We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, November 1, 2012

31.10.2012

СаЛуСа: Посрещнете ни без страх 

 

31 октомври 2012, Steve Beckow
В края на своето изказване на конференцията в Седона в сряда в 16:00 ч. Майк Куинси ми предаде спонтанно съобщение от СаЛуСа. Майк не го предаде като директно съобщение от СаЛуСа, а ми предаде това, което СаЛуСа му е казал лично.
____________________________________

Благодаря ви, скъпи приятели, че дойдохте в Седона. Аз говоря от името на СаЛуСа, който иска да каже, че те са повече от благодарни на хората, които дойдоха в Седона. Вие създадохте много повече светлина от преди, която ще обиколи Земята и ще помогне за ускоряването на еволюцията на тази планета.

Силите на корабите-майки и други кораби са толкова близо до нас сега. Те наблюдават всичко, което се случва на Земята. Нивата на съзнанието никога не са били толкова високи като сега и когато достигнат критична маса, ще има експлозия от светлина на Земята. 

Те в никакъв случай не искат извънземните да бъдат представяни като превъзхождащи ни същества. Те идват като равни и когато дойдат, ще имаме голям празник. Те ще продължат да са с нас след Възнесението. Те искат да станем част от техните планове за бъдещето, имат да ни предложат много неща и искат да ни извисят на по-високи нива, които са описали.

Те искат да ги посрещнем без страх. Когато дойдат на Земята, няма да направят нищо, което би ни навредило или да доведат хората до състояние на страх. Но те знаят, че тъмните сили винаги са се опитвали да насаждат страх за тяхното присъствие.
Те искат ние да се развием много бързо, така че да могат да ни предадат предимствата от технологиите. Сирианците искат да се срещнат със Сирианците сред нас, Плеядинците искат да се срещнат с Плеядинците сред нас и т.н. След Възнесението някои от нас ще получат възможност да се върнат на своите планети. Това е избор, който ще направим. Нашите истински семейства са извънземни, които сме оставили, когато сме решили да дойдем като доброволци на тази планета да помагаме за Възнесението.

Те ни познават добре. Нощно време някои от нас отиват да се срещнат с тях на техните кораби, но когато се връщаме, те изтриват спомените ни за тези срещи, защото спомените за техните технологии и за топлината и комфорта биха ни отвлекли твърде много от нашата работа на Земята.

Дори сега те не искат да смущават работата в крайните времена. Те са много горди от работата, която работниците на светлината са свършили и дори сега те присъстват с техните духовни водачи. Те са на наше разположение като наши водачи и ако могат да ни помогнат по някакъв начин, ще го направят. Когато те са покрай нас, те се опитват да ни въздействат.

Те не са много склонни да посочват дати, но всичко ще дойде в много скоро бъдеще. Те предпочитат ние да позволим на нещата да протичат и да приемаме нещата каквито са, защото всичко това е за нашето най-голямо добро.

СаЛуСа ни благодари за нашия интерес. Той е гласът на първоначалната група, която е дошла от корабите-майки. Те не действат отделно. Те действат като екипи. Тази екипна работа ще се случи и при нас в близко бъдеще.

Човечеството работи много усърдно през последните няколко години за сближаването на всички раси така, че да станат едно. СаЛуСа не иска да бъде разглеждан като идол. Той не се смята за нещо специално. Но той се радва, че ни помага със своите съобщения. Той признава, че информацията в много от съобщенията се повтаря, но това е неизбежно.

Той може да ни види сега. Той може да види нашата любов, нашата светлина, нашите аури. Той вижда чудесни хора, които се обединяват и създават удивително въздействие върху хората по света. Галактиците ценят нашите усилия и се приближават все повече и повече към нас.

В миналото не е имало време, когато хората да са ценили тяхното присъствие. Страхът преобладаваше пред любовта, но това се промени. Колкото повече любов имаме, толкова по-лесно ще е за тях да дойдат.

С това СаЛуСа завършва своето съобщение, но ще се върне отново в понеделник и ще продължи. Първоначално нямах намерение да предам съобщение, но когато те говорят, трябва да предадеш тяхното послание.

Може би друг път ще продължа с това директно предаване на съобщения. Никога не съм бил в подобна ситуация. Обикновено пиша на компютъра и това сега е много различно усещане за мен.

Превод: Лусесита


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com