни средства за вашите правителства да постигнат това. Богатите и властимащите ви задържаха, за да поддържат собствената си позиция в обществото. Когато богатството се преразпредели, ще видите, че в света е имало достатъчно, за да се радва всеки на изобилие. Промените, които ще доведат до връщане на изобилието, са в ход и след известно време ще се случат в живота ви. Ние от Галактическата Федерация на Светлината ще имаме роля в това, а плановете вече са готови.

Като вас ние чакаме да се случи достатъчно напредък, така че да можем да наблегнем на нашата отговорност към вас, за да гарантираме, че пътят към Издигането се отваря по-бързо. Очевидно с наближаването на крайните времена по толкова бърз начин ние действително искаме да имаме възможността да дойдем на Земята, тъй като нашата технология ще позволи комуникациите да се издигнат на по-ефективно ниво. Тогава ще можем да се обърнем към света, който ще чуе това, което трябва да кажем на съответните им езици. В общи линии ние трябва да се уверим, че всеки знае за Издигането и има възможността да вземе участие в него. Някои разбира се ще се интересуват малко или въобще няма да се интересуват от това, но поне няма да могат да кажат, че не са знаели за него.

Ние виждаме, че разделението на Земята става по-широко между онези, които са от Светлината и онези, които все още са задържани от по-ниските енергии. Пробуждането постепенно се разпространява и много души осъзнават по-големия си потенциал да правят промени към по-добро в живота си. Липсата на вяра в Бог не е непременно пречка за хората да се възнесат, тъй като много от тях по сърце са много мили и достойни хора. Това, което има значение, е какви сте отвътре, но ние винаги се връщаме към нуждата да се отнасяме с другите като със себе си. Ние многократно ще ви напомняме, че Всички Вие Сте Едно и ако може да приемете това, вие ще се придвижите в Светлината, поради Любовта ви към всички Същества. Доста лесно е да се издигнете, а с това ще изпитате по-голяма степен на съзнание.

Дори и за миг не се съмнявайте, че сте мощни души и не поставяйте никакви ограничения на способността си да постигнете по-високо ниво на съществуване. Вие имате потенциала да бъдете каквито искате, но трябва да работите за това, за да успеете. Вие не сте посочвани като Богове без причина и много от вас са вече Майстори. В близкото бъдеще ще откриете истинската си идентичност и ще откриете, че силно сте се възползвали от опитите си в дуалността. Ще продължите, за да имате още опити, но в по-високите измерения темпото на еволюцията е много по-бавно. Очевидно вие не се сблъсквате с ежедневните предизвикателства, които имате сега или с възможността да еволюирате толкова бързо.

След толкова дълго време в по-ниските вибрации ще е приятна промяна за вас да се преместите в по-мирни измерения, където може да се отпуснете и да се забавлявате. Има още толкова много нива, в които може да еволюирате и всяко едно е от повишени вибрации и Светлина. В крайна сметка вие ще се придвижите отвъд нуждата да приемате форма, както я разбирате, но независимо от това ще можете да я придобивате, когато ситуацията го изисква. Вие няма незабавно да придобиете всички предимства заедно, но бързо ще придобиете тези, които ще заменят онези, които изоставяте. Задълженията и неприятните особености на живота в третото измерение повече няма да съществуват и всичко ще е красив и удовлетворяващ опит.

Продължавайте да гледате на светлата страна на нещата, дори и ако страдате от болест или недъг, тъй като те няма да са с вас за дълго. Тялото ви вече се променя и скоро вибрациите ви ще са достатъчно мощни, за да доведат до обрат. Мисълта да имате съвършено тяло ще помогне за неговото създаване, тъй като това, върху което се фокусирате, е това, което получавате. Ето защо ние ви насърчаваме да се фокусирате върху Светлината, а не върху неща от по-ниските енергии. Не се съмнявайте в способностите си, тъй като можете да създавате чрез чиста мисъл. Разбира се, когато е колективно, това се увеличава експоненциално и ви носи към Издигането. То допълнително е подсилено от Светлината, която идва към вас от много други източници и на, и извън Земята.

Ние постоянно ви информирахме, че като силно духовно Същество, Барак Обама беше предопределен да спечели Президентските Избори. Сега виждате, че позицията му изглежда гарантирана, а това означава, че ние можем да чакаме докато след това се включим в Разкриването. Това ще доведе до започването на много големи промени и накрая ще видите рухването на тъмните сили. Те живяха назаем и би трябвало да са си отишли преди доста време, но се опитаха да откажат очевидния факт, че Светлината е победител. Тя не бе подпомогната от апатията на хората, които не успяват да видят как свободата им е отнета от тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви информирам, че ние продължаваме да премахваме тъмните сили, които използваха бази на вашата Земя от много дълго време. На тях не им е позволено да останат повече и нямат място в процеса на Издигането. Съществуването им досега основно беше наследство от преди няколко хиляди години, а доказателствата все още стоят в записаната ви история. Както много от вас знаят, напоследък на Сивите им беше позволено да пребивават на Земята чрез споразумение с вашето правителство на САЩ, но те също трябва да напуснат.

Благодаря ти, СаЛуСа 

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com