We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, November 19, 2012

19.11.2012 
СаЛуСа – 19.11.2012

Да се мисли, че след подготовката ви за Издигане в продължение на няколко години, това време вече е дошло. Изведнъж това, за което сте мечтали, е доближило достатъчно близо до вас, за да почувствате какво е да изпитвате по-висшите енергии. След като веднъж е преживяно, то не се забравя никога, тъй като е възторжено чувство на пълна радост и щастие, мир и доволство. Представете си да сте в това състояние на блаженство нормално всеки ден и да сте свободни от по-низшите емоции. Това е истинският ви начин на живот и ето защо онези от вас, които са готови, ще излязат от дуалността. Някои от вас винаги са чувствали, че нещо им липсва в живота им, а сега открихте какво е то.

Ние осъзнаваме, че тези промени пропълзяват и в хората, които все още нямат представа какво се случва. Те може все пак изведнъж да се събудят, тъй като енергиите предизвикват вътрешно разбъркване и ново ниво на съзнание. Въпросът е дали те са в състояние да отхвърлят по-низшите енергии, които в противен случай ще възпрепятстват напредъка им. За някои преходът изисква прекалено много, защото те са започнали да разчитат на тези ниски енергии в ежедневието си. Не е лесно да се предадат предимствата, придобити чрез извисяването ви и все пак те винаги ще се помнят. Думите понякога не са достатъчни, за да се опише животът, който е базиран на хармонията и баланса, които ви носят по-висшите енергии. Всичко е взаимно свързано от това, което вие наричате „любов”, която прониква в цялата Вселена и по своята същност е всичко, което съществува.

Малко по малко ние ви представихме какво ще е, когато вие заемете мястото си в по-висшите измерения. Това е напълно различно качество на живот, който е толкова по-добър от това, което сега изпитвате. Толкова различно, че вие ще се чудите как сте успели да оцелеете в такава ниска вибрация. Всичко това се дължи на вашата устойчивост и решимост да преодолеете пречките, пред които бяхте изправени. Проблемът беше, че бяхте водени да вярвате, че това, което изпитвате, беше съвършено нормален живот, а възможността да го подобрите ви беше отказана. Тъмните заговорници ви държаха в постоянно състояние на нужда и по този начин бяха в състояние да ви поддържат заробени и зависими от тях за всяко нещо. Въпреки това, с постоянно нарастващите ви нива на съзнание, вие се пробудихте за това как бяхте експлоатирани и се борихте за вашата свобода.

За сравнително кратко време спрямо това колко дълго сте били в дуалността, вие открихте гласа си и решимостта си да получите обратно суверенитета си. Естествено имахте огромната подкрепа от другата страна на завесата, но вие привлякохте тази помощ чрез позитивния си подход към предстоящата задача. Плюс факта, че планът за вашето извисяване беше вече на мястото си. По различно време толкова много цивилизации от Галактическата Федерация на Светлината ви идваха на помощ, особено в последните 100 години. Въпреки че бяхте предопределени да успеете, начинът, по който го направихте, зависеше изцяло от вас. Всъщност, вие се справихте толкова добре, че намалихте влиянието на това, което в противен случай би било много травматична година. Много предсказания пропаднаха в страни от пътя, защото вие извисихте вибрациите до точка, в която тези предсказания станаха ненужни. В година, в която би могло да има толкова много повече сеизмична активност, това въобще не е изключение.

Вие сте Галактически Същества в развитие и скоро ще живеете живота си като нас, с всеки комфорт, от който вероятно ще се нуждаете. Сега прекарвате толкова много време в пътуване и е чудо, ако свършите нещо. Това е важна област, с която ние вече сме оборудвани да се справим. Промените не могат да се случат за една нощ, но да сте мобилни е приоритет, за да изпитвате много по-лесен живот. Има видове напреднал транспорт, който ще покрива различните ви нужди, от ежедневните ви лични пътувания до кораби, които могат да напускат Земята към други планети. Най-накрая вие ще имате компютъризирана система, която работи напълно автоматично и без шофьор за вашите наземни пътувания. Няма нужда да се казва, че те ще са напълно екологично чисти и ще работят с безплатна енергия.

Много безплатни енергийни иновации вече съществуват на Земята, но развитието им беше възпрепятствано, за да се подкрепят и поддържат Корпорациите, които биха били засегнати от тези иновации. Въпреки това, не може да спрете напредъка дълго време и бързо ще бъдете придвижени в Новата Епоха. Ще откриете, че постепенно ще имате толкова много повече време за себе си, за развлекателни занимания и други интереси. Работата, такава, каквото сега я познавате, няма да е толкова трудна и толкова много неща ще работят с малко човешка сила, поради високите технологии. Забавленията ще са доста различни и повече няма да се фокусират върху игри или филми, които прославят войната и подобни негативни действия. По-високите измерения не са място за нищо, което има ниска вибрация.

Ще имате много вълнение и задоволство при проучването на Слънчевата ви Система и научаването на повече за вашата Земя. Да се движите назад и напред във времето също ще е много интересно, особено за онези, които обичат историята и археологията. Всяко пътуване навън във Вселената ще е приключение, така че няма да ви липсват възможности да разширите знанието си. Духовният ви растеж няма да бъде пренебрегнат, но ще е много по-бавен в сравнение със сега, когато все още сте в дуалността. Според нас вие сте Бойци от Светлина, които спечелиха голяма победа над тъмните сили след придобиване на по-ранните ви неприятни опити с гибелта на Лемурия и Атлантис. Уроците бяха научени добре в ситуации, в които имаше да се понесат много изпитания и трудности. Всичко това свърши сега и Майката Земя се подготвя да се издигне с вас, така че да изпитате чудесната нова Земя, която ще бъде тя.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм само един от многото, които отблизо следяха напредъка ви в продължение на много, много години. Сега вие сте толкова близо до Издигането, че ние също сме доста развълнувани. Търпението ви беше чудесно въпреки закъсненията и сте почти в края на дългото си чакане. Ние ви обичаме заради това, което сте, като Божествени Същества, изразяващи истинската си същност чрез вашата Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com