We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, November 26, 2012

26.11.2012СаЛуСа – 26.11.2012г.

Всеки ден сега може да предоставя първото истинско доказателство за това, което се е случвало зад кулисите, което ще предаде извършващите се промени. Медиите за съжаление няма да поемат „добрите новини”, защото все още са контролирани. Обаче, вашият Интернет е толкова огромен, че няма да имате проблем в намирането на препратки към Разкриване и други очаквани събития, и често от онези, които са сигурен източник на информация. И все пак вие все още трябва да внимавате с някои автентично изглеждащи уебсайтове и доклади, които са публикувани, за да ви объркат. Когато се направят истинските обявления, в умовете ви няма да има съмнение относно тяхната достоверност. Разкриването е пример от световно значение и съответно ще е задача на вашите лидери да се заемат с него.

С всичко, което се случва, пътят към вашето и Издигането на Майката Земя, все още се проправя и няма проблеми. Тъй като във Вселената всички са в по-късните етапи на готовност, така и вашето издигане е също толкова важно както всички други промени, дори и по-важно. Вие сте единствените, които са неспособни да го направите изцяло сами и разбира се ние от Галактическата Федерация на Светлината и други сме много активни в помощта си към вас. Наша привилегия е да сме избрани за тази роля, а службата на другите е причината, поради която съществува нашата организация. Издигането е само началото, а след него ние имаме толкова работа да ви придвижим бързо в житейските промени, които вървят с него. Вярваме, че много от вас сега са наясно какво означава това що се отнася до повишаване на качеството ви на живот и възстановяването на вашия суверенитет. Вместо да ви се налага път, създаден от другите, вие ще създавате собствената си реалност. Това ще обединява заедно души с еднакво мислене и ето защо тези с различни желания ще поемат по техни собствени пътища.

Ако смятате, че ще се придвижите в нова честота, ще го направите. Разберете, че има различни нива във всяко измерение. Следователно не всички вие ще сте в едно и също, а някои хора ще изчезнат от погледа ви. Следователно още веднъж ще подчертаем, че всяка душа ще се намери в точното си ниво. То ще е ниво, което е в хармония със собствените им вибрации, в което ще се чувстват комфортно и леко. Това е перфектният отговор за онези, които се тревожат за други хора и за онези, които ги придружават до тяхното ниво. Що се отнася до семействата, позволете ни да ви успокоим, тъй като повечето членове обикновено ще останат заедно. Определено, ако хората имат доста противоположни представи за това какво означава Издигането за тях, те ще създават различни реалности за себе си в паралелни светове. Нямаше да има много смисъл в позволяването ви на свободна воля, ако някак си тя е ограничена.

Истинската степен на идващите промени не е била възприета от много хора, тъй като това ще е съвсем различно от сегашните ви опити. Ако търсите Рай на Земята, именно това ще получите, но то разбира се ще е на Новата Земя. Една неприятност в живота ви е прахът, който ви отнема много часове в опит да го избърсвате. Повече няма да го има поради чистотата на въздуха, а земята под краката ви ще с различна текстура в сравнение с това, което познавате сега. Без стареене или гниене, няма остатъци от растения или други източници. Чистотата и яркостта вървят ръка за ръка с по-висшите вибрации, които също така ви дават по-богата гама от цветове, отколкото имате сега. Така че Рай е наистина думата, която описва по-висшите измерения на Светлината.

На Земята има толкова много престъпления, че животът ви се прекарва в охрана на дома ви и собствеността ви от престъпления. В личен план вие се страхувате да не бъдете ограбени или нападнати или даже по-лошо. Скъпи мои, в по-висшите реалности такива опасности или заплахи просто не съществуват и не могат да съществуват, всички души изразяват себе си в любов и взаимна грижа. Изобилието премахва нуждата да трупаш богатство под каквато и да било форма. Когато имате всичко, от което се нуждаете, вие не желаете ничии стоки или притежания. Помислете върху идеята, че вратите нямат нужда от ключалки, а собствеността ви няма нужда да бъде скривана. Скоро ще свикнете с такива промени и няма да е необходимо да се тревожите за нищо, тъй като животът е просто един непрекъснат опит в пълна радост и щастие.

Има много цивилизации, които искат да се сприятелят с вас, които се виждат на подобен на вашия път. Всички те са като хора или хуманоиди и често са свързани с вас чрез генно инженерство. По природа хората са дружелюбни и добри Същества. Някои от тях вече осъществиха някои индивидуални контакти с вас, но ние контролирахме тези контакти, така че да не ви разсеят от по-важните въпроси като Издигането. Първите срещи с нас ще са, за да ви запознаем с основните ви семейства, които вече са членове на Федерацията. До тогава вие ще сте издигнали нивата си на съзнание и скоро ще си припомните предишните си връзки.

Както започвате да разбирате, Издигането е квантов скок във вибрацията ви и в нивото ви на съзнание. Проверете дали сте готови, върнете се няколко години назад и със сигурност ще признаете голяма промяна в съзнанието ви. В миналото това беше постепенно израстване, но сега то се ускори и бихте забелязали разликата с всеки изминал ден. Казваме ви, че Светлината тече върху Земята ви от всички краища на Вселената. Никога не сте оставали без подкрепа, а сега поради близостта на Издигането, тази подкрепа се е засилила. Ние искаме да видим всяка душа, която е изразила намерението си да се издигне, да прави това, изпълнена с увереност и добре подготвена.

Всички вие сте обожавани и обичани във Вселената, а това включва всички души, независимо дали те са от Светлина или мрак. Това е, защото в дуалността всички вие изиграхте своята роля и следователно човек не трябва да съди никоя душа. Това изисква време, за да се свикне с него, тъй като вашите закони преследват и затварят онези, които ги нарушават, а вие сте склонни да съдите предварително престъпленията им и да отреждате наказанието им. Това не означава, че не трябва да имате мнение, но често присъдата ви донася мисъл-форми, които биха довели до ваша идея за наказание. Не е ваша работа да правите такива присъди и може да сте спокойни, че справедливостта винаги ще се постига дори ако изглежда, че някой се е измъкнал с престъплението си. Нищо никога не може да бъде скрито, тъй като енергията на всички действия продължава да съществува в етера.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да видя, че мнозина планират специално събитие за 12.12, който е от голяма важност за освобождаване на кодовете, за да завършите личните си приготовления за Издигане. Бъдете в Светлината, да бъде Любов.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com