We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, November 12, 2012

12.11.2012 
СаЛуСа – 12.11.2012г.

Скъпи мои, въпросите наистина полетяха с идването на 11.11, който отвори портал, през който премина повече Светлина през вас в Земята. Онези от вас, които отделиха време, за да работят със Светлината, не само издигнаха собствените си вибрации, но и тези на планетата. Като резултат е много вероятно да се чувствате извисени и да усещате лекота в главата си, но това скоро ще се уталожи. Вероятно най-забележимата промяна във вас ще е признаването ви на по-дълбоко чувство на спокойствие и мир. Тъй като участвате в по-нататъшни издигания, ще станете още повече Едно, а другите ще „почувстват” мощните енергии, които излъчвате. Сега вие сте във времето, което очаквахте и когато се огледате наоколо, ще видите промените, които се случват навсякъде. Това ще донесе радост и щастие, а те отново ще издигнат вибрациите.

На лично ниво нищо не е по-важно от вашите приготовления за Издигане. Каквато и форма да очаквате да приеме то, вие ще се издигнете и след това всичко останало ще последва в бърза поредица. Не се тревожете за материални неща, тъй като всичко, от което се нуждаете ще е на ваше разположение, а всъщност и повече. Планът за вашето добруване е взел под внимание всички аспекти на вашите нужди и ще има плавен преход от сегашното ви измерение в петото. Настойте се да се насладите на преживяването, тъй като то е уникално и вие сте привилегировани да сте един избран за него. Няма абсолютно нищо, от което да се страхувате и всяка душа ще е обичана и ще се полагат грижи за нея на всеки етап. Ние ще ви придружаваме и ще гарантираме, че процесът преминава гладко и ще ви приветстваме в по-висшите реалности.

Поради това, че умовете ви са ангажирани другояче, има един аспект от бъдещите ви животи, който сякаш не получи много внимание. Имаме предвид вашите бракове или партньорства, тъй като те ще са свързани с по-висшите измерения. Вече няма да сте обвързани с обетите от третото измерение и ще зависи от всеки отделен човек дали иска да продължи на същата основа и ще откриете, че имате много повече свобода. Също така за разлика от на Земята, където привличането е основно от физическо естество, любовта на други души е обмен на енергия, което ще е напълно естествено, тъй като всички онези, в чието присъствие ще бъдете, ще имат вибрация, която ще е в хармония с вашата. Въпреки това, вие може да „присъединявате” енергии на още по-високо ниво и за каквато и да е цел, да станете Едно. Например това може да е, за да служите заедно на Светлината и дори да въведете друга душа във вашия свят. Такова обединение е далеч отвъд всичко, което вече ще сте изпитали.

Както ви казахме преди, почти всеки аспект от живота ви, както сега го познавате, ще се промени. Вие бързо ще се адаптирате към нов разширен начин на живот, който ще ви предложи толкова много възможности да пътувате, докато преди бяхте ограничени на Земята. Не само това, но също така и в по-високите измерения, където някои души вече са готови да заемат мястото си. На вашата Земя се гледаше като на „планета – затвор” и това е точно определение, тъй като поради ниската ви вибрация бяхте възпрепятствани да я напускате. И също така Земните енергии бяха ограничени, за да им се попречи да замърсят космоса извън нея.

По подобни причини вие също бяхте пазени под карантина, за да се гарантира, че експериментът на изпитване на дуалността бе в състояние да продължи без външна намеса. Единственото изключение беше, когато на определени Извънземни им бе дадено разрешение да се свържат с вас, защото имат подобна ниска вибрация като вашата. Естествено тъй като вашите вибрации се издигнаха, което стана толкова съществено през последните 30 години, вие привлякохте вниманието на онези, които са по-развити. Така че всъщност ще се срещнете с други цивилизации, за които знаете малко или не знаете нищо сега. Ние от Галактическата Федерация на Светлината разбира се вече сме ви познати и сме ваши дългогодишни приятели и семейство.

Земята винаги ще пази мили спомени за вас въпреки травмата и мизерията на много животи, които бяха жестоки предизвикателства за вас. Това може да се компенсира чрез бърз духовен растеж в резултат на такива опити. Никъде другаде във Вселената не могат да се предложат подобни възможности за растеж и това е една от основните причини, поради които вие приехте такива предизвикателства. Най-накрая вашите спомени за този период ще избледнеят на заден план, но вие винаги ще се възползвате от растежа в нивата ви на съзнание. Ще напуснете дуалността като далеч по-велико Същество, отколкото бяхте, когато за първи път влязохте в нея, преди еони от време. Така че радвайте се на предстоящите седмици, които са на път да преминат в действие и да ви донесат много от промените, които сте очаквали.

Старата парадигма рухва отвъд точката, в която може да бъде възстановена и ние сме готови да ви помогнем да доведете новата парадигма до съществуване. Всъщност, зад кулисите много неща продължават към този завършек и напреднаха доста бързо. Ние продължаваме да осъществяваме повече появявания във вашите небеса, отколкото някога преди и когато най-сетне можем да започнем прелитанията си знаем, че те ще са приети добре. Ние чувстваме, че вие най-сетне започвате да се отпускате и да приемате нещата така, както се случват, знаейки, че всичко е наред и ще се възползвате от помощта ни, която ще ускори придвижването на нещата. Каквото и да е нужно да се случи в тази страна на Издигането, ще дойде, както е предвидено.

Иска ни се вашите медии да бяха освободени от хватката на онези, които изопачават новините ви, често умишлено изкривявайки фактите, за да ви подведат. Също така толкова много въведени закони ще бъдат променени, за да имате повече свобода на информацията, а тя повече няма да бъде тайно позволявана като извинение, за да се скрие истината. Степента, в която бяхте държани в мрак, е далеч отвъд това, което подозирате, и ще сте изненадани от това, което бе развито за вашите Космически програми. С помощта на Извънземните бяха направени удивителни подобрения в Космическото пътуване, както ще разберете. Сега доста кораби, които виждате в небесата ви, са ваши собствени, за които вие бяхте възпрепятствани да знаете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение повода, когато можем да се срещнем с вас и да си разменим приятелски поздрави. Лесно ще свикнете с нас, защото ние сме вас от по-високо ниво на съзнание. Ние имаме толкова много неща да споделим с вас и ще е чудесно време. Нашата любов тече към вас свободно по всяко време.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com