We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 16, 2012

16.11.2012 
СаЛуСа – 16.11.2012г.

Забелязваме голям подем в количеството Светлина на Земята и това се дължи на вас и на вашето посвещение да донесете толкова много от нея. За някои енергиите се оказват твърде силни и объркващи. Въпреки това, когато научават какво всъщност се случва, те може да са в състояние да се носят по течението с енергиите и да изпитат по-висша степен на съзнание. В противен случай те може да изпитат чувства на предстояща промяна, без да са в състояние да определят какво се случва. Каквото и да им се случи, бъдете сигурни, че като всички останали, те ще вземат нещо положително със себе си. Както често заявявахме, всеки опит е от значение за вас, що се отнася до вашата еволюция.

Спомените от неприятни преживявания в крайна сметка напълно ще избледнеят на фона на вашето съзнание и с времето ще се забравят. Често единственото нещо, което ги задържа в паметта ви, са изпитаните болка и страдание, но след като сте в по-високите вибрации, вие ще престанете да ги връщате. Енергиите на Любовта са най-мощните, които съществуват и както ще откриете, те могат да създават „чудеса”, особено в изцелението, от което много от вас силно се интересуват. След Издигането вашите способности да създавате и да лекувате ще се засилят и в същото време ще бъдете подпомагани от установяването на Града на Светлината, Седона. Той ще стане Мека, където хиляди ще ходят за изцеление на ума, духа и душата. В действителност има милиони хора, които се нуждаят от някакво лечение и помощ по други начини и ето защо скоро ще последват и другите 12 Градове на Светлината. Не се тревожете, че вашите нужди ще бъдат пренебрегнати, тъй като ние познаваме всички вас много добре и никой няма да бъде пропуснат.

Ние наблюдаваме повишаващите се нива на съзнание и те абсолютно се ускоряват с невероятна скорост. Това е, което искаме да видим, тъй като то отваря повече сърца и умове за това, което става, преди всичко вие може да сте индивидуални души, но също сте и част от групово съзнание. Ние не виждаме вие да достигате критична маса все още, но знайте, че това е индикатор за това колко близо сте до нея. Ние не говорим за броя на участващите души, а за качеството и нивото на енергиите на онези, които са близо до възнасяне. Ако те са готови, нищо не може да спре отделните души да се издигнат преди 21 декември. Огромното мнозинство от вас са в готовност да се възнесат с Майката Земя и само какво преживяване ще се окаже това. Много души биха искали да преживеят това по този начин, така че Скъпи мои, считайте се за привилегировани да сте били сред избраните, които да вземат участие в това.

Някои от вас се чувстват така, сякаш сънуват и че не стъпват здраво на земята. Това чувство ще премине, когато свикнете да изпитвате по-висшите вибрации. В резултат на това вие ставате по-мощни Същества от Светлина и помагате на други души да се извисят. Красиво е да се види такъв голям обмен на енергии и ние насърчаваме безусловно даване от тях на всеки срещнат или всеки, който минава край вас. Усмивка или сърдечен поздрав е достатъчен, за да отвори сърцето на друга душа, а здрависване или прегръдка е мощен обмен на енергии. Време е да разпознаете Светлината във всеки и да видите отвъд външната обвивка. Някои питат какво мога да направя, за да разпространя Светлината, така че ние дадохме някои прости ежедневни неща, които може да направите.

Друго полезно упражнение, което също ще разпространи Светлината, е да сте открити за вярванията си, но без да прекалявате, тъй като в противен случай хората ще „изключат” вниманието си. Засейте семената, които ще доведат до растеж в съзнанието им, защото с настъпването на промените те ще имат много въпроси, нуждаещи се от отговор в умовете им. От сега до Издигането ние ще се опитаме да отворим нови канали на информация за вас, тъй като искаме да избегнем разпространение на дезинформация вместо истина. Все още трябва да сте проницателни спрямо това, но всеки с разумна степен на напредък би трябвало да е достатъчно интуитивен сега, за да знае какво да приеме. Вие взимате много решения на базата на интуицията и това е най-добрият начин да се придвижвате напред в такова важно време.

Бихме искали да започнете да се фокусирате повече върху бъдещето и това, което то пази за вас, отколкото върху сътресенията, произтичащи от трето – измерните промени. Естествено за мнозина това става неприятно време и още повече за онези, които още не разбират защо се случва това. По какъвто и начин да гледате на това, остава толкова малко време, че нищо неприятно няма да устои за много дълго. Така че компенсирайте го като му обръщате колкото може по-малко внимание. Мислете за Новата Епоха и всички ползи, които тя ще ви даде и за освобождаването ви от изпитанията и трудностите на дуалността. Припомнете си, че обслужвате последния си живот в третото измерение и в бъдеще няма да има очакване или изпитване на смърт. Вие сте този, който ще реши кога иска да се придвижи напред и просто ще остави тялото си и ще премине в следващия си живот и това ще е ваш избор.

Ще откриете, че най-сетне живеете живот, в който всичко е в изобилие и всичко е свободно достъпно и безплатно. Поради опита ви в сегашното ви измерение, едно нещо, което ще е трудно да схванете, е, че буквално цялото ви време ще е ваше. Обаче не се тревожете, че няма да имате какво да правите, защото има далеч повече възможности в по-високите измерения, отколкото на Земята. В дъното на ума ви може също така да има силна мисъл, че бихте искали да служите на другите и съществуват много групи и организации за тази цел. Вселената е огромна с милиони галактики, които включват цивилизации подобни на вашата собствена, която се нуждае от помощ, за да еволюира.
По-близо до вкъщи, в собствената ви галактика също има много цивилизации като вашата.

Сигурен съм, че се интересувате от нашите прилепнали към кожата космически костюми, в които се „обличаме” със силата на мисълта. Ако се замърси или повреди тъканта, както бихте казали, може да я оправите директно чрез собственото и ниво на съзнание. Много неща са проектирани по такъв начин, че не се нуждаят от внимание от наша страна. В действителност органичните ни компютри са програмирани, така че да функционират напълно самостоятелно и имат по-големи нива на съзнание от нас. Ето докъде стигате след 1000 години живот в по-високите измерения. Така че, вярвайте ни, когато казваме, че можем да се справим с всичко, свързано с вашето Издигане. Всичко ще се извърши както е планирано и ще продължи добре след Издигането, тъй като се възползвате от новите енергии. Ние имаме приоритетите подредени и ще се погрижим за тях веднага.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви оставям със сияйна любов към всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com