We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 7, 2012

7.11.2012 


СаЛуСа – 7.11.2012г.

Вълнението расте в очакване на следващите седмици, тъй като първата истинска стъпка към Издигането се приближава, тъй като Обама поддържа водещата си позиция в Президентските Избори. Много неща зависят от резултата, но хората не бяха заблудени от странното поведение на опозицията. В Обама те разпознават искреното му желание да работи за хората и виждат постиженията му въпреки опитите да ги отрекат. Нещата се промениха, тъй като хората се пробуждат за истината и сега са по-интуитивни, когато избират лидера си. Също така има силно усещане, че е време за трайни промени, които да ви отведат в Новата Епоха.

Естествено с предстоящите промени, ще се дадат обясненията, така че хората да разберат какво се случва и защо. В крайна сметка важното е, че е получена тяхната подкрепа, за да се гарантира плавен преход от всичко, което представляваше старата парадигма. Тя трябва да си замине и всичко, което е нужно, е готово да заеме мястото си и е така от дълго време. Настоящите задачи бяха направени по-лесни чрез помощта на чудесната работа на Служителите на Светлината и ще стане още по-лесно, когато тъмните сили са поставени там, където повече не могат да пречат. Тяхното влияние вече отслабва и заедно с нашите съюзници ние ще гарантираме, че те не могат да се върнат. Ние не се тревожим за времевия аспект като вас, тъй като знаем, че всичко ще е наред и Издигането се случва както е обещано.

Предлагаме ви да обърнете внимание от тук нататък на това, което Обама казва, тъй като ще получите първите ясни знаци на човек, който сега е в състояние да продължи безпрепятствено. Досега той беше затрудняван по целия път и дори дискредитиран, когато взе решения, които бяха в интерес на хората. Пуснете истинския Обама на свобода и ще видите водачеството, което ще ви отведе напред с голяма скорост. Дуалността почти приключи, но много хора разиграват последната си игра. Въпреки това, когато са изолирани, силата им е значително намалена. Това, което е окуражаващо, е начинът, по който бяха сформирани много групи от Светлина и те трансмутират тъмните енергии. Като колектив от няколко групи, които покриват планетата, това се превръща в значителна сила, с която трябва да се съобразяват.

Работата не е свършена с Издигането, тъй като вашата еволюция продължава към следващата възможност да се издигнете още повече. Златната Епоха ще е чудесен опит и различна във всяко отношение от животите, които сте имали в дуалността. Да сте щастливи и изпълнени с радост просто, защото сте живи не е нещо, което преживявахте много често. Да имате вяра и увереност във всички онези около вас идва естествено, когато осъзнаете, че всички души в по-високите измерения са от Светлина. Не само това, Светлината, която носите, ще ви идентифицира и ще се вижда от всички други души. Ще се говори само истината и всичко различно от истината ще ви отлъчва.

Скъпи мои, какъв дълъг път извървяхте, откакто за първи път се спуснахте в по-ниските вибрации. Времето се забави и изглеждаше, че вие сте се изкачвали обратно нагоре еони от време. И все пак, дори и в дълбините на мрака, вие пазихте тази Божествена Искра сияеща и никога наистина не изгубихте връзка с източника си. Вие знаехте, че ще е трудно, но също така знаехте, че никога няма да бъдете изоставени от Бог и напълно ще се върнете в Светлината. Сега мнозина знаят, че това е истина и са подготвени за Издигане и за място в петото измерение или даже по-високо. Ще се намерите точно където е предопределено да сте, но разбира се може да се движите свободно в по-ниските измерения.

О, да, ние знаем какво въздействие ще има Разкриването, когато най-накрая се случи и ни позволи най-сетне да се срещнем с вас. И все пак, то все още остава събитие, което трябва внимателно да се планира, за да намали всякакви възможни негативни ефекти върху хората. Страхът е мощна сила, с която се заиграваше с хилядолетия от страна на Илюминатите, но ние бавно печелим хората на своя страна. С липсата на доказателство, че ние от Галактическата Федерация на Светлината сме опасност за вас, ние разбихме мрежата от лъжи, които се разпространяваха за нас. Всъщност, много от вас прочетоха за нашите действия за предотвратяване на започване на друга Световна Война от воюващите елементи.

Преди много години ние се срещнахме с вашите могъщи лидери, за да предложим помощ за изграждането на мира, но помощта беше отказана. Даже от онези дни преди около 70 години, ние често се връщахме, за да подновим предложението си, но тя пак беше отхвърляна. Повратната точка за всички вас беше, когато толкова много от вас отговориха на призива за обединение на Хармоничната Конвергенция през 1987. Резултатът беше толкова положителен, че вие променихте посоката на вашата цивилизация, която се придвижи в по-висше ниво на Светлина. От тогава вие много успешно се придържате към задачата да се подготвите за Издигане. Ние можем да дадем цялата помощ, от която се нуждаете, но в крайна сметка вие сте тези, които решавате резултата. Свободната воля е над всичко друго и се признава от нас.

Рано или късно тези, които току-що се пробуждат ще чуят за промените и се нуждаят от помощта на онези, които са повече информирани. Ето къде можете да сте от голяма помощ и сте в състояние да споделите знанието си. Ако отговаряте на въпросите просто достатъчно, за да удовлетворите питащия, това стига, за да му позволи да напредне. Понякога твърде много информация може да е претоварваща и да нулира ползата, която би могла да се постигне. От един или друг източник, никоя душа няма да може да твърди, че и е отказана възможност да научи за Издигането. Разбира се времето е кратко, но дори и така, ние ще направим всеки опит да изнесем фактите пред възможно най-много хора.

Отпуснете се и се наслаждавайте на последните дни, които трябва да са вълнуващи и пълноценни за вас. Позволете на другите да намерят собствения си път към Издигането или алтернативен път, знаейки, че правилното решение ще бъде взето от тях. То ще е интуитивно и следователно ще отговаря на нуждите им за тяхното бъдеще, а няма да е поради посоката на някой друг. Това е време, в което на първо място са вашите нужди, така че не се колебайте да следвате собствената си интуиция. Ако сте готови да се издигнете, ще го направите и помнете, че това няма да е случайно, тъй като ще сте заслужили тази възможност чрез собствените си усилия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и броя оставащите дни преди да очакваме започване на последния етап от нашата мисия. Ние ви обичаме както винаги и гледаме на вас като на изключително красиви души.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com