We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 21, 2012

21.11.2012 
СаЛуСа – 21.11.2012г.

Вие имате поговорка „ времето не чака никой” и е така, тъй като онези, които все още спят, си оставят много неща, които да разберат. Това започва с тези, които не вярват, че има Бог и все пак обвиняват Бог за това, което се случва по света. Бихме искали те да могат да разберат, че на всеки е дадена свободна воля и с нея вие създадохте точно това, което преживявате. Би било лесно за нас да се намесим, но така ние бихме ви отнели възможността да разберете до какво са довели действията ви. Мнозина все още говорят за търсене на правосъдие, както го наричат, като атакуват и унищожават друга група. Те изглежда не знаят или умишлено гледат към гнева и омразата, които причинява това. Колко войни са нужни на Човека, за да осъзнае, че те не са продуктивни в постигането на мир или постигането на трайно уреждане на спора. Сякаш никога няма да бъде научен урокът, че мирът идва с приемането, че всички вие сте Едно и живеете в хармония и любов към целия живот.

С тъга наблюдаваме вашата Земя в смут и объркване. И все пак също виждаме Светлината да искри от толкова много места, формирайки мрежа от Светлина по цялата Земя. Това е вашата гаранция, че ще се издигнете от по-ниските енергии и че старата парадигма ще продължи да се срива. Тя повече няма място в живота ви и тъй като крайното време наближава бързо, тя трябва да отстъпи на новата парадигма. Новата парадигма обещава всичко, за което някога вероятно сте мечтали и даже повече от това. Галактическата Федерация на Светлината е тук, за да гарантира, че повече няма да страдате от намеса в плановете ви за Издигане и че безопасно ще влезете в Новата Епоха. В този процес промените, които сте очаквали, ще се материализират, но позволете възможност за забавяне, тъй като целият план е изключително сложен. Той включва хиляди и хиляди хора и трябва да се приложи в „точното време”. Може да гледате към Обама за спусъка, който ще задвижи топчето, а то ще набере скорост много бързо.

Доволни сме да видим, че Служители на Светлината приемат предизвикателството ни да говорят за знанията си и разбирането си за това, което ще се случи. Със сигурност много хора проявяват интерес спрямо чувството си, че се случва нещо странно. Това е възможност да засеете още повече семена на информация, която ще им помогне да се събудят за истината. Надяваме се, мнозина ще започнат да виждат картината, която се формира, която им указва целта на това, което се случва. Най-голямото ни желание е колкото може повече хора да са наясно с възможността, която им предоставя Издигането. Това не е религиозно събитие, а събитие, което идва в края на цикъл, какъвто вие изпитвате сега. Промените са Вселенски по обхват и не се ограничават само до Земята. За Човечеството това е чудесна възможност да напуснат по-ниските вибрации и да навлязат в по-високите и да оставят дуалността зад себе си. Трябва да попитаме, наистина ли искате още веднъж да прекарате много животи, учейки уроците, които те носят или по-скоро бихте живели в радост и бихте имали мирно съществуване?

Скъпи мои, Новата Земя скоро ще понесе напред всички, които избраха да се издигнат. С това ще дойдат по-висшите вибрации, позволяващи ви да упражнявате новооткритите си сили да създавате. Любовта и мирът навсякъде около вас не ще могат да се опишат с думи и наистина ще бъде Рай на Земята. Скокът от една Епоха в друга приятно ще ви изненада, защото красотата и не ще може да се сравни с нищо, което сте изпитали досега. Животът ще стане толкова лесен и просторен без многото ограничения, които сега имате на Земята. Най-голямата промяна ще е свободата, която ще имате като възнесено Същество. Тя идва с научаването ви да поемате своята отговорност към всички други форми на живот, които ще уважавате и за които ще се грижите. Доверието е също нещо, което, с което не сте свикнали и ще откриете, че е толкова сърдечно да знаете, че в по-висшите вибрации никое Същество няма да ви навреди или да е нечестно. Това е ниво, на което само истината съществува и нищо по-малко от истината няма място в него.

Преживяхте дълго пътуване, за да достигнете до този момент, а целта винаги би била дали можехте да извисите личните си вибрации и да сте готови да се издигнете. Вече много от вас изпитват ново ниво на съзнание и то ще расте още повече още по-бързо. Също така Светлината ви се разширява, така че докосва повече хора, като достига по-далече и вие помагате за събуждането на онези, които започват да се раздвижват. Дали чрез жизнения си план или по друг начин, всяка душа ще получи помощ, за да и се помогне в разбирането, че настъпва голяма възможност да се издигне. Вашите учители говориха за това преди еони от време и сега това е тук. Като групова душа вие не сте завършени докато всяка отделна душа не се издигне.

Моля имайте предвид, че всяка душа е избрала собствения си път на завършване на опита си в този цикъл на дуалност. Не може да знаете какво ги е подтикнало да търсят определен тип опит дори ако за вас той е неприятен. Това са времена, когато трябва да изчистите всяка остатъчна карма и за много души това означаваше много трудно и изпитателно време. Обикновено можете да продължите с ваша собствена скорост, но с Издигането, което предстои няма много време. Разбира се може да промените жизнения си план, но той може да изглежда зле замислен, ако ви отказва възможността да се издигнете. Въпреки това, властва свободната воля и крайният избор е ваш. В същност вие бяхте задържани и оставени да вярвате, че нямате такива избори и че решенията се взимат вместо вас. Сега вие осъзнавате, че това не е вярно и че имате силата да създавате собственото си бъдеще. В действителност вие не сте зависими от никого и нямате нужда да следвате техните съвети или инструкции. Те може и да са полезни, но само вие знаете истинските си нужди. Бъдете честни със себе си и следвайте интуицията си, която няма да ви заблуди.

Толкова много чудесни възможности ви очакват, които ще ви придвижат в Златната Епоха. Съвършенството на всичко ще ви смае, а енергиите ще ви прегърнат и ще почувствате Единството на целия живот. Можете ли да си представите да сте в състояние да говорите с Бог, да, Бог не е недостъпен, просто вие сте били учени, че трябва да имате посредник, за да говорите с Него. Бог има връзка с всяка душа и как би могло да бъде друго, когато всички вие всъщност сте Божии Искри.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви насърчавам да сте свободомислещи, за да ускорите еволюцията си. Оставям ви с нашите благословии за вашето бъдеще.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com