We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 30, 2012

30.11.2012 
СаЛуСа – 30.11.2012г.

Вие сте на път да навлезете във финалната отсечка от вашето пътуване и много скоро да изпитате голямо увеличение в нивата ви на съзнание. Повечето хора биха се съгласили, че тази година премина по-бързо, отколкото всяко време преди това и след Издигането това ще се случва още по-бързо. Ние бихме искали още веднъж да потвърдим, че напредъкът също се ускорява що се отнася до многото необходими промени и вие няма да пропуснете нищо от това, което сте очаквали. Времето никога не е било от такова решаващо значение и по очевидни причини ние гледаме към непосредствения период след Издигането. Това е време, когато нашата работа и тази на нашите съюзници няма да бъде възпрепятствана от външни намеси и можем да сме по-открити относно нея.

След Издигането вие скоро ще забравите миналите трудности и забавяния и ще има много интересни неща за вас. Да научите за живота си в по-висшите вибрации ще е вълнуващо и извисяващо и радост и свобода ще обедини хората заедно като истински Братя и Сестри. Ваша естествена склонност е да споделяте любовта си с другите, но сте били учени, че много държави и техните народи са ваши врагове. Фактът е, че мнозинството би живяло в мир, ако не бяха бариерите, издигнати между тях. Тъй като доверието е възстановено вие ще видите, че се случва голяма промяна в нагласите на хората един към друг. Споделянето и любовта към това, което представлява всеки един от вас ще стане новото ниво, на което ще бъдат приемани другите култури.

Разберете, че промените, за които говорим, са просто първите от многото, които ще променят различните ви общества. Те са стъпало, за да продължите с напредъка си не само към превръщането ви в Галактически Същества, но и част от Галактическата Цивилизация. Така че дори и сегашните промени, които са в ход, ще са краткотрайни, защото вие сте предопределени да оставите зад гърба си последните аспекти от трето - измерната цивилизация. Въпреки това, вместо да ви оставим объркани или озадачени от бързото движение, ние правим това по такъв начин, който да ви позволи да се подготвите напълно. Дори ние не сме сигурни какви промени ще дойдат първо, но наистина знаем кога ще започнат те, както бихте казали, те ще станат бързи и яростни. Въпросът, Скъпи мои, е, че ние сме готови да продължим ускорено напред веднага след като ни се даде сигнала.

В момента проблем не са толкова тъмните сили, а размера на задачите, които бяха поети, които изискват много координация. Много от плановете сега са на място и се изискваше доста от тях да се извършват тайно, за да бъдат защитени участващите в тях. За щастие сега има толкова много Служители на Светлината, които продължават да издигат енергиите, те възпрепятстват тъмните сили да имат някакво реално влияние. Дните им са преброени за всички намерения и цели, но дори и отделни хора могат да предизвикат проблеми. Ние просто продължаваме да ви напомняме за нуждата да продължите да се фокусирате върху Издигането и да изпращате Светлината си към всяка точка на света, която не е в мир. Разбира се тя също може да се насочи към всеки човек, например към този, който говори против процеса на Издигането, за да разсейва хората.

Останете позитивни тъй като сте почти при портала, който ви позволява да встъпите в петото измерение. Ще почувствате промяната във вибрацията и това ще е най-извисяващо преживяване. Представете си, че никога не се налага да чувствате онези тежки безжизнени енергии отново, които са студени и неприветливи. Ще се изненадате от голямата разлика, ето защо хората, които вече са преживяли това, никога не искат да напускат по-висшите нива. Това е вашето по-естествено състояние на съществуване, но вие бяхте завлечени долу от по-низшите вибрации и беше трудно предизвикателство да намерите пътя си обратно. Въпреки това, с голяма упоритост и решителност вие отново открихте Светлината и тя ще продължи да расте и да ви носи през много измерения.

Както би трябвало сега да знаете, любовта е всичко и тя е това, от което всичко е създадено и може да се променя по форма, но не може да се разруши. Тя е най-мощната сила във Вселената и това е, което вие трябва да се научите да контролирате и да използвате мъдро. Бог е тази сила и показа как тя може да се използва по най-нежния и полезен начин и това е, което вие също изпитвате и се учите да правите. Разберете, че когато казваме, че сте Богове, вие имате пълния потенциал да сте този, който ви казва, че имате неограничена сила. След като се издигнете вашите сили за създаване ще започват да се връщат и ще станете съ-творци с Бог. Така че не подценявайте възможностите си и вървете напред с увереност, тъй като вие сте тези, които подготвят сцената за времето си в по-високите измерения.

Дори сега някои от вас развиха мощни лечителски способности и именно вярата в себе си е това, което ви дава възможност да правите това. Повечето от вас го правят подсъзнателно и дори не осъзнават какво са направили. Когато действително го осъзнаете, бъдете наясно, че не е задължително да успявате, защото някои души не искат да бъдат излекувани и желаят да преминат през болест като средство за постигане на опит. Така че дайте най-доброто от себе си с позитивно намерение, че всяко изцеление, което изпращате ще е за най-добри резултати. Незабавно изцеление се е случвало много, много пъти, както е записано. То обаче може да не е трайно, докато приелият го не е готов да елиминира причините, които са го довели на първо място. Повечето болести са само-нанесени, дори до момента на отслабване на телесната имунна система, което ги прави уязвими към болести. Здравото тяло често върви редом със здрав ум и навици.

Галактическата Федерация на Светлината работи упорито, за да доведе до завършване на много проекти, които са във финалните си етапи. Не е сигурно дали ще ги видите от тази страна на Издигането, но ако трябва да е след това, пътят за тях ще е чист да продължат бързо напред. Бъдете сигурни, че събитията си създават собствен път напред и са като снежна топка, която набира скорост и маса. Сега е ясно, че нищо няма да спре напредъка и ние сме готови за действие. Виждаме Светлината на Земята да достига нови висоти, тъй като мрежите са стабилизирани и готови за финалното вливане преди Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви изпращам благословиите ни да поддържате висок дух, тъй като не искаме да видим никого да отпадне на този последен етап във вашите приготовления. Ние обичаме всяка душа и работим за освобождаването на всички от тъмните енергии.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com