We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 23, 2012

23.11.2012 
СаЛуСа – 23.11.2012г.

За да се установи световен мир, всички воюващи трябва да спрат и ако е необходимо, ние имаме средствата да уверим, че това се случва. Няма абсолютно никакво място за такива ниски вибрации в Новата Епоха. В действителност е някак по-лесно да се постигне успех сега, тъй като издигащите се нива на съзнание в повечето души водят до отричане на всичко, което има нещо общо с войната. Дори някои от онези закалени ветерани са готови да променят ходовете си и да видят добродетелите на работата за мир. Те започват да разбират, че призванието им да защитават родината е коварно използвано за скрити мотиви. Когато такива хора започнат да се пробуждат за истината, знайте, че Илюминатите бързо ще изгубят властта и контрола си над военните сили. Те наистина са с изтощени сили в сравнение с това, което бяха и няма да бъдат допуснати обратно.

В непосредственото ви бъдеще вие всъщност въобще няма да имате нужда от военни сили, но ще имате системи за защита, които да държат далеч от вашата Земя нежелани нашественици. Също така я има нашата Галактическа Федерация на Светлината, която действа като полицай на Вселената. Нашите технологии са такива, че ние можем лесно да разкрием кораби, навлизащи в пространството на друга планета. Ако възникне нужда, ние можем да се движим по-бързо от скоростта на Светлината и имаме нашите отговорности спрямо различни сектори на Вселената. Също така има и Команда Ащар, която работи като нас и има свои собствени конкретни отговорности. Изобщо всяка планета е добре защитена и хората им могат да живеят свободно и в мир. Старата ви Земя също беше защитена спрямо вмешателство, за да се позволи еволюцията на свободния избор. Въпреки това, с такива ниски вибрации, трябваше да позволим подобни цивилизации да се влязат в контакт с вас.

Когато преминете през следващата точка на Издигането, вие също ще сте отворени към посетители от подобна вибрация на Любов и Светлина. По този начин вие ще сте в състояние да им вярвате и ще се радвате да научавате как живеят други цивилизации. Ще имате големи преживявания, посещавайки други планети, които са със смес от размери и понякога по-големи от сегашното ви Слънце. Повечето напреднали цивилизации намират за по-приемливо да живеят вътре в планетите си и повечето планети са издълбани поради тази причина. Както и вашите Същества от Вътрешната Земя, те имат тяхно Слънце и не е задължително да знаете, че сте под земята. Те са по-развити от вас и ще изберат много скоро точното време да ви се представят. Те са вашите предци, които избягаха във Вътрешната Земя с гибелта на Лемурия. Някои от вашите хора са ги посетили в сравнително ново време и историите им все още могат да бъдат намерени.

Има толкова много знание, което умишлено е скривано от вас и имате много да наваксвате след Издигането. Повече няма да бъдете държани в мрака и да ви се разказват лъжи и както често казвате” Истината ще ви направи свободни”. Изкривяването на времето, в което бяхте задържани, се разчупва и ние ще ви помогнем да разпознавате какво е истина и какво не. Ако някои хора са скептично настроени, ние имаме средствата да докажем какво ви се дава като истината. Ние не я налагаме върху вас, а някои все още ще се придържат здраво към фалшивите си вярвания. Това няма значение, тъй като с времето само истината ще е в състояние да съществува. Вие имате своя собствена Зала на Записите и тя обхваща всички ваши животи, така че не може да има спор, що се отнася до тях. Те се използват, когато правите преглед на живота си след всяка инкарнация, което е отрезвяваща мисъл за някои хора.

Вярвайте ни, Скъпи мои, когато казваме, че не сме толкова сериозни в живот, в който да не се шегуваме и да се забавляваме. Ние живеем живота си в радост и връзката ни става по-близка, когато можем да споделяме хумор. Разбира се, ние нямаме вашите тревоги или притеснения, но вие може да осветите деня си и този на другите като се посмеете добре заедно. Смехът е Универсален и всички души имат вътрешното разбиране да оценят смешна ситуация или коментар. Смехът е толкова ободряващ и издига духа и вибрациите. Въпреки това, доброто забавление не се дължи на подигравката спрямо някого. По сърце всички вие все още сте деца, но придобивате степен на отчужденост, когато израствате, защото се смятате за такива, които са надрасли това, което наричате детско забавление. Позволете си да отидете и да станете това дете отново и да видите смешната страна на живота.

Вие сте толкова близо до виждане на първите признаци на големите промени, които ще дойдат, а нашите съюзници работят упорито да създадат възможността, която търсим, за да се присъединим към тях. Те знаят какви са техните отговорности и са посветени да ви служат, за да се даде възможност на последния тласък към Издигането. То, разбира се, ще се случи така или иначе дори ако това означава, че някои събития са отложени за известно време. Въпреки това, някои промени са по-важни от други, а ние се стремим към първите индикации на обявяването на Разкриването. Като цяло, тъй като е общоизвестно, че ние съществуваме и сега сме с вас, може да не виждате неотложността на въпроса. И все пак ние се нуждаем от това признаване от вашите власти, за да можем най-сетне да дойдем открито.

Все още имаме опцията да форсираме въпроса, но това би било последният ни курс на действие. Във всички отношения бихме предпочели вие да сте тези, които довеждат до Разкриването чрез своите собствени усилия. За да сме честни, вие пледирахте и отправяхте петиции до лидерите си толкова много пъти, за да вървим напред, но до сега никой не е имал смелостта да го направи. Ние оценяваме предпазливия подход, но сега е време да отхвърлят предпазливостта и да обявят това, което голяма част от обществеността вече знае. Независимо от това, което се случва, ние все пак се появяваме по-често и се радваме, че сме приемани без страха, който съществуваше някога. Чувстваме, че сте готови да ни приветствате, а това ускорява нашия отговор.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и нося пожеланията на Галактическата Федерация на Светлината всички вие да разпространите любовта си по света. Никога не може да има твърде много и вие ще помогнете тя да нарасне експоненциално във време, когато сте почти готови да се издигнете. Земята предоставя чудесно представяне на Светлина, която идва от всички вас и тя показва колко добре сте отговорили на призива да се подготвите за Издигане. Вие имахте много помощ и никога не беше замисляно, че трябва да се сблъскате с предизвикателствата сами, и ще е така и когато проправяте пътя си към по-висшите измерения.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com