We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, October 8, 2012

8.10.2012

 
СаЛуСа – 8.10.2012г.
 
Никога не е твърде късно да обърнете поглед към Издигането и действително да осъзнаете, че ако се чувствате готови, със сигурност сте на етап, в който бихте могли да го постигнете. Изисква се фокусиране и намерение да продължите, но трябва да разберете, че дали ще се издигнете зависи от нивото ви на съзнание. Трябва да работите упорито за каквото и да е вашето разбиране относно това да си Едно с целия живот, без изключение. Любов е работната дума, която ще ви види успешни, но ще трябва да работите върху нея, за да преодолеете самите човешки емоции, които често ви дърпат назад. Имате склонност първо да действате и после да задавате въпроси, така че трябва да се намери нов начин за реакция спрямо ситуации. Прошката също е от жизнена важност, когато сте били жертва на действията на някого дори ако това не ви е в природата по никакъв начин.

Даден съвет също ще е полезен, когато изчиствате карма, свързана с взаимоотношения. Това вероятно са най-трудните предизвикателства, пред които е вероятно да се изправите и вие сте съветвани най-добре да се опитате и да оставите тези, които са замесени, с вашата прошка. Вие просто не можете да продължите, ако продължите да носите негодувание или продължите да таите негативни мисли. Оставете миналото да си отиде и излезте на нов път, който води към Светлината и Любовта. Тогава ще се почувствате спокойни и ще знаете, че сте отрязали връзките си със старата парадигма, която повече не ви служи. Вероятно е онези, които четат тези думи, вече да са решили да променят живота си и да се концентрират върху подготовката за Издигането.

Помнете, че вашето тяло е вашият храм и се грижете за него и отбягвайте всякакви практики, които знаете, че му вредят. Например не можете да вземете навиците си да взимате наркотици в по-високите измерения и колкото по-скоро решите да скъсате с пристрастяването, ще успеете. Същият принцип може да се приложи към други пристрастявания като алкохола, който във всеки случай ще навреди на тялото ви. Помислете внимателно какво трябва да направите, за да гарантирате извисяването си, и ще получите помощ от Водачите си. Бог иска всяка една душа да се издигне, но приема, че като ви е дал свободна воля, крайният избор е ваш. Попитайте се сериозно дали искате да останете в сегашния си трето измерен цикъл и ако не можете да видите ясно пътя си, за да искате такъв преход, това ще е окончателно.

Краят на цикъла наближава много бързо и наша радост е да видим как Служителите на Светлината издигнаха Светлината на Земята. Светлината привлича още повече Светлина и вашия път към Издигането се отваря. Времевите линии се сближават и скоро най-мощната времева линия ще ви издига с Майката Земя. Това трябва да се случи и ще раздели онези, които са готови от онези, които не са и това е естествен резултат от промените, през които преминавате. Това също означава, че след като се издигнете, тъмните сили напълно ще са отстранени от живота ви. Мирът, който търсехте и за който се молихте най-сетне ще е ваш и чрез процеса на Издигането действително ще изпитате промените в себе си. Не че само ще изпитате промените тогава, защото това започна преди няколко години, но реалното Издигане ще е крайъгълният камък по пътя ви.

Има много промени, които ще се случат на Земята и значително са се увеличили тази година. Това означава, че проблемите ви ще растат докато нещо от естеството на прочистване може да се направи. По-очевидните области са свързани с политиката и много страни по света изпитват големи катаклизми. За съжаление трябва да се стигне до такива крайности преди да се приеме необходимостта от огромни промени. Въпреки това, веднъж приети, няма да се губи време в създаване на нови системи. Ние виждаме, че след като политическите въпроси са решени, останалите помени ще последват доста бързо. За момента, вие като индивиди сте най-важни, тъй като ние искаме да осъзнаете каква чудесна възможност ви се предоставя чрез Издигането.

Не е задължително да се откажете от привързаността си към вещите си, за да се издигнете, но всичко, което носи ниска вибрация, не може да върви напред с вас. Например, някои от вас имат забавления или хобита, които включват събиране на сувенири, свързани с хора или събития, които са нежелателни. Новите вибрации всъщност ще позволят проявяването в нова Светлина на много неща във вашата реалност. Всичко ще бъде изразявано в енергия, която ще донесе красота и съвършенство в него. Предметите ще изглеждат по”живи” и вие ще имате по-близка връзка с всички чувстващи същества, тъй като нивата на съзнанието ще са много по-високи от преди. Всъщност вие ще имате полза от издигането по толкова много начини, скоро ще забравите времето си в дуалността. Тя в крайна сметка ще изглежда като лош сън, въпреки че винаги ще се възползвате от опита.

В бъдещето всяка ваша нужда ще бъде удовлетворявана и няма да ви липсва абсолютно нищо. Тъй като времето напредва и вие развивате уменията си за създаване, ще сте в състояние да си осигурявате всичко сами. Същевременно ще се възползвате от предимствата на използването на новите технологии, които ще покриват нуждите ви. Всичко това е готово за вас и само изчаква точното време, за да бъде въведено и разпространено. Обаче не очаквайте твърде много веднага, тъй като промяната няма да се случи за една нощ. Както ви казахме преди, наш приоритет е да донесем помощ и облекчение на онези, които са в неравностойно положение и им липсват основни неща за живот. Ще сте извисявани в поредица прогресии от там, където сте сега, за да заемете мястото си в Златната Епоха на абсолютна красота и радост.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че само ако можехте да зърнете какво ви очаква, сегашните ви тревоги биха изглеждали малки или никакво последствие. Има толкова кратко време преди Издигането, така че опитайте се да мислите по отношение на ползите, които скоро ще получите. Вие ще сте си спечелили правото на тях и те напълно ще променят живота ви. Ние от Галактическата Федерация на Светлината ще продължим да работим с вас след Издигането и ще ви помогнем да придобиете пълно Галактическо Съзнание. До тогава вие не ще знаете какво е да имаш това ниво на съзнание, тъй като в сравнение с тогава вие сега до голяма степен не сте наясно с истинските си възможности. Вижте ни и ще видите в нас истинската си същност, каквито ще сте в близко бъдеще.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com